GNC Mega Men

08.05.09
18:00

Здравейте, интересувам се от тези мултивитамини. Някой може ли да намери детайлно съдържание, да речем като това: http://www.maxefect.com/bb/produkti/now-adam-men-s-vitamins.html

Предимно се интересувам от таблицата с грамажите.Също така, кога според вас е най добре да се приемат - сутрин със закуска или след тренировка?

Благодаря :)

Взимал съм такива и са чудесни. По мое мнение най доброто на БГ пазара

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 08.05.09 18:10.

08.05.09
18:47

http://www.thedailyplate.com/nutrition-calories/food/gnc/mega-men
Пил съм ги. Впечатление трудно може да се каже, защото ефекта е почти недоловим (от които и да е витамини). Като цяло не са силни (в сравнение с Адам или Опти мен или Анимал пак).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.05.09 18:49.

08.05.09
18:55

Благодаря и на 2ма ви :) А за приема нещо да кажете - кога е най-добре и по 1 капсула или 2?

СА

08.05.09
18:58

казано от Стоянчо на 08.05.09, 18:47:

Пил съм ги. Впечатление трудно може да се каже, защото ефекта е почти недоловим (от които и да е витамини). Като цяло не са силни (в сравнение с Адам или Опти мен или Анимал пак).

При положение,че ефекта от витамините е трудно уловим,как определяш,че Адам или Опти мен,или Анимал пак действат?

08.05.09
19:04

Сами ,  нужно е да погледнеш само състава и ще ти стане ясно , че такива витамини няма как да нямат ефект. Фирмите са достатъчно ренумирани , за да предлагат най-доброто , независимо за какъв вид добавка става дума. Специално тези 3 вида се предлагат на спортуващи хора , занимаващи се главно с тежки физически натоварвания .

Мнението беше редактирано от Гошко на 08.05.09 19:04.

СА

08.05.09
19:27

Просто ми стана интересно,ако ефект от витамини не може да се усети,как се сравняват такива.Нямам за цел да се заяждам ;)

казано от Сами на 08.05.09, 19:27:

Просто ми стана интересно,ако ефект от витамини не може да се усети,как се сравняват такива.Нямам за цел да се заяждам ;)

Ами сравняват се по усвоимост, по реномираност на фирмата производител, по цена, по достъпност по състав, по количесто на състава пък честно казано аз АДАМ ги усещам по урината по пъпките по кожата по ноктите

08.05.09
19:32

казано от Сами на 08.05.09, 18:58:

казано от Стоянчо на 08.05.09, 18:47:

При положение,че ефекта от витамините е трудно уловим,как определяш,че Адам или Опти мен,или Анимал пак действат?

Аз нищо не определям. Просто, ако някой пита кои са най-добри, отговарят примерно Адам, защото имат еди какъв си профил, или GNC, защото и техния профил е добър. Витамините не са хранителни добавки, които се усещат. Евентуално може да се усети подобрен тонус.

Не схванах нищо аз...Какъв е смисъла от приема на витамини,щом не се усеща ефекта им?Защото ако се определяше само по етикет,то тогава БГ добавките са най-добрите....

08.05.09
23:04

Няма нужда да се приемат.ТОва е мит на корпорациите за да правят яко $$$$$

казано от Траян Атанасов на 08.05.09, 23:01:

Не схванах нищо аз...Какъв е смисъла от приема на витамини,щом не се усеща ефекта им?Защото ако се определяше само по етикет,то тогава БГ добавките са най-добрите....

Работата е там, че освен да го пише на етикета е хубаво и вътре да го има.

09.05.09
08:15

казано от Траян Атанасов на 08.05.09, 23:01:

Няма нищо за схващане. Приеми го като нужда, която трябва да задоволиш, а не като ефект, който искаш да усетиш и си готов. Зад българските витамини стои името “Крика” или “Крана”, а зад щатските седи примерно GMP-сертифицираната фирма NOW.

09.05.09
14:06

@Стоянчо, дал си линк към Меga men спорт, а даже на този сайт и то не е вярно.
Това е правилния линк.

09.05.09
14:18

казано от exstasy на 09.05.09, 14:06:

@Стоянчо, дал си линк към Меga men спорт, а даже на този сайт и то не е вярно.
Това е правилния линк.

Да, прав си. Линка ми е грешен, иначе съм пил “обикновените”, сиреч не спорт.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.05.09 14:19.

09.05.09
16:24

И в крайна сметка кога да ги пия? И 2-та сутрин, един сутрин и един след тренировка, или един сутрин и един вечер?

09.05.09
16:26

Сутрин след закуска 1 и другия пак след някое ядене.

Мнението беше редактирано от exstasy на 09.05.09 16:27.

казано от tra^la^la на 08.05.09, 23:04:

За толкова наивен ли ме имаш?

10.05.09
07:06

казано от Траян Атанасов на 09.05.09, 21:31:

казано от tra^la^la на 08.05.09, 23:04:

За толкова наивен ли ме имаш?

Ами на така зададен въпрос, какъв отговор очакваш? Протеинът като го пиеш усещаш ли го? Мен лично ме съмнява. Защо го пиеш тогава?

Аз пък усещам по-добро възстановяване с протеина.Както и да е,няма значение...

10.05.09
13:39

Момчета, голяма част от суплементите не се усещат директно - мултивитамини (макар че те се усещат), мастни киселини, някой билки. Това не значи че този продукт не работи. Просто действието му идва постепенно а и ефекта от такива суплементи е друг. Не всичко действа като FYRE и NO-Xplode - от първата доза и усещаш енергията и силата.

Конкретно за случая с витамините - не си мислете че от конски дози витамини има особен ефект. Витамини са важни да си ги набавяте когато те липсват от храната - било то защото сте на диета или пък просто защото не се храните здравословно. Ако витамините липсват от храната - с прием на комплексни мултивитамини ще имате добър ефект. (Витамините и минералите са адски важни за много процеси в тялото и липсата им може да доведе до немалко проблеми). Но ако вече си набавяте необходимите за вашият организъм дози минерали и витамини не си мислете че когато минете на по-силни витамини или на по-скъпи - ефекта ще е невероятен. По-скоро да ги изхабите. Не виждам особен смисъл да взимате примерно 3 грама витамин Ц. По-скоро инвестирайте парите в храна или друг суплемент.

10.05.09
13:58

казано от Калоян Георгиев на 10.05.09, 13:39:

Конкретно за случая с витамините - не си мислете че от конски дози витамини има особен ефект. Витамини са важни да си ги набавяте когато те липсват от храната - било то защото сте на диета или пък просто защото не се храните здравословно.

Грешно!
Колкото и здравословно да се храниш, не можеш да си набавиш всичко от храната!

казано от Калоян Георгиев на 10.05.09, 13:39:

Не виждам особен смисъл да взимате примерно 3 грама витамин Ц. По-скоро инвестирайте парите в храна или друг суплемент.

За вит. Ц може да поспорим надълго....ама който му се чете едно интересно четиво:

The Healing Factor Vitamin C Against Disease By Irwin Stone With forewords by Nobel Prizewinners Dr. Linus Pauling  and   Dr. Albert Szent-Gyorgyi

Мнението беше редактирано от exstasy на 10.05.09 15:13.

10.05.09
14:08

Грешно си ме разбрал - това което исках да кажа е, че ако приемаш 0 грама витамин Ц и изведнъж почнеш да пиеш по 1 грам - ефект ще има. Но ако си приемаш по 1 грам и го увеличиш на 2 - ефекта няма да е това което се очаква. Това дали дали да добавяш мултивитамини към храната е личен избор - според мен е задължително така че тук сме на едно мнение.

Безмислено е да ми даваш такива статии - защото първо говорим за нещо друго - за прием на витамини при здрави хора. Естествено че когато човек има проблем нещата се променят коренно и дозите витамини които са приемат може да са многократно над нормалните - пример: прием на някой витамини при болни от рак. Горният ми пост го пуснах с идеята да дам малко инфо по темата като човек който се интересува от този бизнес, а не за да водим безмислени спорове за дозировките. Иначе статии и изследвания има безброй :)

10.05.09
14:29

казано от Калоян Георгиев на 10.05.09, 14:08:

Иначе статии и изследвания има безброй :)

Тази специално не е статийка, където са изследвали 50 човека в продължение на 3 месеца, ами е резултата от 40г. труд на един от най-големите изследователи на вит.Ц. :)
Btw, за рак се възлагат големи надежди на Vit. B17, само че хич не я блазни фармацията това, че именно витамин може да се окаже ключов момент.

Мнението беше редактирано от exstasy на 10.05.09 14:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1