Няколко въпроса относно :

08.05.09
18:47

Имам няколко въпроса относно : корем и гърди .
Въпроса за корем. Какво упражнение да правя за да станат коремните мускули по изразителни? Мазнините ми са малко . По надолу сам сложил снимка. Корема ми се вижда така само в фитнес залата. Изглежда ъгълът на светлината ... променя изгледа.
Другия ми въпрос относно гърдите
Едната ми е леко по-развита от другата.Как да тренирам с дъмбели или с лост? Или с след време , няма значение с какво сам тренирал, ще се изравнят и двете ?
Предварително мерси за отговорите :)

QM

08.05.09
19:46

за г1рдите с д1мбели ще тренираш за корема маса му трябва прави коремни преси с тежести

08.05.09
19:49

добр3 а да попитам става ли молитва вместо коремни с тежести или да ги комбинирам и 2-те ?

08.05.09
19:57

няма значение важното е да ползваш допълнителна тежест така се прави маса,корема си мускул както всеки друг

09.05.09
04:32

молитва(тежко,но пази кръста),коремни с тежести и повдигане на крака от вис

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1