08.05.09
21:17
Като цяло съм си добре релефен..на маса се иска в гърдите и ръцете още и всичко ще е 6 точки..но като гледам програмите на всички..Искам да си направя програма..но гръб примерно не искам да тренирам..крака също не искам..рамо да кажем малко..понеже гърбът си ми е добре и нямам желание да го правя..както и краката са ми перфект..футболист човек:p..
Ако направя да тренирам гърдите през 3 дена някъде не знам..бицепс също и трицепс..корема си подържам..е добре ще е и ако плочките станат още по изразени и масивни де..ако някой има мнение ще съм благодарен
08.05.09
22:53
Няма как да не тренираш гръб и крака и да постигнеш,кой знае какви рз-тати.Във този спорт,нищо не става с “малко” ;)
09.05.09
07:32
казано от Траян Атанасов на 08.05.09, 22:53:
Няма как да не тренираш гръб и крака и да постигнеш,кой знае какви рз-тати.Във този спорт,нищо не става с “малко” ;)
е така е..забраих да вмъкна че в събутите или неделя имам мач..в другите дни редовно общо взето също се тренира кардио..бягам на плажа..краката са екстра:)..но ще ви послушам..ще си вкарам и гръб и рамо..просто няма да е толкова натоварено
09.05.09
21:14
Ако решиш да тренираш фитнес и да имаш полза от него във футбола,наблегни точно на гърба и на рамото.Те са най-важни при единоборствата.
10.05.09
10:32
казано от Траян Атанасов на 09.05.09, 21:14:
Ако решиш да тренираш фитнес и да имаш полза от него във футбола,наблегни точно на гърба и на рамото.Те са най-важни при единоборствата.
Сигурно ще го направя:) Мерси