казано от Емил Начев на 10.05.09, 17:29:
казано от Георги Николаев на 10.05.09, 08:43:
казано от Емил Начев на 09.05.09, 19:19:
Dren:
caffeine
a type of Phenethylamine
Yohimbine
and L-5 Hydroxytryptophan (or 5-HTP)
това последното нямам идея какво еХубаво нещо е, пих една опаковка на НOW. Макар да не очаквах такъв ефект, с него спя по 1 поне отгоре, има ефект. Не знаех че го слагат и при бърнерите.
Значи е за сън, така ли? Понякога имам сериозни проблеми да заспя като ми е превъзбудено и пия мелатонин и валериан
Мелатонин, ЗМА, ГАБА ;)
Понеделник 11.05.2009
5:30 Fyre 1 капсула
7:00 Сок от грейпфрут
Закуска 8:00- Oвес с кисело мляко, 3 сварени яйца, сирене
12:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 13:00 риба тон, сирене, краставица, зехтин
Вечеря 19:00 - риба тон, сирене, краставица, зехтин
21:00 - извара
30мин вело
Мнението беше редактирано от Lenks на 11.05.09 18:50.
Браво за 78-те см., чудесно се движиш. Лееко ти завиждам, ама благородно. Ама не си ли гладен с толкова малко храна? На око, като ти гледам яденетата, са колкото мое дневно меню с ок. 1500 ккал...пък аз си гладувам общо взето, откакто свърших Файъра. Е, зависи и от количествата, де, щото не ги пишеш.
В никакъв случай не съм гладен :) Аз имам малко различни схващаня за храната от масата тук. Не робувам на числа и количества. Исторята учи, че при мен най-добре работи метода - проба-грешка, както и това да ям толкова колкото имам чуството, че тялото ми има нужда. Общо взето първите ми седмици от режима са точно с тази цел, почвам с повечко храна и постепенно нагласям според това как свалям. Ето примерно преди ядях и ядки, но ги изключих, защото ми бяха ненужни, поне според мен. Миналата година, примерно режима ми беше с доста повече храна, тогава пък почти не закусвах, но за сметка на това обяда ми беше доста богат и не съм се ограничавал, ял съм дори пържено и бързи въглехидрати и пак стигнах до подобни резултати, но тогава нещатата бяха коренно различни, сега такова нещо едва ли може да се случи.А за храненето вчера, всъщност имах и още 1 ядене към 10:30 от доста стабилно количество пушено месце и малка кашкавал, но съм забравил да го запиша :) Мисля, че факта, че свалям и този, че до голяма степен си запазвам силата във фитнеса са показатели, че поне при мен това което върша работи добре :) Сега от другата седмица ще мина на моя си експериментален режим, за който казах онзи ден, да видим как ще се отрази :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.05.09 02:57.
Вторник 05.05.2009
6:00 2 огънчета
7:00 сок от грейпфрут
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене
11:00 пушено месо свинско/пуешко, кашкавал (гауда, ементал и още някакви не ги знам)
Обяд 15:00 - Пил.пържола, краставица, зехтин, кашкавал
15:30 - Fyre 1 капсула
Вечеря 18:00 - 2 скумрии, салата, зехтин
9:00 - извара
Тренировка
рамо/корем
Рамени преси с дъбели - 1х12 20кг 1х8 22,5кг 1х10 22,5кг дъмбел
Хеликоптер с крив лост - 3х8 30кг. тежест
Разтваряне c дъмбел - 3х8 12кг дъмбел
Молитви - 4х15 на скрипеца за трицепс 35кг тежест
Повдигане на краката от вис - 4х15
Наклони настрани с помоща на скрипеца - 4х20 за всяка страна с 40кг тежест
Кардио
30мин вело
Днеска във фитнеса малко се нервирах с новия инструктор. Нищо лично, но мразя съвети когато не смятам, че са ми нужни. Момчето беше твърде предпазливо към кунтузии. Не ми даваше да правя молитви с много килограми, защото коремните мускули могли да се скъсат... И ми обясняваше как не съм за силови тренировки като цяло щото съм си разтегнал сухожилитето на ахилеса от тичане (Не било нормално от 1 тичане да си разтегна сухожилието). Добрече не му казах, че съм тичал така понякога 2 пъти дневно :) Опитах се да му обясня, че контузиите са част от спорта, ама...
Мнението беше редактирано от Lenks на 12.05.09 19:05.
Сряда 13.05.2009
6:00 1 огънче
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, кашкавал
11:00 пушено месо свинско/пуешко, кашкавал
11:00 2 огънчета
Обяд 12:00 - риба тон, домати, краставица, зехти
Вечеря 18:00 - 2 скумрии, домати, сирене, зехтин
30мин вело средно темпо
Още 4 дена до края на първи етап, леле как ще ям в понеделник :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 13.05.09 17:33.
Четвъртък 14.05.2009
6:00 - Fyre 1 капсула
7:00 - Сок от грейпфрут
Закуска 8:00 - Oвес с мляко, 3 яйца, кашкавал
11:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 12:00 - риба тон, домати, краставица, зехти
Вечеря 18:00 - 2 скумрии, краставица, зехтин
30мин вело средно темпо
3 дни LEFT :)
Петък 15.05.2009
5:30 Fyre 1 касула
Закуска 8:00- Oвес с мляко,
9:00 - 3 сварени яйца, сирене
13:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 15:30 - Пил. пържола, краставица, зехтин
Вечеря 19:00 - 2 скумрии, краставица, зехтин
Тренировка :
Гърди/Бицепс/Koрем
Лежанка хоризонтален лег - 8х60kg, 8х70kg, 5х80kg, 1х90kg, 12x60кг
Повдигане от лег с дъмбели 3х8 25кг дъмбел
Флайс - 3х8 12кг дъмбел
Кросоувър - 4х8 30кг
Бицепсово сгъване прав с крив лост - 3х8 40кг тежест
Чукови сгъваня с дъмбел - 3х8 12кг дъмбел
Концентрично - 3х12 10кг дъмбел
Молитви - 4х15 40кг тежест
Повдигане на краката от вис 3х15
Наклони на страни със скрипеца - 4х20 за всяка страна 40тежест
Крънчове 3х15
Кардио :
30мин вело
Днеска много тежка тренировка, много добре ми влезна. Kaто цяло имах повечко сила в гърдите, скоро не бях дигал толкова чисто 90-тката. Добавих още 1 упражнение за гърди, то попринцип си правя 4 упражнения (горна лежанка, вместо флайс), но заради рамото бях намалил... Също и крънчове за корема добавих. Искам да кажа, че съм много доволен от това, че добавих чуково сгъване за бицепсите, мисля, че доста добре се отразява на долната част на бицепса, тя и без това не ме кефи как ми се развива, но определено от както ги добавих е по-добре. Мисля в програмата си за сила, да ги сложа последни вместо концентричното, а на негово място и като 2-ро да сложа още 1 базово тежко упражнение, дано не дойде много тежко. Като цялосе чустваше тренировката, мислех си, че няма да имам сили за велото ,а се оказа, че на велото имах много енергия и беше в доста високо темпо даже 1 пич се избазика да не взема да излетя с колелото :) Тая седмица не знам от корема дали съм свалил, но по ръцете вените изпъкваха доста повече от миналата седмица...
И да, остават 2 дена до голямото освинване :D
Мнението беше редактирано от Lenks на 15.05.09 17:29.
Добре си му дойде, не мисля, че е претрениран. Като цяло повдигането на краката и крънчовете са ми лекички упражнения, най-вероятно трябва да ги правя с тежести... А днес крънчовете ги включих, защото велото беше заето и нямаше какво да правя докато чакам :)
Събота 16.05.2009
5:30 Fyre 1 касула
Закуска 8:00 - Риба тон, зехтин
9:00 - 3 сварени яйца, сирене, малко пушено месце
13:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 14:00 - Пил. пържола, краставица, зехтин
Вечеря 18:00 - Пил. пържола, краставица, зехтин
Айде, утре последен ден :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 16.05.09 18:34.
Неделя 17.05.2009г
Набираня - 3x10/8/8
Придърпване на скрипец с широк хват зад врат - 3х8 65кг тежест
Придърпване на долен скрипец - 3х8 - 80кг тежест
Чукове - 3х8 70кг
Лег тесен хват - 3х8 1х70кг 2х60кг тежест
Скрипец - 2x8 45кг 2х8 40кг тежест
Разгъване на скрипец с въже 4х12 30кг тежест
Kрънчове - 2х15
30мин вело
6:00 - Fyre 1 капсула
Закуска - Овес с мляко, 3 яйца, сирена
12:00 - Fyre 2 капсули
Обяд 14:30 - домати, сирене,5 кебапчета
Вечеря 18:30 - Краставица, риба тон, сирене, зехтин
21:00 - 150гр. извара
Тренировката нещо мина без желание и мотивация сигурно заради горещината, някъде имах сила, другаде не. Кардиото средно темпо...
Днеска е последния ден от цикъла ми с Fyre като цяло съм доволен от постигнатите резултати :) В началото го усещах много силно понатам не толкова... Мисля, че добре редуцирах мазнините и запазих мускулите в максимална степен... Доволен съм като цяло! Ето снимки съжелявам, че са лошо качество на апарата е на ремонт и са снимани с телефона... За цикъла с DREN ще се постаря снимките да са по-добре :) Вижаде, че имам още работа, но и аз не съм се предал никак даже :) Целите който гоня са - плочки и намаление на ханша :) За програмта ми... Сега 2 седмици почивка и минавам на експерименталния ми режим при който в почивните дни ще примам повече въглехидрати а в тренировъчни (за тренировки с тежести говоря) по-малко или по-точно какво в момента примерно. Защо ще го правя е доста дълго за обяснение, но ако някой иска мога да обясня :) След тези 2 седмици си минавам на моя режим като ще гледам да не падам под 2 кардио тренировки дневно, а понякога и 3 :) Целта - плочките и редукция на ханша ще ги гоня до последно, ами това е :)
Утре ще направя ъпдейт на първата страница с мерките и килограмите ми :) В момента не знам колко кг съм свалил, колкото по-малко толкова по-добре :)
http://www.picvalley.net/u/2579/2041057959110918089412425844299tSYDUcLKLLkiE2CJJom.PNG
http://www.picvalley.net/u/2944/132918805716354617381242584268mjpo2exB0XFXCiL9Ht8S.PNG
Мнението беше редактирано от Lenks на 24.05.09 18:04.
17.05.09
19:07
Разбира се, още доста стаж ти трябва докато докараш старохтно тяло, но това което виждам като разлика определено ме впечатлява и смятам че си свали доста видимо. Браво.
Ленкс, моите поздравления, чудесна работа си свършил. Разликата в талията е повече от забележима, браво. Не мога да си обясня какво целиш с експерименталния режим, но ми се струва, че няма да ти донесе очакваните резултати - хем няма да имаш сила в тренировъчен ден, хем няма да имаш нужда от толкова въгл . в нетренировъчен. А и не ми стана ясно - Дрена след тоя режим ли ще го почваш?
П.П. Много си упорит и целенасочен, чудесен пример за околните.
Мнението беше редактирано от Инис на 17.05.09 20:39.
Мерси първо и да дрена го почвам от 1-ви юни :) И второ за експерименталния ми режим, си знаех, че все някой ще каже, че няма да имам сила хехе. Знам, че изглежда донякъде нелогично , но стигнах до изводите след 2 години наблюдение на тялото ми :) Нека почна с това, че съм забелязал, че когато съм на НВД и имам зареждащ ден, то ако този зареждащ ден се пада в ден с тренивока то тренировката си е същатата като миналата. Но когато зареждащия ми ден се пада 1 ден преди това, то определено на другия ден усещам разликата. Също така исторята при мене учи, че винаги след прием на въглехидрати във фитнеса ми е тежко, нямам сили и ми е кофти, а резултата е по-малко сила и слаби резултати... А в същото време мога спокойно да кажа, че най-добрите резултати постигнат когато разликата във време между последното ми хранене и фитнеса е голяма (над 3 часа). Това ме накара да се замисля, че все пак за да използвам хранителните вещества пълноценно трябва време, въглехидрата първо трябва да се усвои от организма и тогава да се използва за енергия... Просто човек като се замисли иначе е нелогично, излиза, че ако се надумкаш стабилно преди тренировка с бързи въглехидрати после трябва да си Херкулес, защото те веднага биха ти дали енергия и т.н. Е ама при мене никога не е ставало така, напротив! Ето затова, реших да се храня така, според мен така съм дал на организма времето да усвои въглехидрата,а в същото време на другия ден няма на къде да мърда и ще неще ще го използва пълноценно в тренировката... Това е накратко общо взето, знам, че звучи нелогично да ям в почивните дни и да не ям въгл. в тренировъчни, но доста мислих и реших да го пробвам. А пък и нищо не ми пречи да го пробвам тези 2 седмици :) На някой може да му се сторат глупости, но да си кажа, че не ме интересува, изводите който съм направил са си изцяло за мене и не искам да товара никой с тях, резултатите ще ги видим така или иначе...
Мнението беше редактирано от Lenks на 18.05.09 02:53.
18.05.09
08:44
Lenks чудесен напредък и чудесен пример би могъл да дадеш на страшно много хора. Може ли да те помоля, ако имаш възможност да качиш някъде снимки от преди изобщо да си започнал да спортуваш, мисля че би направил фурор сред населението :).
Здрасти!
Страхотни резултати! При това само за месец! Браво!
Но това което си намислил да правиш нещо хич не ми харесва...Айде двуразуво кардио - ок, been there, done that - без силови тренировки обаче...Но ти смяташ да правиш и дни с 3 кардио?!? Става прекалено много, излишно...
Съжелявам, че не писах, но нямах ток... Снимка от точно преди да почна да тренирам има на първа страница :) А за кардио тренировките да кажа, че това което ще правя е да докарам тялото си до такъв процент мазнини който никога не е бил и просто чуствам, че за да го постигна трябва да дам максимума от себе си иначе нищо няма да стане, а пък аз не обичам да си хабя времето и всичко да е напразно, такаче, ако трябва да се напъна до дупка то съм готов да го направя... По-късно ще пиша храненето за вчера и ъпдейт с мерките :) Само да кажа, че тия 2 дена без Fyre се чуствам като парцал...
Мнението беше редактирано от Lenks на 19.05.09 11:30.
Понеделник 10.05.2009г
7:00 - Сок от грейпфрут
Закуска - Мюсли с мляко, 3 яйца, сирена, кекс, банички(да не си помислите от тия големите, 2-3 банички дето са ми на по 1 хапка) каквото ми се ядеше :)
10:00 - малко кекс, пушено месце, кашкавал...
Обяд 12:30 - Пилешко, крставица, сирене, меденки 2бр.(бяха ми донесли 1 пак от Германия седеше вече 1 седмица...), имаше и 1 торта изядох 1 парче, но само крема без блата :)
16:00 - Меденки 2бр.
Вечеря 20:30 - Краставица, пилешко, сирене, зехтин
Имах предвидено и ядене на извара преди лягане, но тя беше кофти и не я ядох... Определено се чустваше липсата на Fyre тъй, като ставам много рано за работа с Fyre бях свикнал, че да легна малко по-късно не е проблем, вчера бях като парцал цял ден, много ми се спеше и дори към 18:00 си заспах до към 20:20… Спокойно мога да кажа, че при мен поне явно си е работил до последната капсула... Премерих се и кантара показа 82кг това е добре като цяло според мен :) Загубил съм само около 6-7кг които спокоино мога да кажа, че поне 90% от тях са мазнини :) Това прави по около 3 до 4кг на месец което пък от своя страна мисля си е напълно здравословно и в реда на нещата... Миналата година на същата талия бях 76кг което показва, че съм качил около 6кг мускул за 1 година което мисля, че не е много, но си е добре :) Дай боже още 2-3 години по 6кг маса от горе и аз ще заприличам на нещо :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 19.05.09 13:25.
казано от Lenks на 19.05.09, 11:23:
Съжелявам, че не писах, но нямах ток... Снимка от точно преди да почна да тренирам има на първа страница :) А за кардио тренировките да кажа, че това което ще правя е да докарам тялото си до такъв процент мазнини който никога не е бил и просто чуствам, че за да го постигна трябва да дам максимума от себе си иначе нищо няма да стане, а пък аз не обичам да си хабя времето и всичко да е напразно, такаче, ако трябва да се напъна до дупка то съм готов да го направя... По-късно ще пиша храненето за вчера и ъпдейт с мерките :) Само да кажа, че тия 2 дена без Fyre се чуствам като парцал...
Разбирам, че си много мотивиран и те поздравявам за което :)) Обаче с 2-3 пъти бягане дневно ще претрениваш определено...Не обичаш да си губиш времето - ами недей - оптимизирай си тренировките ;) Специално ти прегледах дневника назад и да ти кажа според мен с тоя сплит, на който си в момента определено си губиш времето...Мазнини не се топят с концентрично сгъване...Да не говорим, че крака няма никъде, бягането не го броя - това си е кардио...Съвет - мини на кръгова трен. 3 седмично вместо тоя сплит - базови упражниния - набирания, лежанка, мечка/чукове, тяга, клек, раменни преси, нещо за корем + още 1-2 изолиращи упр. за бицепс/трицепс ако толкова държиш да ги тренираш...Двуразови кросове само в дните без силова, то и с такава програма в другите няма да имаш сили ;) Още по-добре и с 5х5…Резултатите пак ще са чудесни :) Пък и ти си младо момче - сега ти е време да се забавляваш, а не да изкарваш по 2-3-4-5 часа дневно на стадиона ;)
Toва, че стратегята ми е различна мисля, че не я прави грешна! И резулатите мисля, само си показват това! Тренировките са си ми добре, ако не бяха нямаше да си запазя силата като цяло, а и виждам напредък в мене като цяло през тези години. На кръгова не мисля и да минавам... Относно концентричното и т.н. никога не съм правил тренировката с тежести с мисълта, че ще горя мазнини (omg). Щом си прегледала девника не може да не си забелязала, че за ръце правя 2 тежки(базови) упражнения с повече тежести а спецялно концентричното (както и на въжето за трицепс) са оформящи и донапомпващи тях ги правя с повече повторения с малко тежести максимално чисто... Крака мисля, че съм казвал защо не правя и то е защото имам много сериозни проблеми със колената които не ми позволяват пълноценно натоварване... По натам(след чистенето) съм намисил да им върна тренировките но с малко тежести и леки упражнения... Като се замисля, тези 2 месеца съм загубил сила само и единствено в трицепсите при лега в тесен хват както и гърба като и при двете си има едно обяснение и то е контузята ми на рамото от февруари месец, просто те точно тогава бяха почнали да качват много сила и след това всичко се изгуби и неможаха да напреднат хубаво такаче да имам възможноста сега да ги запазя... При всичко друго силата си седи дори някъде се наблюдава и покачване което при моето хранене мисля, че само по себе си говори,че при мен концепцята си работи... А за кардиото няма да правя 3 тичаня спокоино :) Едвали ще имам дни с повече от 1 тичане... Като цяло замисъла ми е да въртя на велоергометъра във фитнеса на работата преди работа след това веднага след работа на обяд и само късния следобяд или рано вечерта да имам тичане в парка, такаче не губя никакви 2-3-4-5 часа на стадиона(аз и не тичам на стадиона)... Онова което беше преди си беше за тогава, защото тогава имах много свободно време...
казано от Lenks на 19.05.09, 14:40:
Toва, че стратегята ми е различна мисля, че не я прави грешна! И резулатите мисля, само си показват това! Тренировките са си ми добре, ако не бяха нямаше да си запазя силата като цяло, а и виждам напредък в мене като цяло през тези години. На кръгова не мисля и да минавам... Относно концентричното и т.н. никога не съм правил тренировката с тежести с мисълта, че ще горя мазнини (omg). Щом си прегледала девника не може да не си забелязала, че за ръце правя 2 тежки(базови) упражнения с повече тежести а спецялно концентричното (както и на въжето за трицепс) са оформящи и донапомпващи тях ги правя с повече повторения с малко тежести максимално чисто... Крака мисля, че съм казвал защо не правя и то е защото имам много сериозни проблеми със колената които не ми позволяват пълноценно натоварване...
Хехе, ми всеки сам си преценява - просто се опитах да ти дам съвет...Иначе, не разбирам защо мислиш, че не гориш мазнини с тежестите ;) За коленете - не мога да знам какви са ти проблемите, но с бягането натоварваш повече разните му сухужилия и връзки, а трен. с тежести определено ще ти помогнат като укрепят мускулартурата - така че почни да ги тренираш, но внимателно ;)
Мнението беше редактирано от mbarton на 19.05.09 15:04.
Точно затова ще почна да ги товаря, просто найстина проблемите с колената не са ми малки и трябва да внимавам много...
Вторник 19.05.2009
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене
Обяд 14:30 - 5 кебапчета, краставица, зехтин, кашкавал
Вечеря 18:00 - Риба тон, краставица, зехтин
Тренировка
рамо/корем
Рамени преси с дъбели - 1х12 20кг 3х8 22,5кг дъмбел
Хеликоптер с крив лост - 1х8 30кг. тежест 2х8 34кг тежест 4кг нагоре! :)
Разтваряне c дъмбел - 3х8 12кг дъмбел
Молитви - 4х15 на скрипеца за трицепс 40кг тежест
Наклони настрани с помоща на скрипеца - 4х20 за всяка страна с 40кг тежест
Определено много повече сила от миналата седмица (въглехидрати=сила) :) Но на кардиото се чустваше липсата на Fyre. Koлкото и да се мъчех просто се усещаше...
Мнението беше редактирано от Lenks на 20.05.09 18:04.
Сряда 20.05.2009
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене, кекс, банички
11:00 пушено месо свинско/пуешко, кашкавал, кекс
Обяд 14:30 - 2 пил. пържоли, картофи, сирене
Вечеря 18:00 - 2 пил.пържоли, домати, зехтин
DAY OFF
Мнението беше редактирано от Lenks на 20.05.09 18:05.
21.05.09
13:15
Братле, кви са тия банички и кексове?? От къв зор?
П.П. Before-after снимката от първата страница цепи мрака :D Страшен си евалата!
Мнението беше редактирано от Sparxter на 21.05.09 13:17.
2 месеца на строг режим, без никакво кръщкане, мисля, че в двуседмичната ми почивка мога да си ям спокойно каквото ми се яде, в границата на разумното разбира се :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 21.05.09 15:16.
Четвъртък 21.05.2009
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене, кекс, банички
Обяд 14:30 - Пил. месо, ориз, сирене
Вечеря 18:00 - Пил. месо, домати, зехтин
30мин на велото днес :)
Без Fyre умирам направо, спи ми се цял ден заради ранното ставане, а вечерно време не мога да гледам и съм гладен целодневно, добрече съм свикнал та не ми прави впечатление :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 21.05.09 18:09.
22.05.09
16:48
завиждам ти за режима и по-скоро за закуската от кекс и банички :lol:
Петък 29.05.2009
Обяд 15:30 - Пил. пържола, краставица, зехтин, сирене
Вечеря 19:00 - Пил. пържола, краставица, зехтин, сирене
22:00 - извара
Тренировка :
Гърди/Бицепс/Koрем
Лежанка хоризонтален лег - 8х60kg, 8х70kg, 6х80kg, 2х90kg, 12x60кг
Флайс - 3х8 12кг дъмбел
Кросоувър - 4х8 30кг
Бицепсово сгъване прав с дъмбел - 3х8 15кг дъмбел
Крънчове 3х15
Кардио :
30мин вело
Oпределено много повече сила днес :) Не бях правил 2-ка с 90-те килограма от 3 месеца сигурно :) Като цяло много добра тренировка, гърдите много се напомпаха, направо си болеше накрая... Кардиото и то беше в добро темпо... Пробвах малко по-различна тренировка за бицепс днес, по-тежка като цяло...
Относно режима ми, ще е така още само седмица после пак се почва :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 30.05.09 18:04.
Събота 23.05.2009
Обяд 12:00 - Овес с мляко
Вечеря 20:30 - Пил. пържола, краставица, зехтин, сирене, ориз
22:00 - извара
Днеска много се получи дупка между храненята, че бях в 1 приятелка цял ден, но какво да се прави... Само да се похваля, че крака ми вече го чувствам на 100% възстановен :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 23.05.09 18:26.
Хехе тая сутрин се мернах и не само не съм качил в талията, но и съм свалил 1см в ханша тая седмица :coolgrin:
Неделя 24.05.2009г
Закуска - 8:00 Овес с мляко,
9:30 - 3 яйца, кашкавал
Обяд 14:30 - домати, сирене,пилешка пържола
Вечеря 18:30 - домати, риба тон, сирене, зехтин
Гръб/Трицепс/Корем
Набираня - 3x12/10/11
Придърпване на скрипец с широк хват зад врат - 3х8 70кг тежест
Придърпване на долен скрипец - 3х8 - 80кг тежест
Чукове - 3х8 70кг
Лег тесен хват - 3х8 1х70кг 2х60кг тежест
Скрипец - 2x8 45кг 2х8 40кг тежест
Разгъване на скрипец с въже 4х12 30кг тежест
Kрънчове - 2х15
Наклони на страни за паласките на скрипеца 4х20 за всяка страна 40кг
30мин вело
Уха доста голямо повишаване на силата! Никога не съм правил толкова много набираня през живота си... На колелото нямах никакво желание и мотивация, а енергията за по-хубава тренировка я имах, но уви... Като цяло съм доволен от първата седмица на експерименталния си режим, не съм се чуствал гладен, хапвал съм си неща който ми се ядат в 4 от 7-те дена...
Мнението беше редактирано от Lenks на 24.05.09 18:10.
Ами въглехидратите в почивните дни гледам да са ми разпределени в първата половина на деня, така де до обяда. А в другите дни само сутрин :)
Понеделник 25.05.2009г
Закуска - 8:00 4 пъжени яйца, кремвирш, 3 филии пълнозърнест хляб
Обяд 12:30 - малко картофи, сирене,пилешка пържола, паста :)
Вечеря 18:30 - краставица, сирене, пилешка пържола,, зехтин
Определено нямам апетит за въглехидрати... Отвикнал съм и на пърженото... След закуската цял ден съм подут и ми е тежко на стомаха. А на обяд трябваше да ям на сила въглехидрати, затова я и взех да тази паста само и само да имам въглехидрати... Общо взето едвали днес съм ял повече от 150гр въглехидрати което си е нищо, а пък се чуствам все 1 съм ял много повече.
Днес ми пристигнаха нещата от Юнайтед Стейтс (хаха) от другия понеделник се почва гърча :)
Вторник 26.05.2009
Закуска 6:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене
Обяд 14:30 - Пилешко, краставица, зехтин, кашкавал
Вечеря 18:00 - Пилешко, краставица, зехтин, зехтин
20:00 - фъстък 100гр
Тренировка
рамо/корем
Рамени преси с дъбели - 1х12 20кг 3х8 22,5кг дъмбел
Хеликоптер с крив лост - 3х8 34кг тежест
Разтваряне на дъмбел седнал - 4х8 12кг тежест
Молитви - 4х15 на скрипеца за трицепс 40кг тежест
Наклони настрани с помоща на скрипеца - 1х20 за всяка страна с 40кг тежест - отказах се след първото понеже установих, че имам още мускулна на мускулите на паласиките от неделя и не ми се иска да ги претоварвам...
30мин Вело
Силата си седи, няма повишение или спад... На велото нямах никакво желание, липсата на стимулант я усещам много сериозно, ще видим от другата седмица... Днеска имах бая апетит (и още имам) такаче, съм изял половин кило пилешко общо :)
Сряда 27.05.2009
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене, пушено пуешко
9:00 - Палачинка със шоколад, кекс - колежките бяха направили няма как, пък и днес ми е ВВ Ден :)
Обяд 15:30 - Пилешко, краставица, синьо сирене - беше ми се дояло, яд ме е, че не си бях взел пари в мене да си купя и течна сметанка и да си направя сосче :)
Вечеря 18:00 - Пилешко, краставица, синьо сирене
20:00 - Кофичка кисело мляко 3.2%
Отново продължава сутрин да ми се ядат много въглехидратни храни, а от обяд натам, хем съм гладен ,хем ми е някакво гадно да ям въглехидрати... Предполагам е от топлината... Това което ме радва е, че така поддържам някаква форма и не прекалявам с храната :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 27.05.09 19:04.
Четвъртък 28.05.2009
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 яйца, сирене, пушено пуешко
9:00 - Банички с шунка и кашкавал, кекс
Обяд 13:30 - 5 кебапчета, краставица, кашкавал
16:00 - малко овес с кисело мляко
Вечеря 18:00 - Риба тон, краставица, зехтин
Няма какво да описвам днеска, скука :)
Петък 29.05.2009
Закуска 8:00- Oвес с мляко, 3 сварени яйца, сирене
10:30 - Мonster Milk - 50gr. protein, BCAA, glutamine, creatine - с другите неща ми донесоха и 1 мостричка, реших, че сега е удачно да си я изпия :)
Обяд 15:30 - Пил. пържола, краставица, зехтин
Вечеря 19:00 - Пил. пържола, краставица, зехтин
21:00 - пил. месо, извара
Тренировка :
Гърди/Бицепс
Лежанка хоризонтален лег - 8х60kg, 8х70kg, 6х80kg, 2х90kg, 12x60кг
Флайс - 3х8 12кг дъмбел
Кросоувър - 4х8 30кг
Бицепсово сгъване прав с дъмбел - 3х8 15кг дъмбели
Концентрично - 2х12 12кг дъмбел
Кардио :
30мин вело
Доста добра тренировка се получи, леко покачване в силата спрямо миналата седмица, но не исках да качвам килограмите където можех за да си направя всичко максимално чисто... Малко се улях с тренировката за бицепс, но нали съм си свикнал 2 години вече концентрично като последно и вече бях седнал и правех като се усетих, че не трябва да правя и затова реших да направя 2 серии :)