ядки

09.05.09
21:34

здравеите таи като сам на нвд мога ли да си вземам ядки всеки ден или ваоб6те не мога ако е вазможно кайете ми по колко грама?

09.05.09
21:59

Много зависи от диетата ти. Без да видим целия хранителен режим не можем да ти дадем никакъв съвет по отношение ДА/НЕ и/или грамажи.

Обикновено се ползват фъстъци/бадеми/лешници. Първите са най-добрия вариант като цена/качество.

NE

09.05.09
22:09

50гр сурови ядки са си перфектни

10.05.09
05:16

да с ядки ще си набавиш полезни мазнини,яж,но не прекалявяй

казано от ychernev на 09.05.09, 21:59:

Много зависи от диетата ти. Без да видим целия хранителен режим не можем да ти дадем никакъв съвет по отношение ДА/НЕ и/или грамажи.

Обикновено се ползват фъстъци/бадеми/лешници. Първите са най-добрия вариант като цена/качество.

Фъстъците са бобови,не ядки и не са най добрия вариант като качество.Някои от най качествените източници са:Ленено семе,Орехи,Бадеми,Лешници,Риба,Зехтин(маслини) и др

10.05.09
18:03

Орехите са перфектни за мене,ама много скъпи ги продават “търговците”.Фъстъците са някакъв конмпромисен вариянт за българските любители на фитнеса...

Слънчогледовите семки не са ли по-добре от фъстъците?

10.05.09
18:54

Тиквените семки са доста добър вариант.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1