по-широк гръден кош- как?

12.05.09
17:14

Аз съм на 17 години, спортувам от 8 години и съм минал през всякакви спортове- лека атлетика, плуване, волейбол, акробатика, но на нищо не съм се задържал повече от 2 години. Не съм спазвал някакви диети и сега изглеждам така: висок 1,92, сравнително силен за килограмите си- 76 (май е относително това), но проблема ми е,че мускулатурата ми като че ли се “разлива” по тялото ми. От около 1 година ходя и на фитнес, но упорито не мога да кача маса. Заради високия ми ръст не изглеждам кой знае колко внушително и търся съвети как да разширя гръдния кош, като цяло да изглеждам по-добре, защото много съм расъл на височина :) Благодаря за съветите предварително!

П.С. надявам се да съм улучил правилното място за пост-а нов съм в сайта :)

Темата беше редактирана от sparky27 на 16.06.09 14:37.

Трябва ти маса не само  гръдния кош. Според мен тия килограми са малки за тази височина. Разгледай раздела с хранене за покачване на теглото. Със сигурност не си се хранил както трябва. На тази възраст не ти трябват добавки оправи си храненето и тренирането  и ще потръгнат нещата.

ЦЕ

12.05.09
18:05

Хапвай много. Имам един познат 188 - 90 кила и изглежда много сух пък ти с тия 70 кила нз. как изглеждаш. Много ядене, малко или никакво кардио и тренировки с по базови упражнения и ще стане работата :). Успех!

12.05.09
18:31

Това за кардиото не е много така... То, както се подсказва от името, е доста тясно свързано със сърцето, който мускул не бива да се пренебрегва... Малко кардио няма да ти попречи да качваш килограми, стига да се храниш добре.

12.05.09
19:43

Продължавай да тренираш,яж правилно и всичко ще порасне,не само гръдния кош.Можеш да вкараш пуловър в деня за гърди ли гръб.

12.05.09
20:39

Също така , можеш да опиташ пуловър-а в суперсерий с клякане с щанга , при болшинсвтото хора действа , опитай ;)

12.05.09
21:59

Ядене по часовник - през час и половина. Може да е малко, може да е символично, но да го има в стомаха. Това кара организма да е в режим на качване, а не на разграждане.
Базови тренировки с по 6 повторения в серия, средни почивки между сериите - 90-120сек, задължително набирания и кофички в програмата, независимо колко малко можеш да направиш първоначално.
И най-важното е постоянство. Ядене по часовник, тренировка по часовник, съм по часовник.
Резултатите няма да закъснеят.
Успех!

13.05.09
11:46

благодарско пак за съветите. Ще пробвам да хапвам през час и половина, защото наистина ми трябва повече маса. Все пак ще съм благодарен ако ми дадете примерна диета, защото имам усещането,че ще ям и различни ненужни простотии, защото е трудно да се намери качествена храна за на бързо.  :)

13.05.09
12:29

Много внимавай колко и какво ще ядеш през час и половина, защото при едно сериозно количество ще си получиш мазнините като нищо...

13.05.09
18:29

казано от Martin Tomov на 12.05.09, 18:31:

Това за кардиото не е много така... То, както се подсказва от името, е доста тясно свързано със сърцето, който мускул не бива да се пренебрегва... Малко кардио няма да ти попречи да качваш килограми, стига да се храниш добре.

х2 Кардиото си е допълнителен живот за сърцето :)

DI

28.05.09
10:48

казано от Цеков на 12.05.09, 18:05:

Хапвай много. Имам един познат 188 - 90 кила и изглежда много сух пък ти с тия 70 кила нз. как изглеждаш. Много ядене, малко или никакво кардио и тренировки с по базови упражнения и ще стане работата :). Успех!

Каква ти е представата за сух човек???

Мнението беше редактирано от diablo91 на 17.06.09 13:14.

28.05.09
11:22

казано от Цеков на 12.05.09, 18:05:

а аз знам такъв със същия ръст и е 80 кг. и изглежда доста едър ! ;]

28.05.09
11:54

Колкото и тънки кости да има, на този ръст да изглежда доста едър - едва ли.
Че то аз съм 80 кила ;)

28.05.09
13:20

зависи кой какво разбира под “едър” и “внушителен” - аз съм 170/80 и си мисля, че ми трябват още поне 5кг за да съм внушителен, а за да говорим за “голям” - поне още 10

29.05.09
18:00

аз лично не се смятам за внушителен, но със сигурност имам по-добре развито тяло от хората, които тренират само спортове, които включват клавиатура и/или мишка :) Смятам,че това как изглеждаш до голяма степен зависи от ръста ти (като изключим колко тренираш) и от гените. Съжалявам ако на някого му се струва,че говоря без да разбирам какво искам да кажа (което не е далеч от истината :D) , но наистина не бих отказал да загубя 10 см от височината си - останал съм с впечатлението,че по-ниски хора изглеждат по-силни и имат по-голямо съотношение килограми/сила .

ЦЕ

29.05.09
18:12

Грешиш много. Радвай се, че си висок. Като станеш и здрав нема такъв звяр просто ;d

WI

30.05.09
09:01

Как ще искаш да си по нисък бе :D.Със тоя ръст остава да направиш и тяло и ставаш машина може би......Много добре ти казаха хората какво да правиш остава желанието от теб :)

30.05.09
13:02

желание винаги има! :) просто номера е,че като ли храната,която ям, отива за още растеж нагоре а не на ширина (пък и постоянно се намира къде да си блъснеш главата :) )

30.05.09
13:23

като спреш да растеж нагоре, ще почнеш и на месо да качваш

08.06.09
07:47

сега пък приятели ми казаха,че освен гръдния кош и ръката ми изглеждала несъразмерна- бицепса бил по-голям от трицепс и рамо... май трябва да си намеря нови приятели, защото тамън да се  харесам и отново ми набиват в главата,че има нещо за оправяне  :D все пак какво мислите http://www.bb-team.org/gallery/126466/

08.06.09
17:56

Абе какво говориш?Супер си,изглеждаш отлично.Особено ръцете точно.Може и да ти завиждат или нямат добра преценка просто.Трудно е да се прецени от тия снимки как изглежда гр.кош.Вероятно проблемът е,че раменете изглеждат тесни.Може би заради високия ръст или наистина са такива.И тогава трябва повече раменни преси и други упражнения да са по-широки.Иначе си атлетичен и какво повече  да се желае? Изгони приятелите :)

DI

13.06.09
16:47

ако не става само с ядене земи си дoбавки.

Мнението беше редактирано от diablo91 на 17.06.09 13:16.

07.09.09
05:37

как е момчета от доста време посесщавам саита и форума ама чак вчера са регистрирах ..и така за проблема ти брат тря ти мн ядене ама мн и за гръдния кош мисля че в суперсерия с клякането има ефект лично аз правя така..не че съм мн корав ама :P

07.09.09
10:26

благодарско и на теб за съвета , наскоро се убедих,че наистина яденето е почти най-важното, а за тренирането карам на плуване сега :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1