BPS - USA

Темата е заключена.
Прескочи до:
RL

10.05.09
14:29

Здравейте!

Фирма РНА ООД е ексклузивен вносител за България на новата американска марка за иновативни суплементи - Bulk performance solutions.

Главната цел на Bulk Performance Solutions,накратко BPS, е да престави иновативни суплементи,на възможно най-добрите цени за крайният потребител.

Засега имаме само 1 продукт,но предстои съвсем скоро допълването на производствената линия.Официалният USA сайт на производителя,е все още в процес на изготвяне.Ще обявим, когато е готов.

Представяме на вашето внимание информация за първият продукт на BPS.

Slin-Sane

Какво точно е Slin-Sane? И как работи?
Slin-Sane работи с произвеждания в тялото ви инсулин, помагайки му да увеличи ефективността на глюкозния метаболизъм.Това подпомага ефекта на разграждане на на хранителните вещества във вашето тяло. Вашето тяло ще изпраща повече хранителни вещества и почти нищо към мастните депа. Slin-Sane осъщестява това чрез увеличено преместване на GLUT4 глюкозните транспортьори в мускулните депа.Това увеличение на GLUT4 , позволява глюкозата да се складира ДИРЕКТНО в мускулите, независимо от инсулина. Slin-Sane увеличава липолизата и намалява складиране на мазнини,защото ще се нуждаете от по-малко инсулин за да постигнете вашата цел - а именно да усвоите максимално храната и да нахраните мускулатурата. Slin-Sane предлага всички ползи от инсулина, но без нито един страничен ефект.

Какво значи това за вас?
Означава - по-добър контрол на кръвната захар и нивата на инсулин, увеличение в усвояването на аминокиселините, увеличен протеинов синтез, увеличено изгаряне на мазнини, увеличено кръвонасищане на мускулите, намаляване на мастните депа и намаляване на катаболните ефекти. Изброеното до тук прави Slin-Sane идеален за тези от вас, които търсят продукт, който ще им помогне да елиминират мазнините от тялото си,или тези които искат да качат чиста мускулна маса! Какво по-добро от това да качваме чист мускул, докато изгаряме мазнините!

Как се взима Slin-Sane?

Slin-Sane се взима преди ястие, в което се съдържат въглехидрати.За максимален ефект е препоръчително да се консумират  поне 60 гр.въглехидрати.
Slin-Sane e Генетически Еквалайзер - Изгражда мускулна маса и гори мазнини!

Slin-Sane e eдинственият по рода си продукт, който ви дава това:
Супер насищане на мускулните клетки с глюкоза и аминокиселини
Блокира навлизане на глюкоза в мастните депа!
Повишава позитивният ефект от Инсулина върху мускулните клетки
Блокира триглециридите да навлизат в мастните депа!
Стимулира разграждането на мазнините!
Подобрява липидният профил

Slin-Sane принуждава вашето тяло да използва инсулина по възможно най-ефикасният начин и да го насочва единствено в мускулните клетки! Чудотворното действие се изразява в това, че напълно затваря мастните депа и не позволява на глюкозата и триглециридите да навлязат в тях,като в същото време се осъществява изгаряна на мазнините! Да,точно така! Прочетете го отново! Напълно премахва способността на мастните клетки да навлизат в тях глюкоза и триглецириди ,докато същевременно нахранва мускулните влакна и клетки!

Какво означава това?

Мускулен растеж и изгаряне на мазнини със изключително бързо темпо,докато в същото време подпомага здравето ви! Няма как да е по-добре от това!

Усеща ли се как действа Slin-Sane или просто трябва да ни вярвате?

Приблизително 1 час след ПЪРВАТА ви доза,тези от вас които познават добре тялото си ,ще усетят магията на Slin-Sane. Чувството за цялостно напомпване на вашето тяло не може да се избегне!
Говорим за истинско напомпване, а не просто някоя и друга вена!

Качете чиста мускулна маса и изгорете мазнините!

Новото хапче за преди тренировка ви позволява да ядете повече въглехидрати,качите свежа мускулна маса, докато губите мазнини и същевременно усещате най-великото напомпване на мускулите, чудовищно нацепване и енергия през целият ден!

Съставките са само две и са напълно растителни! Ние нямаме нужда да ви предоставим продукт,който ще е наблъскан с 20 различни съставки,и нито една от тях няма да ви даде нужният ефект!

Какво може да очаквате от Slin-Sane?

Разкъсващо кожата ви напомпване!
Увеличаване на силата и вашата мощ!
Забележима издръжливост!
Енергия,подобна на тази от стимулантите,но без никаква нервност,никакво повишаване на кръвно налягане,увеличение на пулс и т.н. Чиста енергия за вашите клетки!
Бързодействащо!
Увеличена способност да се усвояват големи количества храна и въглехидрати!
Увеличаване на чистата мускулна маса!
Намалява телесните мазнини!
Продължава да действа толкова, докато го взимате!

Slin-Sane е БЕЗ АНАЛОГ НА БГ ПАЗАРА!

60 дози за 60 дни!

Цената за 1 брой Slin-Sane е 74,99 лв.

Доставката е са сметка на клиента.

Поръчки може да правите на следните имейли :

office@bps-bulgaria.com
  bpsbulgaria@abv.bg

Както и на сайта ни www.bps-bulgaria.com

Темата беше редактирана от emzo на 04.12.09 15:45.

10.05.09
14:43

Не видях май колко дози има в опаковката?Стига за месец нали?

RL

10.05.09
14:46

казано от tra^la^la на 10.05.09, 14:43:

Не видях май колко дози има в опаковката?Стига за месец нали?

Slin-Sane е 60 дози,за 60 дена.Ако се взимат по 2 дози на ден,стига за точно месец.Въпрос на избор е.Ефект има с 1 доза,и с 2.

RL

10.05.09
14:52

Предполагам много от вас обичат да четат логове от реални потребители,които използват даден продукт и споделят впечатленията си.

Предоставям на вашето внимание 4 лог-а на потребители в Америка.

http://www.bodybuildingdungeon.com/forums/supplements/37317-mikeh40-slin.html

http://www.bodybuildingdungeon.com/forums/supplements/37352-moros-slin.html#post668972

http://www.bodybuildingdungeon.com/forums/supplements/37348-mitbars-slin.html

http://www.bodybuildingdungeon.com/forums/supplements/37354-georgets-slin.html#post669005

Това са различни тестери,с различни диети и хранителни планове.Отзивите за Slin-Sane са повече от добри!

Всъшност кога е по подходящо да го приемаш когато сваляш или когато качваш

RL

11.05.09
18:34

Точно това е уникалното на продукта,че е подходящ и в 2та случая.При диета с по-ниски въглехидрати - около 150 гр на ден,ще се получи много добро сваляне и оформяне,при диета с високо ниво на въглехидрати 300-400 гр се получава екстремно покачване на чистата мускулна маса.И при двата случая се наблюдава увеличаване на плътността и втвърдяване на мускулатурата.Slin-Sane е еднакво подходящ,както в период на маса,така и в период на сваляне на кг.Може да се комбинира по желание със всички видове хранителни добавки известни на пазара.

RL

13.05.09
12:00

RNA LTD ТЪРСИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПРОБВАТ Slin-Sane НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Здравейте, решихме да направим нещо интересно за потребителите на този форум.

Тъй като ние вярваме в продукта си и заставаме твърдо зад него, решихме да изберем 3ма  от този форум,които ще получат по 1 опаковка от Slin-Sane и някои подаръци :)

За да участвате в набирането на доброволците, просто пуснете по долу малко информация за вас - години, стаж ,диета,имате ли предишен опит с ревюта и логове,както и какви са целите, които искате да постигнете.

Единственото изискване е да правите лог,като описвате действието на продукта върху вас за 30 дена.

Ако сте на диета с 0 гр въхлехидрати на ден,то тогава Slin-Sane не е за вас :) Защото трябва да се взима с поне 60 гр въглехидрати.

Всяка бутилка e 60 дози, тестерите ще е желателно да използват по 2 на ден,като едната доза да е с предтренировъчното хранене.

Моля пускайте кандидатурите си тук в тази тема.След като ги разгледаме,ще обявим в края на седмицата, кои са избраните от нас потребители.

Благодаря и успех на всички!

Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 13.05.09 12:04.

Чудесно звучи

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.05.09 06:12.

13.05.09
12:16

Поздравления за промоцията!!!Много добра идея наистина,с радост бих се чклювил,жалко,че съм в Германия:(

За продукта-много ми допада,че е от изцяло натурални продукти.Поинтересувах се за съставките и това което намерих,още повече ми допадна Gymnema sylvestre- http://en.wikipedia.org/wiki/Gymnema_sylvestre и Lagerstroemia speciosa- http://en.wikipedia.org/wiki/Lagerstroemia_speciosa И двете билки се използват от доста време в “билковата медицина”(на Индия и районите) за намаляване на кръвната захар,и третиране на диабет.

Извода за мен е,че точно такъв продукт исках да вкарам след цикъла си за чистене.Задължително ще се опита!! :)
Голямо БРАВО от мен!

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 13.05.09 12:22.

13.05.09
12:19

хммм :)

Поне ми харесва частта с феновете на 0 карбс да не се хабят :)

13.05.09
12:23

казано от tra^la^la на 13.05.09, 12:16:

Поздравления за промоцията!!!Много добра идея наистина,жалко,че съм в Германия и не мога да се включа:(

За продукта-много ми допада,че е от изцяло натурални продукти.Поинтересувах се за съставките и това което намерих,още повече ми допадна Gymnema sylvestre- http://en.wikipedia.org/wiki/Gymnema_sylvestre и Lagerstroemia speciosa- http://en.wikipedia.org/wiki/Lagerstroemia_speciosa И двете билки се използват от доста време в “билковата медицина”(на Индия и районите) за намаляване на кръвната захар,и третиране на диабет.

Извода за мен е,че точно такъв продукт исках да вкарам след цикъла си за чистене.Задължително ще се опита!! :)

Голямо БРАВО от мен!

Добър search си направил! :) Наистина се използват и то доста успешно 2те билки.А относно ефективността им - изследванията говорят сами за себе си.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 13.05.09 12:25.

Хм интересно доста. Да взема да се пробвам за опитно зайче а :)

Години 20, стаж в зала 10 месеца, диета ВВд, преди време съм пускал нещо като логове на БСН на 2 от продуктите, наскоро Гаспари тествах,
протеини, амини и сякви чедесии зимам. Около 20 кила за тея 10 месеца съм качил. Да кажем, че се развивам сносно засега пък да видим.
Цели: по-голям и нацепен!!!

По-здрави!

ЕД

13.05.09
12:37

И един съвет от нас. Избери хора, които са добре познати във форума, хора, за който се знае, че правят нещата, както трябва и че ще пишат и правят логовете, както трябва. Ние правихме такъв експреримент с 4рима души. Дадохме им по 2 флакона X-Factor /800 лв./ и накрая инвестицията отиде на вятъра. В крайна сметка само 1 от логовете беше успешен...

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 13.05.09 12:37.

13.05.09
12:41

Сашо писах ти ЛС.Готов съм да направя ЛОГ за продукта, не ми пречи и да го купя.Само проблем ли ще са годините 17,стаж 1.5год?

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 13.05.09, 12:37:

И един съвет от нас. Избери хора, които са добре познати във форума, хора, за който се знае, че правят нещата, както трябва и че ще пишат и правят логовете, както трябва. Ние правихме такъв експреримент с 4рима души. Дадохме им по 2 флакона X-Factor /800 лв./ и накрая инвестицията отиде на вятъра. В крайна сметка само 1 от логовете беше успешен...

Това означава ли, че никога вече няма да го направите отново. А иначе “както трябва ” е относително понятие. Също така относително е и “успешен лог”.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 13.05.09 12:47.

13.05.09
12:54

Аз вече си го купих продукта, ще пиша в дневника си за него. :)
Ще го пия по трета схема - една капсула в нетренировъчните дни, приета половин час преди обедното хранене, две капсули в тренировъчните дни, разделени една половин час преди обедното хранене и една в предтренировъчното (следобед). Тренирам в четириразов седмичен сплит в момента, тоест 3 дни ще съм на една капсула и 4 - на две. Храната ще включва известно количество въглехидрати на обяд и в предтренировъчното хранене и предимно протеини вечер. Цел: каквото сабя покаже. Допълнително ще въртя велоергометър в нетренировъчнтие дни и когато ми остане време. :)

RNA Ltd мисля, че този продукт би бил особенно полезен за хора с тела ендоморфен тип склонни към замазняване особенно в период за качване на маса. С цел покачване на масата,  с по малко покачване на мазнините. Маса без въглехидрати не се качва, а при ендоморфите лесно се отлагат като мазнини.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.05.09 06:11.

13.05.09
13:06

И аз с удоволствие бих бил тестер :) От юли месец натам минавам на режи с повечко въглехидрати такаче те няма да са проблем :) На 22 години съм, стаж в залата 2 години, режими съм спазвал, спазвам и мисля, че мога да спазвам. За логове и т.н. дневника ми мисля, че е добре направен и пиша всеки ден :) Друго не знам... Мисля, че целта която ще търся е точно тази която би трябвало да представи продукта, покачване на чистата мускулна маса, като при мене не искам никакво покачване на мазнините :) Също така аз съм от хората който се придържат повече към храната, отколкото към добавките, така че, ако продукта работи, просто няма как да не го забележа :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 13.05.09 14:51.

ЕД

13.05.09
13:13

казано от Иван Шишманов на 13.05.09, 12:47:

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 13.05.09, 12:37:

Това означава ли, че никога вече няма да го направите отново. А иначе “както трябва ” е относително понятие. Също така относително е и “успешен лог”.

Въобще не е относително понятие. Под успешен нямам предвид резултат от продукта, а направа на лога. Всеки ден или през ден да влиза потребителя и да пише какво става с него. Режими, тренировки и др.

Не означава, че няма да го правим отново. Разбира се, че ще има и такива промоции, но с много внимателно подбрани хора!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 13.05.09 13:14.

ГН

13.05.09
15:15

Продукта ти ме заинтригува, както видя и по постовете ми от предходните дни, не искам “да мина тънко”.
Смятам да правя нещо като теб, да стана “bigger and thicker in one month”, ама точно. Диетата ми свършва след 11 дни. След край на НВД се качва много чиста маса, това за което говорехме преди време и на което аз съм голям фен. Освен това, наистина ще правя точно това в съвсем скоро време. Единственото ми условие е, да си запазя постигнатия релеф. С други думи смятам да не минавам 200 гр карбс на ден, аз със 250 качвам прекрасно.

Или казано с две думи - смятам в скоро време да кача чиста маса с умерено количество въглехидрати в рамките на 30 дни. Това не си го измислям, така е. Съвпадението с характеристикете на продукта ти е случайно, но и уникално!

Аз съм на 24, стажа ми е 9 години, ще тежа 85 кг в началото на (евентуалния) цикъл, ще приемам около 3300-3500 калории с 200 гр карбс и 220-230 гр протеин, ще пия единствено протеин и амино съвмесно с твоя продукт, така че хем да се усети изолирано неговия ефект, хем да имам и нужните градивни вещества, ще пиша ПЪЛЕН ежедневен лог, с упражнения, килограми и храна, като я описвам детайлно, а не както сега само хранителните вещества; и най-важно, надявам се да не ти прозвучи самохвално - аз НИКОГА не се провалям в бодибилдинг целите си, така че ще избия рибата с твоя продукт, а в замяна на това ще ти направя луда реклама.

Надявам се, че харесваш кандидатурата ми!

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 13.05.09 15:24.

14.05.09
14:22

Здравейте!

Я да взема да предложа услугите си и аз... :)  На 22 години съм , 173 см 82 кг в момента . Занимавам се с фитнес от близо 4 години като преди това съм тренирал бойни спортове и съм правил упражнения със собствено тегло. Преди време се увличах по силовите постижения от което доста се бях омазнил и тежах над 90 кг което за моята височина не е много добре. Сега, от близо година залагам само и единствено на визията - не гоня максимални тежести нито следя обиколката на ръцете да речем, а единственото мерило което ползвам е огледалото (и кантара от време на време) . Желая и занапред да поддържам тегло от около 80 кг, като може би ще правя леки периоди на качване и изчистване(в близкото бъдеще може би ще сваля още 3-4 кг като се стремя да запазя максимално ММ). Желая  възможно най-добра визия за това тегло, без да имам за цел да съм супер изчистен и гоня по скоро атлетичен от колкото културистичен вид. Любител съм предимно на свободните тежести и интензивните тренировки.
  Що се отнася до храненето в момента - не си следя калориите кои знае колко стриктно и единствено гледам да приемам умерено количество карбс и достатъчно протеин с храната. За чистене добре ми действат РБД и ВМ-НВД, като никога не си орязвам въглехидратите прекалено много. От около 7-8 месеца като добавки съм ползвал само протеин, иначе преди това съм взимал и креатин и креатинови матрици, аминокиселини, азотни бустери. Може би зимата ще направя стак с по хардкор продукти (не прохормонални продукти).
  От известно време си мислех да започна дневник в раздела на сайта и смятам че предлаганата от вас възможност е добър повод за началото на такъв. Готов съм да пиша в лога си всеки ден в детайли за тренировките и упражненията, отделните хранения, калорииния баланс за деня, размери и тн. Имам големи очаквания не само от Slin-Sane но и от съветите и коментарите по моите тренировки и хранене.Бих могъл да започна лога  веднага. Предполагам, че ще се получи добра дискусия, продуктивна за мен и за RNA LTD и интересна за останалите потребители на bb-team.org , така че се надявам да ме изберете за ваше опитно зайче :)

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 15.05.09 09:20.

14.05.09
15:12

Ами да пусна и аз една кандидатура :) Само да спомена предварително, че при евентуалното ми одобрение, ще мога да започна приема чак август или по-вероятно септември... Естествено казвам го, съзнавайки, че това може би е по-скоро минус за кандидатурата ми, но трябва да го кажа...

За мен - години 22, стаж 6 години, 182 см, 78 кг. Цели - менящи се според сезона, със стремеж за целогодишен що годе приличен релеф. Логове не съм правил досега, с изключение на един недовършен такъв на СайзОН + СуперПъмп на Гаспари. Причината да го прекратя е, че започна да става доста еднообразен... имах дни с абсолютно еднакви постове откъм хранене и тренировки. Естествено сега стимулът за един евентуален лог е налице. В рамките на месеца прием ще описвам абсолютно всеки ден хранене, тренировки, килограми, серии, упражнения...
Стака на Гаспари, съчетан с обилни количества протеин и аминокиселини имаше доста добър ефект върху физиката ми като цяло, постигнах поставените си цели, и мисля, че Слин Сейн би бил идеален вариант за по-нататъшното ми развитие - още повече, че ще е особено подходящ за качване на ММ, без съпътстващото я доста често омазняване. Което ми е основна цел на мен.
Спазването на стриктни режими на хранене и тренировки са ми, мога да кажа, начин на живот от доста време, така че там няма да има никакъв проблем.
Мисля да комбинирам продукта с протеин, аминокиселини и евентуално креатинова матрица.

Ами това е от мен, остава да чакаме края на седмицата :)

14.05.09
15:57

И аз имам желание да направя лог за продукта.На 17 години съм и тренирам от 1.5 год.Започнах с кръгови тренировки първите 1-2 месеца, а след това продължих с 5, а по-късно 4 дневен сплит.Голямо внимание обръщам на хранителния режим и на суплементирането.В момента съм в основен период(ВВД) като добавките които приемам са Сайз Он,Протеин,БЦАА,ЕАА,мултивитамини и омега 3-6-9.Използвал съм много добавки до сега.Почти всички известни и не толкова марки протеин(ОН,АСН,БСН,НАУ,СИНТРАКС,ГАСПАРИ,НУТРА ФОРС,СКАЙТЕК),различни видове амини,витамини.Пробвал съм доста видове креатин под формата на матрици или в чиста форма.Много рядко се меря/тегля.Ръката ми е 42 в момента, а гръдната 120 и съм 90кг.Сега тренирам по 4 дневен сплит като петата тренировка ми е кардио+корем.Благодаря за вниманието :) хах

RL

15.05.09
13:02

Остават 2 дена до неделя,когато ще обявим на кои 3ма сме се спрели.
Хайде,само това ли са желаещите,къде са другите потребители в форума? :)

15.05.09
13:05

Количеството за сметка на качеството :P

15.05.09
13:20

Хах , RNA има още желаещи ;)

Реших и аз да се включа , та да се представя. На 18 години съм , 183см , 76кг. Стаж - 3 години , 2 от който хаотично кардио ( 37 кила надолу )  и от 7 месеца вече качвам . Реших да не взимам пример от потребителите , писали над мен и да се представя по моя си начин. Лог не съм правил , защото никога не съм се спирал на нещо конкретно , но реших , че дойде момента да опитам “помощно средство” и със стриктно хранене , мисля че ще има добър ефект. Отчайващо се нуждая от още килограми , че много подигравки събирам , но всичко с времето си . Тренирам по 4 дневен сплит и нямам с какво да се похваля , но не обичам “бързата работа” . Това за мен . Така като гледам , нямам шансове , но съм на олимпийския принцип - важното е участитето :) Поздрави на всички и успех , очаквам с нетъпение логовете ви , ще следя с интерес :)

15.05.09
13:24

За мен накракто - години 29 ,стаж 5 г,ръст 179 ,тегло 87 .Тренирам интуитивно последната една година ,експериментирам с упражненията доста.
Храня се между 4-5 пъти ,като на ден ми се събира 1 филийка хляб общо ,сладко не ям изобщо.Пия около 4 литра вода ,старая се и повече.Хранителни добавки в момента само суроватка концентрат (нямам лев за изолати) и рибено масло .Надъхан съм да чистя ,този път сериозно.Мерки не съм мерил
но не се харесвам определено ,какво да се надъхвам от някакви цифри че ръката ми е 43 и нещо ,като няма грам детайли.
Бих пробвал новия продукт ,по принцип яко пробвам  нови неща ,не робувам на марки.

ПО

15.05.09
18:23

Здравейте, с удоволствие и аз бих се включил в експеримента.
За мен : на 21 години съм 180 см./84 кг. бицепс-40см.
Тренирам от 5 години, добавки пия от 3, като за този период опитах доста продукти(някои ме изумиха, др. не чак толкова). В момента пия само протеин(Scivations) и БЦАА (Prima force), до месец почвам и BSN(NO xplode i Cellmass).
Тренирам 6 дена в седмицата-4 дена ходя на фитнес, 1 ден на плуване и 1 ден пожаро-приложен спорт, неделя почивам :)
Тренирам за маса по следната програма:
-рамо, крака
-гръб, трапец
-бицепс, трицепс
-гърди корем
Хранителният режим, който спазвам в момента е да не падам под 2 гр./кг. белтък и 2,5-3гр./кг. въглехидрати, мазнините не ги броя, но съм ги ограничил(никакво мазно, сладко и пържено)
Цел : Покачване на ММ

RL

16.05.09
10:41

1 ден остава за канидатури за тестери.

Утре обявяваме печелившите.

Получаваме много отзиви досега от наши клиенти,и до един са положителни!

16.05.09
11:25

Доста се зарадвах като разбрах за тази тема. Не мисля, че имам голям шанс да получа Slin-Sane, но ще се пробвам. :)
На 16 години съм (надявам се че възрастта не е чак от такова значение) с тренировъчен стаж от почти 2 години.Не пуша и не пия. Висок съм 176 и тежа 85кг.В профила ми има инфо за размери. Освен че се занимавам с бодибилдинг тренирам и канадска борба. Пил съм 1 креатин етил естер, 2 гейнера и 1 аминокислини. Нищо друго за сега.
  снимки Имам и да качвам, и да чистя :)
Имам опит с воденето на дневник, даже в момента имам такъв. Разбира се че ако получа тестера ще съм много по-стриктен. Не всеки ден получаваш безплатно продукт от такава класа.
Надявам се да съм ви впечатлил с нещо. Ако имате въпроси с радост ще ви отговоря. :)

Мнението беше редактирано от NRG на 16.05.09 11:40.

16.05.09
13:20

Здравейте, бих искал и аз да участвам в тестването на продукта и съответно да отразявам действието му.Малко инфо за мен.На 26 години съм занимавам се с фитнес от около 8-9 години,трнирам пет пъти в седмицата доста интензивно.Добавки съм използвал много рядко обикновенно карам само на храна.Целите ми в момента са да стегна повече своята мускулатура т.е по-добър релеф,а доколкото съм запознат продукта ви е двупосочен т.е и за качване и за сваляне така,че може да ми влезе в употреба и да спомогне за достигане на целите ми.Имам голям опит в бранша и мога да спазвам условията ви стриктно.Бих се радвал, ако удобрите кандидатурата ми.

16.05.09
17:03

Здравейте,

и аз ви пиша във връзка с набирането на хора, които да тестват новият ви продукт.
  Ще ми бъде много интересно да го пробвам и евентуално да получа резултати, които се очакват от него.
  Опит с писането мисля, че имам доста натрупан по форуми и т.н. , както и лог.
  До сега бях в период на маса и след 2 седмици мисля да започна нова диета (НВД евентуално, но не съм решил окончателно) така, че продукта (и лога) ще бъде всъщност за чистене.
  На почти 18 години съм, 1 година стаж имам и ако е важно, тренирам тенис от 5 години.
  73 кг. съм, 1.78 см. висок.
  Въпреки възрастта си съм ползвал доста хранителни добавки (вкл. хардкор такива) .
  Пък ако не ме изберете мен с удоволствие ще следя логовете на другите и ако ми харесат резултатите, ще прибегна и до вашия продукт.

Мерси предварително!

Поздрави,
  Драго

Мнението беше редактирано от sniperfan на 16.05.09 17:03.

RL

16.05.09
18:02

Малко вътрешна информация от фирмата....

Набелязани са 2ма,които ще използват Slin-Sane за качване на мускулна маса
и 1, който ще чисти с Slin-Sane. :)

Утре - имената!

16.05.09
19:59

Тръпнем в очавкване да разберем чий лог ще следим :)

RL

17.05.09
08:14

Здравейте!

Готови сме с избора на победителите,които ще имат честта да пробват нашият уникален продукт Slin-Sane и да споделят впечателнията си с всички.

Много трудно ни бе да изберем.Главен фактор се оказа предишният опит със старателно водене на дневник,както и висока активност във форума.

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ОТЗОВАХА!

Избраните да водят Slin-Sane LOG са следните :

1.Владимир92 - който ще ЧИСТИ със Slin-Sane
2.Георги Николаев - който ще КАЧВА със Slin-Sane
3.AMNESIA - който ще КАЧВА със Slin-Sane

Моля избраните,да пишат още днес ЛС,за да можем утре да ви пуснем пратките.

Още веднъж,БЛАГОДАРЯ на всички и следете развитието на логовете.

Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 17.05.09 08:14.

ГН

17.05.09
09:04

Ще качва, ама малко, за да бъде изключително чисто! По-скоро - ще се трансформира до колкото е възможно!
Благодаря, разбира се!

MA

17.05.09
09:29

Хайде чакаме :)

ГН

17.05.09
09:54

След около седмица. Имам НВД за довършване. Може другите двама печеливши да започнат някой-друг ден преди мен, тъкмо да се надъхам ако и те изкажат положителни впечатления!

След 3-4 дена ще го почна :)

ГН

17.05.09
10:58

казано от aMneSia на 17.05.09, 10:44:

След 3-4 дена ще го почна :)

Браво, колега, тъкмо 3-4 дена ще те гледам. Ти си другия победител в кетегория “качване”, явно е, че са ни избрали, защото искаме да качим малко килограми, но съвсем ЧИСТИ. При теб е още по-явно, защото си по-лек. Надявам се да ни потръгне и ти пожелавам успех!

17.05.09
11:03

И аз ще го почна скоро 1-2 дена.Така се получава че ще го комбинирам с Сайз Он + амино + витамини + омега 3-6-9.Няма да съм точно в период на сваляне, а по-скоро преходен период с няколко кардио тренировки(колкото да свикна за по-нататъка),но да акцента ще е изчистване до някаква степен и качване на чиста ММ.Успех на Жоро и Преслав!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1