Какво е вашето мнение по въпроса???

03.05.09
11:36

Здравейте на 19г съм 180см 78кг тренирам от 4 месеца взимах креатин на Weider victory pure creatine с аминокиселини Profi Lino BCAA 2000 и съм много доволен искам да попитам според вас какво ще е най добре да взема сега? Дали да продължа с аминокиселини и креатин или да взема нещо друго например animal pack какво е вашето мнение? Благодаря предварително

03.05.09
11:54

казано от Yavcho на 03.05.09, 11:36:

Здравейте на 19г съм 180см 78кг тренирам от 4 месеца взимах креатин на Weider victory pure creatine с аминокиселини Profi Lino BCAA 2000 и съм много доволен искам да попитам според вас какво ще е най добре да взема сега? Дали да продължа с аминокиселини и креатин или да взема нещо друго например animal pack какво е вашето мнение? Благодаря предварително

колега анимал пак е витамини,не очаквай сила или нещо друго от тях.Щом си доволен от един продукт,не го сменяй

03.05.09
11:57

На тоя етап от 4 месеца стаж, задръж и не бързай към по-специализирани формули и т.н. Пий си протеин, креатин аминото ... Подкрепям Александър.

03.05.09
12:01

казано от Aleksandar Marinov на 03.05.09, 11:54:

казано от Yavcho на 03.05.09, 11:36:

колега анимал пак е витамини,

Които са почти задължителни. Дали ще е Animal pak, Opti men, ADAM, Ultimate Complete…your choice.

03.05.09
12:23

доволен съм от тях но ги пия 2 месеца затова искам да сменя с някакъв друг продукт и затова питам какъв ще е най добър за мен?

03.05.09
18:30

Протеин и ВСАА - опитай X-tend. За този стаж и това е много.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.05.09 18:31.

05.05.09
08:43

казано от Стоянчо на 03.05.09, 18:30:

Протеин и ВСАА - опитай X-tend. За този стаж и това е много.

Какво представлява това? и как се пие?

05.05.09
09:03

http://www.bodybuilding.com/store/sv/xtend.html
Това са амини разклонена верига (ВСАА) + глутамин. За някой хора е от значение, че са овкусени.

05.05.09
11:21

казано от Стоянчо на 05.05.09, 09:03:

http://www.bodybuilding.com/store/sv/xtend.html
Това са амини разклонена верига (ВСАА) + глутамин. За някой хора е от значение, че са овкусени.

Мерси за инфото :) а иначе за animal pak трябва да потренирам още и тогава да се ориентирам към него

05.05.09
11:24

Анимал пак-а са витамини спортни.... имам чувството че не правиш разлика ...

16.05.09
17:47

казано от tonu на 05.05.09, 11:24:

Анимал пак-а са витамини спортни.... имам чувството че не правиш разлика ...

Незнам какво е затова ви питам :) а 1 приятел ми каза да направя цикъл с animal M-stack   3 месеца да го взимам и съм щял да кача много мускул и затова искам да ми обясните по подробно за тези неща ако е възможно

ГА

16.05.09
19:44

казано от Yavcho на 03.05.09, 12:23:

доволен съм от тях но ги пия 2 месеца затова искам да сменя с някакъв друг продукт и затова питам какъв ще е най добър за мен?

2 месеца креатин ? Време ти е за почивка , смисъл както и да си решил да си вземеш , в никакър случай не трябва да е креатин !

16.05.09
23:30

казано от Jopeto16 на 16.05.09, 19:44:

казано от Yavcho на 03.05.09, 12:23:

2 месеца креатин ? Време ти е за почивка , смисъл както и да си решил да си вземеш , в никакър случай не трябва да е креатин !

Ти па къде видя 2 месеца креатин?? Момчетo каза,че е 2 месеца на ВИТАМИНКИ анимал пак.

02.07.09
18:28

момчета взех си стромба на british dragon а и имам 1 кутия амино optimum 2222 може ли да ги комбинирам или е по добре да пия само стромбата???

ГА

02.07.09
19:18

Офф-топик -

Въпрос ( от Aleksandar )- Ти па къде видя 2 месеца креатин?? Момчетo каза,че е 2 месеца на ВИТАМИНКИ анимал

Отговор - До колкото разбирам тепърва мислеше да взима Animal Pack !

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 02.07.09 19:24.

02.07.09
19:55

Ти някъв горд или глупав си ,че на 4-ти месец си взимаш стероиди ?

03.07.09
08:45

казано от Yavcho на 02.07.09, 18:28:

момчета взех си стромба на british dragon а и имам 1 кутия амино optimum 2222 може ли да ги комбинирам или е по добре да пия само стромбата???

А така,добре се развиваш :P

Мнението беше редактирано от Sentetic на 03.07.09 08:45.

03.07.09
09:09

казано от Yavcho на 02.07.09, 18:28:

Притеснявай се какво ще пиеш след това, че като ти гледам въпросите май не си наясно за какво става дума...

Ти какво сега искаш да цъкнеш стромбата в дупето, да пиинеш една кутия аминокиселини и да се нацепиш за плажа, като хората дето са тренирали с години. Що не питаш какво кога как да ядеш, как да тренираш и колко, ми питаш как да комбинираш разни глупости !?!

Само балъците са повече от Китайците.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.07.09 09:14.

03.07.09
12:54

не изобщо не се готвя за плаж просто още съм в началото и съм неориентиран и незнам какво да взимам 1 казва едно друг друго затова питам вас като по опитни и понеже имам тези 2 продукта :) обяснете ми какво да правя как да се храня кво да взимам просто искам помощ от ваша страна...

03.07.09
12:54

Боже господи.. единственото което мога да те посъветвам е да продадеш стромбата и да си купиш протеин, да прочетеш кое как се прави и КОГА !!! Че иначе те чакат много главоболия !

Oфф: Ванка, стромбата не беше ли само на хапчета бе :? :)

Мнението беше редактирано от iasen на 03.07.09 12:55.

03.07.09
12:58

казано от iasen на 03.07.09, 12:54:

Боже господи.. единственото което мога да те посъветвам е да продадеш стромбата и да си купиш протеин, да прочетеш кое как се прави и КОГА !!! Че иначе те чакат много главоболия !

под главоболия какво имаш впредвид?

03.07.09
13:22

Станазолол е активното вещество,името е измислица на фирмата(гаража),който ги прави.

03.07.09
13:36

Знам какво е активното вещество Sentetic, а точно в този гараж я правят на хапове. Yavcho почети за стероидите, за храненето, за тренировките за всичко има изписано много...

03.07.09
15:35

казано от Yavcho на 03.07.09, 12:58:

Има на предвид, че стромбата е стероид и НЕ Е безопасен, ако не знаеш как, с какво и кога да го използваш. Не бъркай добавките със забранените субстанции :)
Подкрепям мнението да се отървеш от този медикамент и си вземи един протеин и витамини, като за начало. Пазарувай само от лицензирани магазини !!!

04.07.09
09:37

казано от No_WaY на 03.07.09, 15:35:

казано от Yavcho на 03.07.09, 12:58:

Има на предвид, че стромбата е стероид и НЕ Е безопасен, ако не знаеш как, с какво и кога да го използваш. Не бъркай добавките със забранените субстанции :)
Подкрепям мнението да се отървеш от този медикамент и си вземи един протеин и витамини, като за начало. Пазарувай само от лицензирани магазини !!!

Доколкото четох стромбата е един от най безвредните стероиди но ще го продам :) а какъв протеин да си взема? защото досега не съм пил протеин?

04.07.09
09:43

Доколкото четох стромбата е един от най безвредните стероиди но ще го продам :) а какъв протеин да си взема? защото досега не съм пил протеин?

Не е от най-безвредните ! И от него не очаквай да качваш нещо :)

06.07.09
11:49

казано от asdasd на 04.07.09, 09:43:

Не е от най-безвредните ! И от него не очаквай да качваш нещо :)

Продадох стромбата и сега мисля да си взема Optimum Serious Mass Какво ще кажете за този избор???

06.07.09
18:42

Serious Mass е гейнър и мисля че има и по изгодни, но за протеин бих ти препоръчал: NOW Whey Protein, ASN Bargain Whey, Scivation Whey, Ultimate Nutrition Prostar Whey… общо взето американските протеини са все на ниво. Тези, които изброих са все суроватки, но и млечно-яйчни или матрици също биха ти били от полза, но със стабилно хранене, суроватката е достатъчна, за сутрин и след тренировка да я пиеш!
И добре си направил, че си се отървал от стероида.
След като си пил креатин и сега си в почивка от него, може да пробваш някой азотен буустер, но и само протеина ти е достатъчен да растеш с този стаж :)

06.07.09
18:47

Optimum Nutrition са един от най добрите на пазара и са що горе долу достъпни според мен се движиш в правилна посока обаче и да хапваш не става само с добавки да знаеш

ГА

07.07.09
07:04

казано от No_WaY на 06.07.09, 18:42:

Serious Mass е гейнър и мисля че има и по изгодни, но за протеин бих ти препоръчал: NOW Whey Protein, ASN Bargain Whey, Scivation Whey, Ultimate Nutrition Prostar Whey… общо взето американските протеини са все на ниво. Тези, които изброих са все суроватки, но и млечно-яйчни или матрици също биха ти били от полза, но със стабилно хранене, суроватката е достатъчна, за сутрин и след тренировка да я пиеш!
И добре си направил, че си се отървал от стероида.
След като си пил креатин и сега си в почивка от него, може да пробваш някой азотен буустер, но и само протеина ти е достатъчен да растеш с този стаж :)

В азитния буустер има креатин !

07.07.09
07:25

казано от mike89 на 06.07.09, 18:47:

Optimum Nutrition са един от най добрите на пазара и са що горе долу достъпни според мен се движиш в правилна посока обаче и да хапваш не става само с добавки да знаеш

Optimum Nutrition са една от най-евтините марки в USA, а тук са една от най-скъпите.
Кое му е достъпното на Optimum?

07.07.09
09:47

Мерси за помоща момчета :)

ВИ

07.07.09
10:34

казано от Aleksandar Marinov на 07.07.09, 07:25:

казано от mike89 на 06.07.09, 18:47:

Optimum Nutrition са една от най-евтините марки в USA, а тук са една от най-скъпите.
Кое му е достъпното на Optimum?

Бяха от най-евтините в щатско, докато новите собственици решиха да ги пуснат по пързалката на маркетинга. Сега навсякъде са скъпи, а от това печелят алтернативни марки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1