03.05.09
11:36
Здравейте на 19г съм 180см 78кг тренирам от 4 месеца взимах креатин на Weider victory pure creatine с аминокиселини Profi Lino BCAA 2000 и съм много доволен искам да попитам според вас какво ще е най добре да взема сега? Дали да продължа с аминокиселини и креатин или да взема нещо друго например animal pack какво е вашето мнение? Благодаря предварително
03.05.09
11:54
казано от Yavcho на 03.05.09, 11:36:
Здравейте на 19г съм 180см 78кг тренирам от 4 месеца взимах креатин на Weider victory pure creatine с аминокиселини Profi Lino BCAA 2000 и съм много доволен искам да попитам според вас какво ще е най добре да взема сега? Дали да продължа с аминокиселини и креатин или да взема нещо друго например animal pack какво е вашето мнение? Благодаря предварително
колега анимал пак е витамини,не очаквай сила или нещо друго от тях.Щом си доволен от един продукт,не го сменяй
На тоя етап от 4 месеца стаж, задръж и не бързай към по-специализирани формули и т.н. Пий си протеин, креатин аминото ... Подкрепям Александър.
казано от Aleksandar Marinov на 03.05.09, 11:54:
казано от Yavcho на 03.05.09, 11:36:
колега анимал пак е витамини,
Които са почти задължителни. Дали ще е Animal pak, Opti men, ADAM, Ultimate Complete…your choice.
доволен съм от тях но ги пия 2 месеца затова искам да сменя с някакъв друг продукт и затова питам какъв ще е най добър за мен?
Протеин и ВСАА - опитай X-tend. За този стаж и това е много.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.05.09 18:31.
казано от Стоянчо на 03.05.09, 18:30:
Протеин и ВСАА - опитай X-tend. За този стаж и това е много.
Какво представлява това? и как се пие?
http://www.bodybuilding.com/store/sv/xtend.html
Това са амини разклонена верига (ВСАА) + глутамин. За някой хора е от значение, че са овкусени.
казано от Стоянчо на 05.05.09, 09:03:
http://www.bodybuilding.com/store/sv/xtend.html
Това са амини разклонена верига (ВСАА) + глутамин. За някой хора е от значение, че са овкусени.
Мерси за инфото :) а иначе за animal pak трябва да потренирам още и тогава да се ориентирам към него
казано от tonu на 05.05.09, 11:24:
Анимал пак-а са витамини спортни.... имам чувството че не правиш разлика ...
Незнам какво е затова ви питам :) а 1 приятел ми каза да направя цикъл с animal M-stack 3 месеца да го взимам и съм щял да кача много мускул и затова искам да ми обясните по подробно за тези неща ако е възможно
16.05.09
19:44
казано от Yavcho на 03.05.09, 12:23:
доволен съм от тях но ги пия 2 месеца затова искам да сменя с някакъв друг продукт и затова питам какъв ще е най добър за мен?
2 месеца креатин ? Време ти е за почивка , смисъл както и да си решил да си вземеш , в никакър случай не трябва да е креатин !
16.05.09
23:30
казано от Jopeto16 на 16.05.09, 19:44:
казано от Yavcho на 03.05.09, 12:23:
2 месеца креатин ? Време ти е за почивка , смисъл както и да си решил да си вземеш , в никакър случай не трябва да е креатин !
Ти па къде видя 2 месеца креатин?? Момчетo каза,че е 2 месеца на ВИТАМИНКИ анимал пак.
момчета взех си стромба на british dragon а и имам 1 кутия амино optimum 2222 може ли да ги комбинирам или е по добре да пия само стромбата???
02.07.09
19:18
Офф-топик -
Въпрос ( от Aleksandar )- Ти па къде видя 2 месеца креатин?? Момчетo каза,че е 2 месеца на ВИТАМИНКИ анимал
Отговор - До колкото разбирам тепърва мислеше да взима Animal Pack !
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 02.07.09 19:24.
казано от Yavcho на 02.07.09, 18:28:
момчета взех си стромба на british dragon а и имам 1 кутия амино optimum 2222 може ли да ги комбинирам или е по добре да пия само стромбата???
А така,добре се развиваш :P
Мнението беше редактирано от Sentetic на 03.07.09 08:45.
казано от Yavcho на 02.07.09, 18:28:
Притеснявай се какво ще пиеш след това, че като ти гледам въпросите май не си наясно за какво става дума...
03.07.09
09:13
Ти какво сега искаш да цъкнеш стромбата в дупето, да пиинеш една кутия аминокиселини и да се нацепиш за плажа, като хората дето са тренирали с години. Що не питаш какво кога как да ядеш, как да тренираш и колко, ми питаш как да комбинираш разни глупости !?!
Само балъците са повече от Китайците.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.07.09 09:14.
не изобщо не се готвя за плаж просто още съм в началото и съм неориентиран и незнам какво да взимам 1 казва едно друг друго затова питам вас като по опитни и понеже имам тези 2 продукта :) обяснете ми какво да правя как да се храня кво да взимам просто искам помощ от ваша страна...
Боже господи.. единственото което мога да те посъветвам е да продадеш стромбата и да си купиш протеин, да прочетеш кое как се прави и КОГА !!! Че иначе те чакат много главоболия !
Oфф: Ванка, стромбата не беше ли само на хапчета бе :? :)
Мнението беше редактирано от iasen на 03.07.09 12:55.
казано от iasen на 03.07.09, 12:54:
Боже господи.. единственото което мога да те посъветвам е да продадеш стромбата и да си купиш протеин, да прочетеш кое как се прави и КОГА !!! Че иначе те чакат много главоболия !
под главоболия какво имаш впредвид?
Станазолол е активното вещество,името е измислица на фирмата(гаража),който ги прави.
Знам какво е активното вещество Sentetic, а точно в този гараж я правят на хапове. Yavcho почети за стероидите, за храненето, за тренировките за всичко има изписано много...
03.07.09
15:35
казано от Yavcho на 03.07.09, 12:58:
под главоболия какво имаш впредвид?
Има на предвид, че стромбата е стероид и НЕ Е безопасен, ако не знаеш как, с какво и кога да го използваш. Не бъркай добавките със забранените субстанции :)
Подкрепям мнението да се отървеш от този медикамент и си вземи един протеин и витамини, като за начало. Пазарувай само от лицензирани магазини !!!
казано от No_WaY на 03.07.09, 15:35:
казано от Yavcho на 03.07.09, 12:58:
под главоболия какво имаш впредвид?Има на предвид, че стромбата е стероид и НЕ Е безопасен, ако не знаеш как, с какво и кога да го използваш. Не бъркай добавките със забранените субстанции :)
Подкрепям мнението да се отървеш от този медикамент и си вземи един протеин и витамини, като за начало. Пазарувай само от лицензирани магазини !!!
Доколкото четох стромбата е един от най безвредните стероиди но ще го продам :) а какъв протеин да си взема? защото досега не съм пил протеин?
Доколкото четох стромбата е един от най безвредните стероиди но ще го продам :) а какъв протеин да си взема? защото досега не съм пил протеин?
Не е от най-безвредните ! И от него не очаквай да качваш нещо :)
казано от asdasd на 04.07.09, 09:43:
Не е от най-безвредните ! И от него не очаквай да качваш нещо :)
Продадох стромбата и сега мисля да си взема Optimum Serious Mass Какво ще кажете за този избор???
06.07.09
18:42
Serious Mass е гейнър и мисля че има и по изгодни, но за протеин бих ти препоръчал: NOW Whey Protein, ASN Bargain Whey, Scivation Whey, Ultimate Nutrition Prostar Whey… общо взето американските протеини са все на ниво. Тези, които изброих са все суроватки, но и млечно-яйчни или матрици също биха ти били от полза, но със стабилно хранене, суроватката е достатъчна, за сутрин и след тренировка да я пиеш!
И добре си направил, че си се отървал от стероида.
След като си пил креатин и сега си в почивка от него, може да пробваш някой азотен буустер, но и само протеина ти е достатъчен да растеш с този стаж :)
Optimum Nutrition са един от най добрите на пазара и са що горе долу достъпни според мен се движиш в правилна посока обаче и да хапваш не става само с добавки да знаеш
07.07.09
07:04
казано от No_WaY на 06.07.09, 18:42:
Serious Mass е гейнър и мисля че има и по изгодни, но за протеин бих ти препоръчал: NOW Whey Protein, ASN Bargain Whey, Scivation Whey, Ultimate Nutrition Prostar Whey… общо взето американските протеини са все на ниво. Тези, които изброих са все суроватки, но и млечно-яйчни или матрици също биха ти били от полза, но със стабилно хранене, суроватката е достатъчна, за сутрин и след тренировка да я пиеш!
И добре си направил, че си се отървал от стероида.
След като си пил креатин и сега си в почивка от него, може да пробваш някой азотен буустер, но и само протеина ти е достатъчен да растеш с този стаж :)
В азитния буустер има креатин !
07.07.09
07:25
казано от mike89 на 06.07.09, 18:47:
Optimum Nutrition са един от най добрите на пазара и са що горе долу достъпни според мен се движиш в правилна посока обаче и да хапваш не става само с добавки да знаеш
Optimum Nutrition са една от най-евтините марки в USA, а тук са една от най-скъпите.
Кое му е достъпното на Optimum?
07.07.09
10:34
казано от Aleksandar Marinov на 07.07.09, 07:25:
казано от mike89 на 06.07.09, 18:47:
Optimum Nutrition са една от най-евтините марки в USA, а тук са една от най-скъпите.
Кое му е достъпното на Optimum?
Бяха от най-евтините в щатско, докато новите собственици решиха да ги пуснат по пързалката на маркетинга. Сега навсякъде са скъпи, а от това печелят алтернативни марки.