01.02.05
00:13
Ама сериозно и конкретно да е, тренирам от 3г., пия само въглехидрати,(през декември взех креатин за първи път и за 1 месец-имаше добър ефект), бях гърчав- сега сам 190 90кг. 22г.
Пон.Гърди
1Лег-щ
2Полулег-щ
3Лег-д
4Полулег-д
5Флайс
За разширяване на гръдни кош в супер серия
1Клек-щ
2Пуловър-д
Вторник Гръб
1Набиране-тесен хват
2Скрипец-зад врат
3Гребане-щ
4Мечка
5Гребане-д
Крака
1Клек
2Прасец
Сряда-почивка
Четв. Рамо
1Преса-щ
2Встрани
3Задно рамо
4Вдигане напред- д
5Преси-д
Трапец
1Вертолет
2Повдигане на раменете
Петък Трицепс
1Френско-лег-щ
2Френско-седеж-щ
3Лег тесен хват-щ
4Скрипец
Бицепс
1Прав-д
2Прав-щ
3Скотово
4Концентрично
Предмишница
1
2
събота и неделя-почивка
Конкретно - много упражнения, като че си набутал в програмата всичките упражнения, които са ти известни. Колко серии правиш и колко време ти отнема тази програма?
Два дни поред клек?! И то във вторник след гърба?
Здравейте. За момента не мога да бъда много конкретен, защото данните са недостатъчни (не са известни броя на сериите и използваните утежнения).
Бих искал да попитам нещо: Защо реши, че е нужно да правиш толкова много упражнения?
[quote author=”Петко К”]Конкретно - много упражнения, като че си набутал в програмата всичките упражнения, които са ти известни. Колко серии правиш и колко време ти отнема тази програма?
Два дни поред клек?! И то във вторник след гърба?
Еми кажете след като се тренират само гърдите, гърба или рамото в един ден по колко упражнения да са?
Серите са 4 по 6-8повторения
Значи за деня само 3 упр. х4 серий х6-8повторения за гърди и приключваме???
Еми всичко си зависи от натоварването. Аз и 1х5 съм правил на едно упражнение и съм спирал. Като цяло идеята ми беше, че дори ако ще се тренира с повечко серии, не е нужно да правим много упражнения. Освен ако не става дума за специализация, но случаят явно не е такъв. А и това си е мое мнение, ако имаш резултат от програмата, няма причина да я променяш.