17.05.09
10:42
здравейте от 2 месеца даже и повече имам застои немога да кача кила пиа гейнър и креатин но нема ефект ям както трябва даже промених програмата на трен да има стерс в мускулите но уви нема ефект некои запознат да даде съвет че требат килца :)
ми по 4 серий и по 10 повторениа с повечко кг 1 мин или 1,30 мин почивка
Мнението беше редактирано от Borko на 17.05.09 12:21.
Ами при всеки го има . Ако не искаш да спираш за месец , опитай с дропсерий , малки почивки и добро възтановяване ;)
17.05.09
12:33
99% съм сигурен, че не ядеш както трябва.
А защо не опиташ да намалиш повторенията?
Комбинацията от недостатъчно ядене + претрениране не се оправя с минаване на техники за напреднали (дроп серии и т.н.). Особено при подрастващите. Само си губиш потенциала, който тялото ти би дало...
17.05.09
12:43
Я постни храненето да видим.Години,стаж и 2-3 примерни тренировки
ми на 16 съм 7 месаца стаж имам до сега качих 11 кила но ми требват още толкова за закуска ям кисело мляко и банани на обяд картоф на фурна мн го обичам или варен орис с някакво месо след трен банани вечеря салата неква манджа или пак месце и преди лягане макарони и гейнър ,,, за да се оправя кое е по добре на намаляповторенията или да спра за известно време фитнеса ??? Старая се да ям храни от които да качвам килца даже след трен ям и сухи пасти
Мнението беше редактирано от Borko на 18.05.09 09:14.
18.05.09
09:26
Според мен е напълно нормално.
Според мен намали повторенията на 6-8 и увеличи времето за почивка м/у сериите на около 1мин., а м/у упражненията на около 2-2,5мин. + оправи си храната.
Р.S След като си качил не малко кг. за толкова време е нормално да се спреш поне за малко иначе рискуваш да се превърнеш в теле:)
Мнението беше редактирано от me4oka83 на 18.05.09 10:48.
18.05.09
13:35
Преди лягане ядеш макарони и пиеш гейнър?
Това не те ли омазнява? Защо не преместиш гейнъра след тренировка и в нетренировъчен ден - сутрин, а вечер да хапваш извара... Аз лично не ям извара и се опитвам да я замествам с пилешко месо + кашкавал.
при мен нема омозняване до сега не съм се омазнил гейнър може дая го пиа сутрин не е проблем а да изварата немога да я ям
18.05.09
16:18
Преди лягане е добре да осигуриш белтъчини на организма да се възстанови добре през вечерта. Нямаш нужда от въглехидрати, просто защото не ти е нужна енергия преди лягане.
В една от статиите на сайта за храненията пишеше, че имаш 4 основни приема на храна, които трябва да осигуриш за да имаш добър разстеж, разбира се добре е да има и 1-2 междинни.
2та основни приема за енергия и сила по време на тренировката - сутрин и преди тренировка. Тук трябва да се наблегне на въглехидратите, колкото повече, толкова по-добре стига да се усвояват :)
2та основни приема за осигуряване материал за градеж на мускулна маса - след тренирова и преди лягане. Тук приема на белтъчини е задължителен.