Гарди

29.01.05
17:00

А ве хора имам едно проблемче тука!! начи сичо е че дясната гърда ми е мн по стегната от лявата и даже има видима разлика като се загледаш :cry:  Кво мислите по вапроса ?? какво трябва да направя да ги изравня ???

29.01.05
18:23

Това не е фатално. Може да тренираш с дъмбел примерно и разликата само ще се нормализира естественно. Иначе е възможно да имаш разлики във вида на мускула в лявата и дясната гърда не е толкова фатално.
по-здрави

30.01.05
10:11

Не се притеснявай, никога немое да имаш еднаквм гърди или ръце.винаги има разлика.Иначе тренирай повече с дъмбели както каза Емо.

30.01.05
12:43

Ами упражненията за Гърди са ми хоризонтална лейанка . после с дамбели. Наклонена лежанка после отново с дамбели на наклонена и пек-дек

30.01.05
16:43

ми Емо и T-BiRD ти казаха как седят нещата, а от мен само гледай да изпълняваш правилно упражненията и да не буташ повече с едната ръка от лег ( доста срещана грешка, дето и аз съм правел), ръцета на флаис да вървят едновременно и симетрично и тн. :)

30.01.05
22:57

Аз междо другото супер интересно имам разлика във вида на двата трицепса на левият и десният. Левият вътрешната глава ми е адски развита и голяма, а външната малка, а при десният обратното. Та това е нормално и зависи от генетиката. Иначе тези техника, който ти ги каза noolo6 найстина ще имат някакав ефект. Но може също да пробваш само с един дъмбел, както съм ти написал доста неясно в горният си пост. Та лег само с един дъмбел или флаист, това е малко екстремно, но поне ще постигнеш хипертрофия само в тази гърда. Този метод го испробва един приятел и имаше ефект. Даже успя да направи с 65кг. флайс с една ръка и с другата се държеше за един уред :)) .
по-здрави

30.01.05
23:54

Да и аз друго не мога да измисля освен да ти кажа да не правиш повече повторения с по силната и да подчертаваш дисбаланса.
При мен беше че лявата ми ръка беше по малка от дясната но като стриктно правех приоритет и равни повторения всичко си дойде на мястото да не кажа че имаше период в който лявата ми беше и по голяма даже от дясната

31.01.05
14:55

:)) множко а? :))) интересното беше, че той самият тежеше 75 килограма :) и можеше само с една ръка защото неможеше да балансира с два дъмбела :) . А един друг в залата си спомням имаше страхотни гърди и при тегло около 110 килограма на ръст 180см. 65кг. дъмбели на флаис от полу лег за 6-8 пвт не му бяха проблем :))) .
по-здрави

31.01.05
15:25

Малиии, в таз зала дъмбелите под 50 кила сигурно събират прах :wink:

31.01.05
15:32

Kакто вече са казали хората тук това едната гърда да ти е по развита от другата не е нищо необичайно на мен например трицепсите и бицепсите на двете ръце са ми напълно различни.За мене де, че ако ме видите на пръв поглед сигурно няма да забележите :roll:

31.01.05
20:23

Лоууу сас 65 кг флаийс и 4есно ти казвам брат докато не видя не вярвам пак и да тежиш 75 кг тва ми се стръва невазможно тои ждига 85-90% от своята тежест незнам пак и аз дамбел повече от 55кг не сам виждал в тая зала дето ходя аз 55 кг е макс при дамбелите

31.01.05
20:42

Ами дам трябва да се види за, да се повярва. Иначе дъмбели дал господ има си 65 клг. то тва да ти е проблема.
по-здрави

31.01.05
23:27

Ем щом казваш за дамбелите мойи вийдал сам 55 кг още 10 отгоре не са мн :) но тва дето ми го казвате да се хвана с едната рака за някаж уред незнам как ще стана в наща зала няма никва такава вазмойност :(  но мерси все пак ще се оправя някак си

01.02.05
13:54

А аз все си мисл,че флайса не трябва да се прави с много кг е че е разтящо(стречинг) упражнение

01.02.05
15:34

Да, и при него опасността от разкъсване на мускула е много по - голяма, отколкото при пресите. Ако се търсят силови рекорди - основни упаржнения (лежанка, преси с дъмбели, кофички). Флайса е изолиращо и е малко безсмислено (и опасно) да се пробват подобни рекорди.

01.02.05
15:55

Именно не трябва да се гонят кила при него а да се опитаме да доисцедим мускулите до край (не че е възможно де)

01.02.05
18:02

Ами незнам аз птая макс с 12-15 кг дъмбели и ми влиза супер яко тва с 50-60 кг дъмбели изобшто не мога да си го представя
ина4е пек-дек сас 9-10 плочки првя като 1 плочка е 10 кг но то не е сащото като флайса  смисал флаиса е мн мн по труден :)

01.02.05
19:42

Флайсът съм го правил и с 24кг,на това не е за мен флайс а изтласкване с дъмбели за т`ва сега си го правя с 12-15 с почти максимално разпъване.

01.02.05
22:12

Ами (тука бех писал емо :)) сорка за грешката) голямата интензивност е метод, които се ползва при културистичната тренировка. Това с 12-15 кг дъмбели за флаис не смятам, че е задължително! А и това не е тренировка за сила, а за маса. Аз мога да кажа, че при мен има ефект подобен вид стрес. Доста хора ми се очудват как правя с 32клг дъмбел растваряне за трицепс с дъмбел над глава с една ръка.
по-здрави

02.02.05
15:27

Eмо твоите възможности са съвсем различни от мойте :)

02.02.05
15:47

emil_mlo
кажи ми колко стаж има, колко кг си , обиколка на бицепса гърба

02.02.05
15:48

Аз няма да се хваля с колко правя разгъване с дъмбел  :D :D

02.02.05
16:58

[quote author=“Beliver”]emil_mlo
кажи ми колко стаж има, колко кг си , обиколка на бицепса гърба

Аз съм казвал братле! Сега в момента не си меря обиколките много. Килограми около 103, височината е около 181см. Стажа ми е 5 години. Раката е около 47см. .
по-здрви
пп Астор плс кажи с колко кг. дъмбел правиш това упражнение

JI

03.02.05
00:28

оффтопик :емо искам да те питам значи четох някъде из форума че на 15 ръката ти е била 47 и сега казваш че е 47 . т.е въпро са ми е от тогава доста ти се е забавил самият разтеж на масата или просто си изчистил много или ....плс интересно ми е да видя във времето как и с колко почва да се забавя прогреса
Мерси предварително :)

03.02.05
10:11

Ае братле много офтопик става и за това друг въпрос или мнение ако имаш дай в раздела за общи теми или на ЛС!
Та значи тогава бях на стероиди и бях около 100 клг на ръст 170-173см. А сега съм 100-103 клг общо взето същите на ръст 181 см. според много таблици с пропорции съм по-слаб с 5 клг някаде. Иначе поради куп пречини не съм по-голям сега. А на килограми никога не можах да мина 105 клг. Макс 105 клг бях на стероидки и 48 ръка. Иначе ми липсва всякаква генетика за спрота, просто много зле :)) . И бая труд съм избъхтил докато стигна до тук и просто всеки сантиметар или килограм в повече трудно се постигат.
по-здрави

03.02.05
10:29

Емо, как да нямаш генетика бе братче, помисли пак :D

03.02.05
10:33

Еми братле само факта, че съм се нацепил отвсякаде говори достатачно. Просто няма място на, което да не съм нацепен със стрии праи си сметка как съм иземал растежа. :))
по-здрави

03.02.05
11:07

Емо интересно ми е колко ти е гръдната обиколка :)
ина4е раката бижа моита е с 10 санта по надоло кога ли ще имам като твоита рака или изобщо някога ако стигна до твоито развитие
а за стридите един приятел беше ми казал някав начин по които се махаха ако те интересува ще го питам
ПОЗДРАВИ!!!

03.02.05
11:13

Еми аз и за гръдната съм писал братле. Иначе за стридите мерси се ми е тая не им обръщам внимание.
по-здрави

03.02.05
11:50

Еми останах с впечатление, че китката ти е 21см. На тая височина....  поправяй ако бъркам :D

03.02.05
12:06

Толкова е дам.

03.02.05
21:45

Ами ^Мад^ не сам 100% сигорен за стридите не сам го пробвал но са ми казвали че с бадемово масло се оправят незнам точно кво се прави с него  8)  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1