Точно, Лим, любопитно ми е и ще пробвам пък да видим, ..... инъче обожавам фъстъчено масло, ядки и мазничко си обичам, ама а и да ти кажа май взе да ми писва тая извара бе, пуууу.....изядох цялата извара на ВАРНА хи хи :) мисля да пробвам пък да видим.....
казано от Vessi на 11.05.09, 09:59:
Точно, Лим, любопитно ми е и ще пробвам пък да видим, ..... инъче обожавам фъстъчено масло, ядки и мазничко си обичам, ама а и да ти кажа май взе да ми писва тая извара бе, пуууу.....изядох цялата извара на ВАРНА хи хи :) мисля да пробвам пък да видим.....
Веси,при ВМ НВД нене въпроса да са просто някви мазнини, а да са мазнини от животински произход. Ядките и фъстъченото масло са крайният вариант ако не са ти достатъчно мазнините като процент. Мисля че ще ти е доста трудно както казва Лимчето, защото ти обичаш пиле ,извара, плодове, доста млечни. При ВМ НВД, точно тези неща не са за предпочитане.
На всичко отгоре трябва да си намалиш белтъка почти наполовина. Ти бая го вдигаш с изварата и пилето. Тоест трябва следене на съотношенията, за да не стане обратното на това което искаш. Трябва да внимаваш и какви зеленчуци ядеш.Уф много работи трябва. Абе трябва да си промениш менюто изцяло.Ама се пробвай.Само че нали знаеш че адаптацията е доста дълга и не бива да се отказваш.Хайде ще те следим
казано от diva 97 на 11.05.09, 11:24:
Веси,при ВМ НВД нене въпроса да са просто някви мазнини, а да са мазнини от животински произход. Ядките и фъстъченото масло са крайният вариант ако не са ти достатъчно мазнините като процент. Мисля че ще ти е доста трудно както казва Лимчето, защото ти обичаш пиле ,извара, плодове, доста млечни. При ВМ НВД, точно тези неща не са за предпочитане.
На всичко отгоре трябва да си намалиш белтъка почти наполовина. Ти бая го вдигаш с изварата и пилето. Тоест трябва следене на съотношенията, за да не стане обратното на това което искаш. Трябва да внимаваш и какви зеленчуци ядеш.Уф много работи трябва. Абе трябва да си промениш менюто изцяло.Ама се пробвай.Само че нали знаеш че адаптацията е доста дълга и не бива да се отказваш.Хайде ще те следим
Много се обърквам лелеее,,,,, да взема да си помисля а ? Хмм......
В този период на адаптация сигурно нищо няма да се случва, и ще се шашна, както обикновенно де.....ох....ще си помисля....
11.05.09
12:01
казано от Vessi на 11.05.09, 11:28:
казано от diva 97 на 11.05.09, 11:24:
Много се обърквам лелеее,,,,, да взема да си помисля а ? Хмм......
В този период на адаптация сигурно нищо няма да се случва, и ще се шашна, както обикновенно де.....ох....ще си помисля....
Случва се случва се - ето аз ще ти кажа какво става с мен - аз днес правя точно 2 седмици:
1. дънките ми ми станаха по-широки в колана, не много, но достатъчно, че да го забележа. “Паласките” ми не изскачат както преди.
2. Започнах да тренирам заедно със сестра ми - тя яде РБР. Докато аз качвам килограмите при всяка тренировка, тя седи на почти същите от началото. Имай предвид, че тя е и с повече опит и има повече активна маса - демек мускули - аз съм с 52 кг, тя с 53. Тоест аз прогресирам по-бързо.
3. С помощта на хрома + липсата на каквито и да е въглехидрати не съм стигала до “озверяване” (дано и занапред да е така).
4. Спя като пън.
5. Никакви проблеми с WC.
Но, от друга страна - преди ядях по 160 гр протеин, сега по 120 макс 130. Не трябва да имаш повече от 2.5 гр протеин на кг активно тегло, защото протеина се преобразува в захар. Лесно се прекалява с калориите, а и менюто в крайна сметка не е особено разнообразно. За мен е ок - това е доста близко до “естественото ми хранен” - аз плодове така или иначе май не ям - не ми липсват грам. С млечните ми беше макло терсене ама сега вече не ми прави впечатление. Общо взето аз съм такъв тип. Прецени си +совете и -нусите. При мен -сите са доста по-малко, така че не е проблем, въпросът е при теб как ще е.
Като чета тия хвалебствени слова, и на мен ми идва да се пробвам. Ако не бях зациклила последните 2 седмици, нямаше да ми мине през ум, ама се замислям и аз сега, особено като чета на Венци поста за кг. при тренировка и колана. Лошото е, че съм по средата на бърнъра, и ако ми трябват и 2 седмици за адаптация, резултатът сигурно ще е спорен накрая.
Иска ми се много да пробвам, пък ще видим, и то именно щото съм в страхотен застой сега а и май пак много тренирам.....хммм....
Днес мисля нищо да не правя, сутринта не тичах защото бях на курс от 7,30, мислех след работа да тренирам, но се отказвам че както ме е метнал корема и яйчниците, по добре не. Първи ден от цикъла, не ще почивам днес..... абе вманиачила съм се яката с това трениране......като наркотик е лелееее......
Не, твърдо НЕ, днес почивка :)
Има едно НО.
Не на всички хора им понася - ако чувстваш прилив на енергия, ВМ е ок. Но ако се чувстваш по-скоро отпаднал (след 2-3 седмици на адаптация)...не е твоя режеим
Много жени се чувстват гладни на ВМ - все пак количеството храна е по-малко, защото мазнините са по-калорични :)
казано от Limka на 11.05.09, 12:26:
Има едно НО.
Не на всички хора им понася - ако чувстваш прилив на енергия, ВМ е ок. Но ако се чувстваш по-скоро отпаднал (след 2-3 седмици на адаптация)...не е твоя режеим
Много жени се чувстват гладни на ВМ - все пак количеството храна е по-малко, защото мазнините са по-калорични :)
Хммм....да, права си Лим. Ще пробвам и ще кажа после как се чувствам :)
Така карате го според модата което е грешно. Какво значи да се пробвам ? Ще тръгнеш да го спазваш примерно ще ти писне ще се смени модата и хайде друго да пробваш. Ами не е правилно това, искам да ви кажа че това го правите в дългосрочен план. В противен случай само ще си объркате метаболизма на веществата.
казано от tonu на 11.05.09, 15:17:
Така карате го според модата което е грешно. Какво значи да се пробвам ? Ще тръгнеш да го спазваш примерно ще ти писне ще се смени модата и хайде друго да пробваш. Ами не е правилно това, искам да ви кажа че това го правите в дългосрочен план. В противен случай само ще си объркате метаболизма на веществата.
Е, нали идеята е всеки да открие този начин, който най - добре въздейства върху физиката и психиката, ако щеш. Ако си на НВД, нямаш енергия да тренираш и усещаш, че не ти влие много добре, най-логично е да минеш на друг режим, какво, ако е “модерен”. Не става въпрос за някаква безумна смяна на хр. режими или каквото и да е друго.
Мнението беше редактирано от Инис на 11.05.09 15:57.
казано от inis9 на 11.05.09, 15:57:
казано от tonu на 11.05.09, 15:17:
Е, нали идеята е всеки да открие този начин, който най - добре въздейства върху физиката и психиката, ако щеш. Ако си на НВД, нямаш енергия да тренираш и усещаш, че не ти влие много добре, най-логично е да минеш на друг режим, какво, ако е “модерен”. Не става въпрос за някаква безумна смяна на хр. режими или каквото и да е друго.
Мислих доста върху думите ви и мисля че Tonu е прав. Размислих доста снощи, нали казах че от днес ще мина на ВМ - НВД. Да ама не...... :)
Лимка също е права, аз не мога без плодове, извара, млечни и т.н. особенно плодовете, не знам как ще се лиша от тях.....
Вчера на пазарчето в Чайка едни кайсии са искарали, ягоди, ябълки, леле мале.... :)
Ще си карам по стария режим, който беше и аз не знам какъв беше стремя се към РБР ама май я карам като НВД. Знам ли :roll:
Мнението беше редактирано от Vess на 12.05.09 06:03.
Така, хайде сега да се отчета след като изчетох по другите дневници :)
11.05.2009 НЕТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
6,30 - кафе с мляко
9,00 - 3 с.л.трици овесени, 1 с.л.ленено семе с прясно мляко и какао черно :)
11,00 - 2 кивита :) обожавам ги
12,40 - 2 свински кюфтета със салата зеле
16,00 - кашкавал към 50 - 60 гр. само това имах на работа :down:
19,30 - шопска салата с добавени ролца от раци, печено пиле бутче със запечени зеленчуци ( тиквички, пипер, домати и морковчета ) страхотна гарнитура :) ммммм......
Това беше само храница, доди ми цикъла и адски много ме боля корем, кръст и т.н. :)
Заспах в 22,30 :)
Хайде до скоро сладури, днес потичах 35 мин. блаженствоооооо :)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.05.09 06:31.
12.05.09
08:16
Абе, Веси, как можеш да тичаш 35 мин., когато си в първи ден цикъл и адски те болят корем и кръст - по собствените ти думи? Аз не мога...
казано от Ива Павлина на 12.05.09, 08:16:
Абе, Веси, как можеш да тичаш 35 мин., когато си в първи ден цикъл и адски те болят корем и кръст - по собствените ти думи? Аз не мога...
Ееее, Иве къде се изгуби :) Привет :) ами добре бях, тичах си без проблем, корема яката ме болеше вчера от обяд до вечерта, но днес съм пушка :)
12.05.09
18:05
E, аз сега съм това преди пушката ... Иначе ходя по конгреси извън София и паралелно стягам багажи - от събота до другата събота пък съвсем няма да ме има - сменям за малко континента:)
Здравейте :)
12,05,2009 нетренировъчен отново
6,30 - 7,10 - КРОС в Морската градина
9,00 - 3 с.л.трици, 1с.л.ленено семе с кис.мляко
11,00 - 1 киви
12,30 - 1 яйце, бекон към 50 гр. домати, чушка
15,30 - 1 чушка и 1 домати
20,00 - салата шопска, 4 ролца от раци, пилешко бутче и задушени тиквички,морковки,домати,пипер :)
Това беше, само крос сутринта :)
Днес съм планувала отново кардио дейност - Тае Бо :)
Лек и спорен, чао :)
казано от Winnie на 13.05.09, 06:42:
Нещо много малко ми се вижда да си яло, бе Веси :P
Абе така е, почнах нов курс от 15,30 до 18,00 и ....нямаше как. После докато се прибера да направя салатата и то стана 20,00 УЖАС....ама.....
Пък и вечерта нетренирах и.....
Добро утро на всички :)
Да се отчета за вчера 13.05.2009 НЕТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
Трябваше да има Тае Бо вечерта, но се чувствах адски уморена и реших че имам нужда от почивка.......само храната :
9,00 - трици, ленено семе, прясно мляко и какао черно
11,00 - киви, ябълка
12,30 - сушени кайсии, киви, ябълка
15,30 - още сушени кайсии, ябълка
19,30 - сушени смокини, салата домати, краставици, лук, зеленчуци на фурна - тиквички, домати, пипер, моркови
Това е, само на плодове и зеленчуци бях, чувствам се добре, нещо като прочистващ ден си направих, но ми е кеф :)
Днес сутринта стартирах HIIT тренировка, получи се добре, крачетата ми още трепкат :)
Направих следното : 5 мин. умерено загрявка, и последваха 30 мин. редуване 30 - 40 сек.спринт с 40 - 50 сек.бързо ходене, и пак така, общо съм направила някъде 15 - 16 спринта редувани с 15 - 16 бързо ходене :) много съм доволна :) утре ще повторя.
Хайде чао за сега от мен :)
Аааааа, нали е много приятна Хийт тренировката, Веси? Мен също много ме кефи и като натоварване, и като минаване на времето- не ми досадно и скучно. Аз правя така - 10 мин загрявка, после редувам бавно ходене, бързо ходене, 30 сек спринт, пак бавно ходене до успокояване на пулса и айде отново. Много тонизиращо действа.
казано от kozunak на 14.05.09, 06:48:
Аааааа, нали е много приятна Хийт тренировката, Веси? Мен също много ме кефи и като натоварване, и като минаване на времето- не ми досадно и скучно. Аз правя така - 10 мин загрявка, после редувам бавно ходене, бързо ходене, 30 сек спринт, пак бавно ходене до успокояване на пулса и айде отново. Много тонизиращо действа.
Да, така е Козуначе, хареса ми много, много повече от обикновения крос :)
И така не е нужно да обикалям цялата Морска градина, харесах си една отсечка долу на плажната алея и ГАЗЗЗЗЗ :) :) :)
Добро утро :)
14,05,2009 ДВУРАЗОВ ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
Еми.....така се получи, затова днес не правих HIIT тренировка сутринта, както и довечера няма да тренирам :) ще си пазя силите за събота сутрин HIIT тренировка и неделен CROSSFIT - DAY, ехаааа нямам търпение да се съберем бандата :)
Така, вчера :)
6,30 - 7,05 - 5 мин. умерено темпо загрявка, последвано от интервално 30 мин. редуване 30 - 40 сек.спринт с 40 - 50 сек.бързо ходене, и пак така, общо съм направила някъде 15 - 16 спринта редувани с 15 - 16 бързо ходене много съм доволна :)
9,00 - 3 с.л.трици с 1 с.л.ленено семе с прясно мляко и черно какао
10,00 - 1 квадратче от черен шоколад Линд, много ми беше ниско кръвното 100/60 :roll: много хора от колегите ми се оплакваха вчера от кръвно, странно.....
10,00 - тук хапнах и 50 гр.стафиди бели
12,30 - 1 банан, 1 голяма ябълка
15,00 - киви, голяма ябълка
18,00 - останалите 50 гр. стафиди
19,00 - разбиващо, разтичащо ТАЕ БО, направо изстекох, в буквалния смисъл, изцедих си потника и клина след тренировка, за да си ги пребера в раницата, честно :lol: голям мор беше, егати тренировката
21,00 - 1 краставица и 3 домата със сирене.
Това беше, супер КАРДИО ден, втори на плодове и зеленчуци, толкова, пречистих се вече, стига толкова :) но съм доволна, добре ми се отразиха тия два плодово - зеленчукови дни.
Днес ще почивам, няма тренировка, но за сметка на това ще си хапна добре :)
Хайде, хубав ден :)
Мнението беше редактирано от Vess на 15.05.09 05:19.
казано от Vessi на 14.05.09, 06:55:
И така не е нужно да обикалям цялата Морска градина, харесах си една отсечка долу на плажната алея и ГАЗЗЗЗЗ :) :) :)
Ей Веси, че какво и има на морската градина. Аз тичам точно за да и се наслаждавам и ме е еяд като трябва да се прибирам.. Ти нали затова почна кросовете - пак ги обръщаш на тренировка. Ще ти дърпам ушите
Ехо, добро утро и от мен :)
Така, набързо да се отчета и аз :)
Петък, 15,05,2009
Нетренировъчен ден,
Храната, пробвах да е ВМ-НВД, ама.....нещо не се искефих много.....
Събота 16,05,2009
6,30 - 7,05 - 5 мин. умерено темпо загрявка, последвано от интервално 30 мин. редуване 30 - 40 сек.спринт с 40 - 50 сек.бързо ходене, и пак така, общо съм направила някъде 15 - 16 спринта редувани с 15 - 16 бързо ходене :)
Плажувах :)
Открих сезона лято с плаж тая година, сефтето се получи супер, слънце, пясък и приятелки, раздумка, хареса ми, доволно съм.
Хапвах си цял ден плодове, зеленчуци и такива работи :)
Иииии неделя 17,05,2009 КРОСФИТ ДЕН
9,00 - закуска, трици, ленено семе, мляко с канела
10,30 някъде, КРОСФИТ тренировка с Варненския СУПЕР ВВ-ТИИМ, много доволно се получи, много сък доволна, замисляме това да ни стане като традиция :)
Така, комплексчето :
Barrbell complex 6 х 6 повторения
тяга с 15кг.
чукове
обръщането не се получи и го заместих с бицепсово сгъване, понеже бях с дъмбели от х 7,5кг. в ръка
преден клек
push преси
заден клек
лицеви опори
Супер яко, и като гледам че Лимка и Уини продължават с друг комплекс и аз да не остана назад :) се метнах с 8х8 Тръстъра :)
Завърших с 10 мин. скачане на въже, и след известна почивка, направих 400 м. крос със Вик :)
Ееее, няма такава яка тренировка :)
Това е хора, хайде хубав ден и седмица :)
П.П. Храната отново беше плодове и зеленчуци :) имаше и мляко, сиренце, такива неща :)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.05.09 06:25.
Ехо, привет, добро да ви е утрото :)
Така, вчера 18.05.2009 Тренировъчен кардио ден
Хубаво се натренирах ама храната, пак е доста лека, е к’во пък, харесва ми за сега :)
6,30 - кафе с малко пр.мляко
8,10 - 1 шок.бонбон( РД )
9,00 - 3с.л.трици с 1с.л.ленено семе и прясно мляко с подсладител и канела
11,00 - 2 кивита
12,40 - голяма шопска салата, 100 гр. стафиди
15,00 - още 100 гр. стафиди, 2 шок.бонбона, пак РД
17,00 - 1 ябълка
19,00 - разбиващо интензивно ТАЕ БО, многооооо якоооо :lol:
20,50 - шопска салата и малка, ама наистина малка порция миш-маш :)
Това беше за вчера, толкоз, ади до скиф :-)
казано от Vessi на 19.05.09, 06:09:
Ехо, привет, добро да ви е утрото :)
Така, вчера 18.05.2009 Тренировъчен кардио ден
Хубаво се натренирах ама храната, пак е доста лека, е к’во пък, харесва ми за сега :)
6,30 - кафе с малко пр.мляко
8,10 - 1 шок.бонбон( РД )
9,00 - 3с.л.трици с 1с.л.ленено семе и прясно мляко с подсладител и канела
11,00 - 2 кивита
12,40 - голяма шопска салата, 100 гр. стафиди
15,00 - още 100 гр. стафиди, 2 шок.бонбона, пак РД
17,00 - 1 ябълка
19,00 - разбиващо интензивно ТАЕ БО, многооооо якоооо :lol:
20,50 - шопска салата и малка, ама наистина малка порция миш-маш :)Това беше за вчера, толкоз, ади до скиф :-)
Веси, на какъв режим си сега? Че поизчезнах тия дни :)
Така като гледам не ядеш месо, ядеш бързи въглехидрати самостоятелно...
ПРИВЕТ КЕДЪРЧЕ, АМИ И АЗ НЕ ЗНАМ НА КАКЪВ РЕЖИМ СЪМ, НО МИ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ ;)
Ох, сори за капса.....
Ами няколко дни я карам на плодове и зеленчуци, като в салатите слагам и сиренце :) това е :)
19.05.09
12:54
мн хубав режим :lol: и аз мисля лятото да ям нещо подобно на твоята храна :) запланувала съм мн салатки,плодове .. :) че ми омразна вече да ям постоянно месо...
Дам,.....сега като стане 40 градуса незнам как ще се яде. То и аз понамалих малко храната - като е топло не ми се яде.
19.05.09
14:33
казано от Cedar на 19.05.09, 12:56:
Дам,.....сега като стане 40 градуса незнам как ще се яде. То и аз понамалих малко храната - като е топло не ми се яде.
Късметлии - аз пък съм като ламя, маам пържоли като стой та гледай :)
казано от Венцеслава Атилова на 19.05.09, 14:33:
казано от Cedar на 19.05.09, 12:56:
Късметлии - аз пък съм като ламя, маам пържоли като стой та гледай :)
И аз си ям пържолите ;) Намалила съм от към цифри, но не се лишавам от нищо... :)
:) да, добре ми се отразява по-лекото хранене, имам в предвид повечко плодове и зеленчуци, леко ми, чувствам се добре :)
трябва да махна само сушените плодове, които маам по късничко, ама.....
Дзак :lol:
Хаайде да се отчитам и аз :)
19.05.2009 вторник, тренировъчен ден
6,30 - 7,00 - в Морската градина, 10 мин. крос, 10 мин. интервали, към 5 - 6 спринта с още толкова бавно темпо, и завърших с още 10 мин. стандартен крос
9,00 - трици, ленено семе, прясно мляко, подсладител, канела
11,00 - 2 огромни кивита
12,40 - шопска салата, и 50 гр. стафиди бели
15,00 - ябълка
18,00 - останалите 50 гр. стафиди
18,50 - ТРЕНИРОВКА
19,40 - шопска салата, два белтъка от яйчица, към 100 гр. пуешко филе
Това беше храницата, а сега тренировката в 18,50 беше следната :
в домашна обстановка трен.за ръце основно, с мои дъмбели х 4 кг. ама ми са лекиииииии
загрява 5мин.
лицеви опори 5х10
раменни преси 5х10
разтваряне в страни за рамо 5х10
концетрирано сгъване бицепс 5х10 на ръка
трицепс на пейка със собствено тегло 5х10 ( това било много яко )
и завърек 3х10 лицеви опори
Стречинг
Това беше, малко но качествено, трябва да си взема едни големи дъмбели аз, ааааа....с тия бебешките.....ама нищо, ще си взема :)
Хайде до скиф :)
Ехо, дзак, тук съм :)
Така, вчера 20.05.2009 Тренировъчен кардио ден
9,00 - трици, ленено семе, прясно мляко с какао и подсладител
11,00 - 3 кивита
12,40 - огромна шопска салата, после ябълка
15,00 - купа с плодова салата, киви, ябълки, банани
18,30 - 4 квадратчета швейцарски шоколад :) почерпка, няма как :)
19,00 - ТАЕ БО, изтекох буквално в залата, егати кефа :)
20,50 - домати, лук, краставици, сирене, пуешко филе към 80 гр.
Това беше, добре се чувствам на по лека храна, върнах си старите мерки, оттдух се, да видим до кога.....може би до следващото ПМС :)
Хайде, хубав и според ден :)
казано от Vessi на 21.05.09, 06:11:
Ехо, дзак, тук съм :)
Така, вчера 20.05.2009 Тренировъчен кардио ден
9,00 - трици, ленено семе, прясно мляко с какао и подсладител
11,00 - 3 кивита
12,40 - огромна шопска салата, после ябълка
15,00 - купа с плодова салата, киви, ябълки, банани
18,30 - 4 квадратчета швейцарски шоколад :) почерпка, няма как :)
19,00 - ТАЕ БО, изтекох буквално в залата, егати кефа :)
20,50 - домати, лук, краставици, сирене, пуешко филе към 80 гр.Това беше, добре се чувствам на по лека храна, върнах си старите мерки, оттдух се, да видим до кога.....може би до следващото ПМС :)
Хайде, хубав и според ден :)
Супер си Веси, много свежа и готина храна. Малко повечко месце хапвай и ядки сякаш липсват. Явно сложните въглехидрати и ти не ги признаваш много, като мен
Дива благодаря ти, абе да, много добре се чувствам на плодове и зеленчуци, но до към 16,00 - 17,00, после зеленук и месце, за сега съм ОКИ :)
Дзак, има ли някой тук :lol:
Хе хе добро утро мили хора :)
Така, за вчера 21,05,2009 Тренировъчен ден
6,30 - 7,05 - 35 мин. крос в Морската градина, не ми се правеха интервали и затова стандартен крос :)
9,00 - трици, ленено семе, мляко с какао Иоткер и подсладител
9,30 - тук някъде 3 шок.бонбона, абе много Елени имаме, егати.....
11,00 - ябълка и киви на плодова слата си ги правя
12,40 - шопска салата, стафиди бели 50 гр.
15,00 - голяма купа салата от ябълки и киви и 50 гр. стафиди
19,30 - салата шопска, малко пуешко филенце и миш-маш
22,00 - тук някъде си гребнах 2лъжички сметанов сладолед, но наистина само две, честно :)
Това е сладури, хайде хубав петък и уикенд, днес няма да тренирам, почивка :) утре съм на плаж....ехааааа :lol: но преди това ще направя едни 30 - 40 мин. интервали спринтчета :)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.05.09 06:24.
И аз май искам на плаж утре....Но да видим... да не се заричам, че обикновено като се зарека и се прецакват нещата.... ;)
Ехо банда, тук съм :)
Еххххх, какъв страхотен плаж си направих, не е истина :) кеф, лятото е тук :)
Инъче вчера 22.05.2009 петък, пълна почивка, нетренирах
Храната, трици, ленено семе, мляко, плодове, зеленчуци, печ.пиле, това е :)
Днес, 23.05.2009 ТРенировка сутринта
35 мин. крос в Морската градина, вече е жега, показах крачка и ме позаглеждаха :) аз - доволно
след това :
лицеви опори 5х10
кофички 5х10
бицепс 3х10 с 7кг. в ръка
Това беше, след това плааааажжжж :)
ябълки, смокини, кафе, много вода
в 18.30 салта шопска, с печ.пиле
След малко отивам на купон на някаква вила, ще има пиене, много важно, ще отразя нещо малко като бира или винце че ще съм шофьор :)
Хайде хубава вечер :)
Ку - ку, Весито е тук :)
Вчера 24.05.2009 нетренировъчен ден
Не тренирах, почивах активно, няма какво много да му пиша на тоя ден ама.....ще драсна на бързо :)
9,30 - трици, ленено семе, прясно мляко, 1л.какао и подсладител
12,00 - тук някъде околу 20 - 30 гр. фъстъци
13,30 - салата домати краставици, лук, агнишку печено, много вода
18,00 - 2 - 3 кюфтета от на мама :)
20,00 - огромна шопска салата :)
Това беше, празник беше, почивах, хапвах, толкоз :)
Айде, толкова от мен :)
Днес, ТАЕ БО довечера, утре крос :)
Хайде, спорна седмица :)