Дневникът на Keily

Темата е заключена.
KE

21.05.09
11:30

Привет на всички.Преди известно време реших да се регистрирам в този форум и изчетох доста теми за диети и такива неща.
Тъй като имам да свалям доста килограми крайно време е да се взема в ръце най-после.До сега начинът ми на хранене беше възможно най-неправилният,а движението сведено до минимум.Съответно ужасният резултат е на лице и наистина се чувствам много зле и трябва да променя нещата.Знам,че ще бъде много трудно,но като гледам какви резултати сте постигнали си мисля,че с много труд всичко се постига рано или късно.Надявам се и аз да имам успех,защото съм най-зле от всички тук.Като разгледах подробно форума се спрях на НВД и изчетох доста неща наведнъж.Малко ми стана каша в главата и сигурно ще допускам доста грешки,но с времето дано да схвана за какво точно става въпрос.Като за начало ще почна да спазвам НВД,а след известно време ще започна и със спорта.До сега съм имала много неуспешни опити и волята ми не е била достатъчно силна,но този път няма да се отказвам.Мисля,че идеята да си направя и аз дневниче не е лоша,така че ще гледам да пиша редовно в него. :)

21.05.09
11:36

Ами честито за дневника, и няколко напътствия от мен:
Всеки ден си записвай какво си хапвала и всичко което е.
Хубаво е да имаш и някаква физическа активност, дори и разходки да са.
Не избързвай с НВД - по скоро започни да се храниш правилно и след това започни някакви диети.
Тук ще получиш голяма подкрепа от всички в форума и само напред.

21.05.09
11:36

Здравей, Кели!
Добре дошла и успех ти желая. Искам да ти дам съвет, ако искаш се възползвай: почни първо със спорта, не с диетата. Или и двете заедно ако щеш ги почни. Но само с диета на първо време, само ще си забавиш и без друго забавеното тяло :)

21.05.09
11:41

Привет и от мен!

Кейли, напиши малко повече за себе си. Възраст, мерки, конкретни цели, варирала ли си в теглото си и, ако да, как си сваляла преди?

Успех!

21.05.09
11:43

Добре дошла и от мен :) ще ти пожелая постоянство, упоритост и кураж, всичко се постига, важното е желание да има :)

KE

21.05.09
12:26

Много ви благодаря! :)
Ами на 20 съм,168 см,мерките наистина не искам да си ги пиша за сега,защото ме е срам адски много,а по принцип с времето все повече кг ставам,но с такъв начин на живот няма как да бъде по друг начин.Като започна да се храня здравословно много бързо се отказвам.Последния път като спазвах някакъв режим,но не помня какъв беше свалих 6 кг за две седмици и после си ги върнах естествено.Иначе физическа активност от известно време имам доста повече от преди..дълги разходки и така.
А относно спорта понеже гледах някаква диетоложка по телевизията,която изготвяше режим на някакви момичета и тя каза в началото да започнат с някакъв хранителен режим,но без спорт за да не се натоварва още повече сърцето.А когато свалят няколко кг и организмът се пооправи тогава да се започне спорта.Но аз не разбирам особено,тъй че каквото ми кажете вие ще го направя.Иначе имам велоергометър вкъщи,който в момента служи за закачалка,ще си купя и добавките,които tonu ми препоръча.От днес съм на НВД,въпреки че имам усещането,че нещо съм объркала,но иначе се чувствам добре.

21.05.09
12:33

Започни да си караш колелото. Колкото и да си пълна, то щади ставите! А в същото време ще забърза мъничко метаболизма. Край 3-4 пъти в седмицата, по 30на мин.

Според мен не се мятай на НВД директно - започни да се храниш правилно като за начало. С полезни храни. Бавни въглехидрати и то само до 16.00. Чисто месо. Пий много вода. Яж много зеленчуци. Не избягвай мазнините - тялото ти има нужда от тях! Но избягвай да ядеш В + М

Можеш да си направиш такова меню:
Закуска: В + Б
2ра закуска: Б + М
Обяд: В + Б
Следобяд: Б + М
Вечеря: Б + М

И...давай, пиши какво хапваш :) Да видим дали ще ни изплашиш  ;-P

KE

21.05.09
12:40

10h - 2 яйца
11 30h -ягоди
13h -едно кисело мляко
14 h- салата (домати+краставици) и сирене
15h - 1 яйце и домати+ краставици
16 h - 2 моркова
17 h - 1 яйце и домати+ краставици

NE

21.05.09
12:41

щом си свалила 6 кг за 2 седмици едва ли храненето ти е било както ти казваш здравословно. :) напиши си мерките,няма от какво да се срамуваш.купи си ел карнитин или фет бърнър,махни дрехите от велоергометъра и го ‘яхни’ :lol:  постепенно намали въглехидратите и нещата ще се получат.

KE

22.05.09
16:07

Днес

10-Ябълка
11 30 - Ябълка
12 30-Кисело мляко 2 %
13 30- Ядки
15-Пиле + салата
16 30 -Пиле + салата
17 30 Пиле+салата

Плюс 1,5 л минерална вода.

NE

22.05.09
16:13

последните ти яденета са мн рано.и защо ядеш на всеки час,час и половина?твърде малки порцийки ядеш и огладняваш ли?пиши грамажите на храната :)

KE

22.05.09
16:32

Ами понеже ставам към 10,а след 18h нямам възможност да ям и за да станат 5-6 яденета така се получава.Лошо ли е?

22.05.09
16:34

Трябва ти по-хубава закуска :) И въглехидрати като цяло :)

NE

22.05.09
16:47

първите 3 яденета бих ги сложила в едно-за закуска :)

KE

22.05.09
17:32

Добре,мерси за съветите. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1