22.05.09
16:32
Здравейте момчета и момичета !
Тъй като съм новак в спорта, искам да ви задам два въпроса:
1- Аз съм малко пълничък и имайки предвид предстоящия летен сезон (моренца, ала-бала) искам да ви попитам как по-бързо ще успея да смъкна мастните натрупвания в определени зони - с тренировки за релеф (много повторения/малка тежест) или силови такива (малко повторения/голяма тежест). При това положение има ли смисъл да взимам амино-киселини и протеини. Ако да - какви ?
2- Мускулите ми се изморяват доста бързо. Ще ми помогне ли креатинът ?
П.С. Л-карнитин ?
Темата беше редактирана от See-Saw на 22.05.09 16:51.
Малко те е домързяло да прочетеш из форума,мазнини се свалят с добра диета и кардио тренировки.Силовата тренировка също ще помогне за сваляне на тегло,но резултатите там ще са съвсем минимални.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 22.05.09 19:39.
Прави повече повторения с базови упражнения, направи си хранителен режим, повечко кардио и л-карнитин ;)
казано от tonu на 22.05.09, 20:22:
Прави повече повторения с базови упражнения, направи си хранителен режим, повечко кардио и л-карнитин ;)
Mерси - това исках да чуя :)
казано от ilko на 23.05.09, 05:48:
щом се изморяваш бързо,вземи си креатин,ако може да не е монохидрат
Сега защо давате такива съвети на човека?В един добър бърнър има достатъчно стимуланти .Друг въпрос е ,дали от самото начало на тренировките трябва да се хвърлят пари за добавки.Аз ще дам обичайния съвет към автора на темата -
влез в залата ,потренирай,направи си режима и после ще решиш какви добавки ти трябват.
E ... не съм съвсем начинаещ. Имам към месец-два тренировки :)
Точно за това казах, че се изморявам - след 2-рата серийка, вече ми е малко трудно да си правя повторенията както трябва.
Мнението беше редактирано от See-Saw на 23.05.09 07:56.
казано от See-Saw на 23.05.09, 07:50:
E ... не съм съвсем начинаещ. Имам към месец-два тренировки :)
Точно за това казах, че се изморявам - след 2-рата серийка, вече ми е малко трудно да си правя повторенията както трябва.
В такъв случай бърнър със стимуланти.Вземи си 1 Fyre и ще летиш.Може и карнитин ако искаш.
23.05.09
09:14
Можеби не си преценяваш килата с които правиш упражненията.
Ако не се храниш какво трябва да е нормално да нямаш умаляваш.Аз съм имал дни след 2рата серия и усещам,че умалявам,но когато съм се хранил стабилно и след 4-5 упражнения примерно за крака мога да направя още 3.
23.05.09
09:31
Абе то сега в това време от жегите също може да се изтощаваш. Аз преди да стигна във фитнеса съм се уморил хахх ;) .