здравейте на всички!

21.05.09
08:46

Здравейте!Нуждая се от вашите съвети.На 22 години съм,момиче с почти никаква физическа подготовка до момента.Налага се за 5-6 месеца да променя тялото си-кандидатствах преди месец в много известна модна агенция,и ми казаха,че ме харесват,но има проблем,и това е тялото ми.Висока съм 174 см,тежа 57 кг.Дадоха ми срок до месец октомври,през който да подобря фигурата си.Имам нужда от стягане,не от отслабване,храня се нормално-пия достатъчно вода-2 до 3 литра дневно.Мазни храни поначало никога не съм консумирала,и това дължа на семейстото си.ушени плодове и ядки,салати консумирам.Сладки изделия ям,обожавам ги.От един месец започнах да тичам в парка привечер,всеки ден го правя,около 25-30 минути,като темпото на тичане не е никак бавно,не мога да тичам бавно...Освен това плувам 3 пъти в седмицата.Бих искала да попитам за съвет какво мога да направя за тези 5 оставащи месеца!Имам и време,а мисля,че и достатъчно воля.Благодаря!

ЦЕ

21.05.09
11:15

Ами доста се движиш по това което разказваш. Намали сладкото до минимум, тестените изделия и така. Не прекалявай с плодовете защото във тях има фруктоза. Успех!

Точно така, ограничавай сладкото, тестените изделия, дори ги спри въобще,(тестените)...ако имаш желание, можеш да тренираш по някоя много лека програма във фитнеса, ще ти е от полза, щом искаш да се стегнеш ;) колкото до бяганети и плуването, много добър избор :) Успех!

Мнението беше редактирано от Антон Соколов на 21.05.09 11:54.

21.05.09
12:32

добре си се насочила към плуване и бягане.Според мен обаче ,ако направиш и 2-3 тренировки в седмицата за цялото тяло в фитнеса,най-много ще осетиш разликата в себе си.Не гладувай,но избягвай вредните храни ,особено вечер.

21.05.09
14:55

http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&feature=related
Ето ти тренировки за седалището и корема правят се всеки ден и са много добри за стягане и оформяне.

Имаш 5-6 месеца на разположение,което е повече от достатъчно.Моето предложение е първите 1,5-2 месеца стриктно НВД после мини малко на  стриктно РБД и последния 1 месец пак стриктно НВД,казвам стриктно ,защото няма място за лигавщини  ако искаш перфектни резултати,както вероятно и работодателите ти.Има теми и статии за НВД и РБД,прочети всичко добре и се захващай.Отделно 4 кардиота  седмично по 30-40 мин (за предпочитане велоаргуметър и си потдържай пулса 220 минус годините * 65-75% прави и 3-4 фитнес тренировки.Кардиото най добре да е сутрин на гладно или след фитнес тренировката(фитнес тренировката не ти е др кардио,а упражнения разни за съответните групи ,Виж някаква програма за жени в сайта мисля че имаше).Добавки  основните са :L-carnitine месец пиеш 2 почиваш от него,Омега 3-6-9 през цялото време,финалния месец,ако още не си ОК ,към това може да пробваш и един фат бърнер+Кафе и Аспирин преди кардиото и глей кво става :).Айде успех!

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 21.05.09 20:39.

23.05.09
09:32

57 кг на 174 см си е повече от нормално.Какво искат тия от тази агенция?Света полудява всички трябва да са скелетки явно....

WI

23.05.09
10:53

казано от QcK на 23.05.09, 09:32:

57 кг на 174 см си е повече от нормално.Какво искат тия от тази агенция?Света полудява всички трябва да са скелетки явно....

Чак повече от нормалното-едва ли,говори се за момиче и манекенка.........В добра форма си обаче явно имаш още работа,щом са ти казали......

Мнението беше редактирано от winround на 23.05.09 10:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1