21.05.09
08:46
Здравейте!Нуждая се от вашите съвети.На 22 години съм,момиче с почти никаква физическа подготовка до момента.Налага се за 5-6 месеца да променя тялото си-кандидатствах преди месец в много известна модна агенция,и ми казаха,че ме харесват,но има проблем,и това е тялото ми.Висока съм 174 см,тежа 57 кг.Дадоха ми срок до месец октомври,през който да подобря фигурата си.Имам нужда от стягане,не от отслабване,храня се нормално-пия достатъчно вода-2 до 3 литра дневно.Мазни храни поначало никога не съм консумирала,и това дължа на семейстото си.ушени плодове и ядки,салати консумирам.Сладки изделия ям,обожавам ги.От един месец започнах да тичам в парка привечер,всеки ден го правя,около 25-30 минути,като темпото на тичане не е никак бавно,не мога да тичам бавно...Освен това плувам 3 пъти в седмицата.Бих искала да попитам за съвет какво мога да направя за тези 5 оставащи месеца!Имам и време,а мисля,че и достатъчно воля.Благодаря!
21.05.09
11:15
Ами доста се движиш по това което разказваш. Намали сладкото до минимум, тестените изделия и така. Не прекалявай с плодовете защото във тях има фруктоза. Успех!
21.05.09
11:54
Точно така, ограничавай сладкото, тестените изделия, дори ги спри въобще,(тестените)...ако имаш желание, можеш да тренираш по някоя много лека програма във фитнеса, ще ти е от полза, щом искаш да се стегнеш ;) колкото до бяганети и плуването, много добър избор :) Успех!
Мнението беше редактирано от Антон Соколов на 21.05.09 11:54.
добре си се насочила към плуване и бягане.Според мен обаче ,ако направиш и 2-3 тренировки в седмицата за цялото тяло в фитнеса,най-много ще осетиш разликата в себе си.Не гладувай,но избягвай вредните храни ,особено вечер.
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY&feature=related
Ето ти тренировки за седалището и корема правят се всеки ден и са много добри за стягане и оформяне.
21.05.09
20:39
Имаш 5-6 месеца на разположение,което е повече от достатъчно.Моето предложение е първите 1,5-2 месеца стриктно НВД после мини малко на стриктно РБД и последния 1 месец пак стриктно НВД,казвам стриктно ,защото няма място за лигавщини ако искаш перфектни резултати,както вероятно и работодателите ти.Има теми и статии за НВД и РБД,прочети всичко добре и се захващай.Отделно 4 кардиота седмично по 30-40 мин (за предпочитане велоаргуметър и си потдържай пулса 220 минус годините * 65-75% прави и 3-4 фитнес тренировки.Кардиото най добре да е сутрин на гладно или след фитнес тренировката(фитнес тренировката не ти е др кардио,а упражнения разни за съответните групи ,Виж някаква програма за жени в сайта мисля че имаше).Добавки основните са :L-carnitine месец пиеш 2 почиваш от него,Омега 3-6-9 през цялото време,финалния месец,ако още не си ОК ,към това може да пробваш и един фат бърнер+Кафе и Аспирин преди кардиото и глей кво става :).Айде успех!
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 21.05.09 20:39.
57 кг на 174 см си е повече от нормално.Какво искат тия от тази агенция?Света полудява всички трябва да са скелетки явно....
23.05.09
10:53
57 кг на 174 см си е повече от нормално.Какво искат тия от тази агенция?Света полудява всички трябва да са скелетки явно....
Чак повече от нормалното-едва ли,говори се за момиче и манекенка.........В добра форма си обаче явно имаш още работа,щом са ти казали......
Мнението беше редактирано от winround на 23.05.09 10:55.