Помогнете за изграждане на фитнес програма!

IV

24.05.09
10:50

Здравейте! Попаднах на този форум преди няколко часа! Изкючително съм доволен - спретнат, поддържан, без спамове! Не вяврам на другите програми във другите форуми, а и все пак те са правени за определен човек! Молбата ми е към някой от вас, който наистина е много запознат и напред с фитнеса да ми помогне за изграждане на фитнес програма! Аз съм момче на 16 години, висок съм 165 сантиметра и съм 60 килограма. Тренирам от 2 - 3 месеца, но просто ей така, на който уред ми харесва! Имам 4 свободни дни в седмицата - Понеделник, Сряда, Събота, Неделя! Искам да знам какви мускулни групи да тренирам в тези дни, с какви упражнения да се натоварвам, по колко серии да правя и по колко повторения! Примерно: 1 ден - бицепс, трицепс - (упражнения, серии, повторения), 2 ден - гърди, корем - (упражнения, серии, повторения) и т.н.! Целта ми е да сваля мазнините по корема си, които не са много, но не са и малко, да натрупам мускулна маса на ръцете, след което да ги оформя, както и гърдите! Препоръчайте ми и добавки, с които ефекта ще дойде по - бързо, но и няма да надебелея или да кача 10 килограма, защото тренирам футбол и не искам да стана 70 килограмово кюфте, което не може да бяга след топката. Излючително Ви благодаря предварително!

24.05.09
12:32

Така първо доколкото разбрах приоритет ти е футбола нали ?
Тренирай в фитнес зала 3 пъти седмично като прави нещо от сорта на следното:
Набирания - около 30-40бр.
Клек с щанга - 4х10
Гребане на хоризонтален скрипец - 3х12
Лежанка - 3х12
Разтваряния за рамо с дъмбел - 3х12
Коремни преси ..
На тоя етап мисля че това е достатъчно за теб. Не надвишавай 60-65мин в фитнес залата.
За добавки може да си вземеш протеин, аминокиселини. Мисля че това ще ти е достатъчно на тоя етап :)
Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1