Поръчвали ли сте си хранителни добавки от чужбина?

Темата е заключена.

24.05.09
19:17

Напоследък ми се върти идеята да си поръчам протеин (ON Gold standart 5kg за 80 долара) от ebay. Все пак цените са значително по ниски, всравнение с българския пазар. Та випросът ми е има ли някой , който си е поръчвал от ebay? Колко ще ми излезе доставката? Всичко, което споделите ще ми е от полза. Благодаря предварително!

LA

24.05.09
19:28

Хвърли едно око на ето този сайт-www.netrition.com .Поръчах от там и всичко беше наред.Ако имаш някакви въпроси как става поръчката ги задай тук или прегледай старите теми.

Мнението беше редактирано от lazar на 24.05.09 19:29.

24.05.09
19:35

казано от lazar на 24.05.09, 19:28:

Хвърли едно око на ето този сайт-www.netrition.com .Поръчах от там и всичко беше наред.Ако имаш някакви въпроси как става поръчката ги задай тук или прегледай старите теми.

Преди колко време си поръчвал? Колко ти излезе доставката?

24.05.09
19:38

Еми аз съм си взимал от netrition.com и всичко е наред.Ама в момента няма много смисъл да си вземеш протеин от 5 кг....Ако падне още долара тогава вече има смисъл...

24.05.09
19:46

В България даденият протеин струва 285 лева. Дори и сега да поръчам в сайта Gold standart-a e 85 долара ,което ще рече 120-130 лева .... 150 лева по-евтино!! :) Затове се интересувам колко е доставката?

24.05.09
20:22

За протеин доставката е много скъпа , поради тежестта на продукта. Ако поръчваш и искаш да си на далавера , поръчвай нещо с ниско тегло ;)

24.05.09
21:09

аз също съм поръчвал от netrition.com и сичко е точно. цената на доставката зависи от тежеста на колета а пък от това зависи също и за колко време ще ти дойде. на мен ми доиде за 13 дена не много тежък колет но не и мн лек и наистина е много изгодно а ако поръчваш протеин примерно и доставката ти е скъпа комбинираи с приятел..или два.. :D и хем ти печелиш хем те :)

25.05.09
09:48

Благодаря за отговорите! Ще се насоча към този сайт. :)

SP

25.05.09
15:24

нали имаше някакви усложнения с хранителните добавки? Със стоки над определена цена, за които трябва да плащаш мито, да се оправяш със задържане на границата и пр спънки, които не само ти костват време и нерви, ами и ти бъркат в джоба много по-сериозно от очакваното?...

СБ

25.05.09
15:39

Значи - доставката на 100% ГОЛД на Оптимум до България е 60 долара. Обща цена - 144 долара. По курса на деня - 205лв.
В момента в България има също толкова качествени АМЕРИКАНСКИ протеини за по 156-190 лв., така,че един умен човек ще си направи много лесна сметка кое му е изгодно и откъде да си го купи. Говоря с факти

25.05.09
16:18

Пропуснахте и ядовете по митниците !
Колко от вас си поръчва по 10либри чувалчета и минават без да ги привикат ?
Отг: Мноооооого малко или николко :D

Последно ми идеше на тъпанара в СЗ да му трясна човала в главата  :cheese:

Мнението беше редактирано от emzo на 25.05.09 16:18.

25.05.09
16:39

казано от emzo на 25.05.09, 16:18:

Пропуснахте и ядовете по митниците !
Колко от вас си поръчва по 10либри чувалчета и минават без да ги привикат ?
Отг: Мноооооого малко или николко :D

Последно ми идеше на тъпанара в СЗ да му трясна човала в главата  :cheese:

Що бе емзо какъв е проблема за едно чувалче, ако не надминава 150 евро стойността не виждам проблем?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.05.09 16:39.

25.05.09
18:53

Защото, emzo e най-големия карък, за който съм чувал  :lol: То да бяха един път разправиите, а :) А иначе аз съм нямал проблеми(явно съм голям късметлия) дори и със 10лб. чувалчета, но смятам, че някои продукти е по-добре да се поръчат от България. Определено е по-добре от тук да си поръчаш отколкото от Америка, защото аз като съм поръчвал, доколкото си спомням тези човалчета бяха $63 или нещо от сорта, а тук цената беше още по-голяма ... Сега предпочитам от тук да си поръчам BCAA, Протеин и още няколко продукта, за които иначе бих спестил 10-20-30лв. и бих чакал 8-9-10 дена, отделно е това с митницата, защото въпреки че ми слагат разписка за $40 и вътре на фактурата няма цени знае ли се ...

Мнението беше редактирано от difference на 25.05.09 18:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1