24.05.09
19:17
Напоследък ми се върти идеята да си поръчам протеин (ON Gold standart 5kg за 80 долара) от ebay. Все пак цените са значително по ниски, всравнение с българския пазар. Та випросът ми е има ли някой , който си е поръчвал от ebay? Колко ще ми излезе доставката? Всичко, което споделите ще ми е от полза. Благодаря предварително!
24.05.09
19:28
Хвърли едно око на ето този сайт-www.netrition.com .Поръчах от там и всичко беше наред.Ако имаш някакви въпроси как става поръчката ги задай тук или прегледай старите теми.
Мнението беше редактирано от lazar на 24.05.09 19:29.
24.05.09
19:35
казано от lazar на 24.05.09, 19:28:
Хвърли едно око на ето този сайт-www.netrition.com .Поръчах от там и всичко беше наред.Ако имаш някакви въпроси как става поръчката ги задай тук или прегледай старите теми.
Преди колко време си поръчвал? Колко ти излезе доставката?
Еми аз съм си взимал от netrition.com и всичко е наред.Ама в момента няма много смисъл да си вземеш протеин от 5 кг....Ако падне още долара тогава вече има смисъл...
24.05.09
19:46
В България даденият протеин струва 285 лева. Дори и сега да поръчам в сайта Gold standart-a e 85 долара ,което ще рече 120-130 лева .... 150 лева по-евтино!! :) Затове се интересувам колко е доставката?
За протеин доставката е много скъпа , поради тежестта на продукта. Ако поръчваш и искаш да си на далавера , поръчвай нещо с ниско тегло ;)
аз също съм поръчвал от netrition.com и сичко е точно. цената на доставката зависи от тежеста на колета а пък от това зависи също и за колко време ще ти дойде. на мен ми доиде за 13 дена не много тежък колет но не и мн лек и наистина е много изгодно а ако поръчваш протеин примерно и доставката ти е скъпа комбинираи с приятел..или два.. :D и хем ти печелиш хем те :)
25.05.09
09:48
Благодаря за отговорите! Ще се насоча към този сайт. :)
25.05.09
15:24
нали имаше някакви усложнения с хранителните добавки? Със стоки над определена цена, за които трябва да плащаш мито, да се оправяш със задържане на границата и пр спънки, които не само ти костват време и нерви, ами и ти бъркат в джоба много по-сериозно от очакваното?...
25.05.09
15:39
Значи - доставката на 100% ГОЛД на Оптимум до България е 60 долара. Обща цена - 144 долара. По курса на деня - 205лв.
В момента в България има също толкова качествени АМЕРИКАНСКИ протеини за по 156-190 лв., така,че един умен човек ще си направи много лесна сметка кое му е изгодно и откъде да си го купи. Говоря с факти
Пропуснахте и ядовете по митниците !
Колко от вас си поръчва по 10либри чувалчета и минават без да ги привикат ?
Отг: Мноооооого малко или николко :D
Последно ми идеше на тъпанара в СЗ да му трясна човала в главата :cheese:
Мнението беше редактирано от emzo на 25.05.09 16:18.
25.05.09
16:39
казано от emzo на 25.05.09, 16:18:
Пропуснахте и ядовете по митниците !
Колко от вас си поръчва по 10либри чувалчета и минават без да ги привикат ?
Отг: Мноооооого малко или николко :DПоследно ми идеше на тъпанара в СЗ да му трясна човала в главата :cheese:
Що бе емзо какъв е проблема за едно чувалче, ако не надминава 150 евро стойността не виждам проблем?
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.05.09 16:39.
25.05.09
18:53
Защото, emzo e най-големия карък, за който съм чувал :lol: То да бяха един път разправиите, а :) А иначе аз съм нямал проблеми(явно съм голям късметлия) дори и със 10лб. чувалчета, но смятам, че някои продукти е по-добре да се поръчат от България. Определено е по-добре от тук да си поръчаш отколкото от Америка, защото аз като съм поръчвал, доколкото си спомням тези човалчета бяха $63 или нещо от сорта, а тук цената беше още по-голяма ... Сега предпочитам от тук да си поръчам BCAA, Протеин и още няколко продукта, за които иначе бих спестил 10-20-30лв. и бих чакал 8-9-10 дена, отделно е това с митницата, защото въпреки че ми слагат разписка за $40 и вътре на фактурата няма цени знае ли се ...
Мнението беше редактирано от difference на 25.05.09 18:55.