Кръгова програма

25.05.09
09:03

Колко време да правя кръгова програма? Вече месец и нещо тренирам по нея!?

25.05.09
09:48

Ако си постигнал това което си си поставил като цел спираш, а ако не си продължаваш

WI

25.05.09
09:57

Просто няма смисъл да я правиш повече от две месеца,поне така си мисля аз....

25.05.09
10:15

казано от winround на 25.05.09, 09:57:

Просто няма смисъл да я правиш повече от две месеца,поне така си мисля аз....

Добре че само ти така мислиш.

Към автора - ако имаш резултати продължаваш си по същата схема.

25.05.09
10:58

Имам резултати! За този период съм качил поне 5 кг.
Програмата ми е в три дни:
за големите мускулни групи по 2 упражнения(крака, гръб, гърди) 3х10 (всеки ден правя различни упражнения)
другите по 1 упражнение 3х10

Събират се общо около 10 упражнения
Някакви съвети , да прибавя нещо, да коригирам ???

WI

25.05.09
11:06

Щом за един месец си качил 5 кг продължавай ако разбирасе това ти е целта....

25.05.09
16:19

По-принцип кръговата тренировка е, да свикнат мускулите с натоварването и ти да се научиш как да правиш упражненията правилно. Сега ако си решил да пробваш нещо друго и си сигурен в себе си, давай напред без страх! Ако имаш резултати както имаш сега, те може да станат по-големи с евентуално преминаване на 3 или 4-ри дневен сплит..и ако ти е скучно вече с кръговата също смени програмата. Така че сам си реши какво да правиш, аз ти дадох някой добри критерии, сам решявай! Успех :)

казано от Petar Cholakov на 25.05.09, 16:19:

По-принцип кръговата тренировка е, да свикнат мускулите с натоварването и ти да се научиш как да правиш упражненията правилно. Сега ако си решил да пробваш нещо друго и си сигурен в себе си, давай напред без страх! Ако имаш резултати както имаш сега, те може да станат по-големи с евентуално преминаване на 3 или 4-ри дневен сплит..и ако ти е скучно вече с кръговата също смени програмата. Така че сам си реши какво да правиш, аз ти дадох някой добри критерии, сам решявай! Успех :)

+

26.05.09
08:41

Благодаря ви! Почнах вчера с гърди и бицепс, но имах сили за 3 упражнения за гърди и 2 за бицепс и 1 за корем. Почивам по минута, минута и половина и около 2-3 минути между упражненията. И се старая максимално точно да изпълнявам упражненията без да се бърза както пише в сайта.

26.05.09
10:45

Не гледай да почиваш 1 минута, защото само си преуморяваш кардио респираторните органи като, сърцето и белите дробове. Т.е. Не си товариш толкова мускулите колкото е нужно, а си товариш кардио респираторните...което не ти е толкова от полза на този етап. Затова почивай колкото ти е нужно, от другата гледна точка гледай да не почиваш прекалено дълго, тогава пък мускулите няма да се “стресират” както трябва. Също така дишането е много важко като се въстановяваш. За респириторните органи да се въстановят на-пълно са нужни само 22 секунди, но, за мускулите е нужно повече време, защото кръвта с кислород отива по-бавно при тях, а пък въздуха направо отива в белия дроб и след това в сърцето. Също така трябва кръвта да стигне до мозъка ти и това също забавя въстановяването. Като свършиш тежката серия, стани прав или стой седнал, но с изправен гръб и вдишвай и издишвай дълбоко. Така най бързо ще се въстанови тялото ти, макар че няма за къде да бързаш. Успех!!

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 26.05.09 10:46.

26.05.09
13:27

Колкото искаш.
Ако работи, не я сменяй.
На тренировка за цялото тяло, можеш да си караш с години.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1