24.05.09
19:11
Здравейте , разтегнато ми е сухожилие на лявата китка и вече към месец не тренирам и още ме боли... мажа се с разни кремове ама не помага , ако някой може да помогне мерси :)
24.05.09
22:51
К’ви са тия тъпи теми бе ?
25.05.09
08:34
Разтегнато сухожилие на китката е доста разтегливо понятие!
Мускулите, осъществяващи движение в китката (както сгъване, така и разгъване) са десетки и всеки от тях има собствено сухожилие. Добре е да споределиш поне при кое движение е проблемът или от коя страна на китката, поне. Дали е разтежение или просто ти смяташ, че е разтежение и т.н. Трябва малко повече информация, за да може някои да ти даде съвет.
Поздрави,
TS
казано от Ts. Stefanov на 25.05.09, 08:34:
Разтегнато сухожилие на китката е доста разтегливо понятие!
Мускулите, осъществяващи движение в китката (както сгъване, така и разгъване) са десетки и всеки от тях има собствено сухожилие. Добре е да споределиш поне при кое движение е проблемът или от коя страна на китката, поне. Дали е разтежение или просто ти смяташ, че е разтежение и т.н. Трябва малко повече информация, за да може някои да ти даде съвет.
Поздрави,
TS
болката е от горната страна на китката някаде при кокалчето , боли ме при предно рамо с дъмбели и задно рамо.Ходих на лекар правиха ми снимка и няма нищо счупено или пукнато , а е разтежение.....
06.06.09
12:26
Ползвай накитници,почивай си активно,мажи се с гелове,пий Ca Mg Zn и забрави за известно време коварни упр. от типа на повдигане отпред с дъмбел за рамо
Мнението беше редактирано от donscot на 06.06.09 12:28.