китка

24.05.09
19:11

Здравейте , разтегнато ми е сухожилие на лявата китка и вече към месец не тренирам и още ме боли... мажа се с разни кремове ама не помага , ако някой може да помогне мерси :)

MO

24.05.09
22:51

К’ви са тия тъпи теми бе ?

25.05.09
08:34

Разтегнато сухожилие на китката е доста разтегливо понятие!

Мускулите, осъществяващи движение в китката (както сгъване, така и разгъване) са десетки и всеки от тях има собствено сухожилие. Добре е да споределиш поне при кое движение е проблемът или от коя страна на китката, поне. Дали е разтежение или просто ти смяташ, че е разтежение и т.н. Трябва малко повече информация, за да може някои да ти даде съвет.

Поздрави,
TS

25.05.09
09:55

казано от Ts. Stefanov на 25.05.09, 08:34:

Разтегнато сухожилие на китката е доста разтегливо понятие!

Мускулите, осъществяващи движение в китката (както сгъване, така и разгъване) са десетки и всеки от тях има собствено сухожилие. Добре е да споределиш поне при кое движение е проблемът или от коя страна на китката, поне. Дали е разтежение или просто ти смяташ, че е разтежение и т.н. Трябва малко повече информация, за да може някои да ти даде съвет.

Поздрави,
TS

болката е от горната страна на китката някаде при кокалчето , боли ме при предно рамо с дъмбели и задно рамо.Ходих на лекар правиха ми снимка и няма нищо счупено или пукнато , а е разтежение.....

DO

06.06.09
12:26

Ползвай накитници,почивай си активно,мажи се с гелове,пий Ca Mg Zn и забрави за известно време коварни упр. от типа на повдигане отпред с дъмбел за рамо

Мнението беше редактирано от donscot на 06.06.09 12:28.

16.06.09
11:56

И аз имам подобен проблем - боли ме при повечето дърпащи упражнения, както и като се подпирам на лявата ръка. Някой имал ли е подобна контузия?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1