Отключване на растеж

25.05.09
09:15

От около 2-3 месеца съм в пълен застой откъм размери (килограми и сантиметри). Програмата, която използвам си е една и съща, като през тези 2-3 месеца съм увеличил тренировъчните тежести. Храната не съм променял. Въпросът е: какво да променя за да порастна още от към мускулна маса?

25.05.09
09:25

Опитай с дропсерий , суперсерий , промени програмата , обърни внимание на храненето , промени часа в който тренираш ( ако е възможно ) , промени подредбата на упражненията като започваш винаги с основно и завършваш с изолиращо. Имаш много варианти , опитай и кажи дали има разлика :) Поздрави.

25.05.09
10:01

ми промени храната ;)
с определено количество, стигаш до определени килограми - за да качваш още, ти трябва повече храна. можеш да попромениш и програмата

SP

25.05.09
14:51

Добавки някакви?

25.05.09
16:14

Както каза Гошко-дроп серии!! И аз бях в подобно полужения близо месец и най-накрая прочетох за дроп сериите и като го приложих дръпнах многог бързо. Не казвам че и при теб ще работи, но наистина пробвай дроп серрии защото: Освен умора, е необходимо и да “събудиш” доста други влакна, които със сигурност до този момент не са били активизирани. Например, ако тренираш стандартно, дори в падаща пирамида, със сигурност не стресирате всички влакна в мускулите.За да искаш качествена мускулатура, трябва освен всякакви ъгли, да се атакуват мускулите и във всички зони - т.е. подкожните влакна, средно дълбоките, дълбоките. Успех!!

25.05.09
18:49

Промени храната разбира се. Продължавай да увеличаваш работната тежест на базовите упражнения. Не знам какъв ти е стажа, но за начинаещ дроп-сериите не са подходящи. А 2-3 месеца не са кой знае какво. Хубавите неща стават бавно. Петър, как ти хрумна да даваш такива съвети на човек, който не е споделил стажа си...и изобщо доста фантазия вкарваш май :)

25.05.09
18:56

Стаж - 1 година. А какво представляват дроп сериите (имам нещо наум, ама я да не се излагам и да си питам)?

Като започнеш дроп-серии и други тежки неща лесно ще разбереш дали проблемът ти не е бил просто недостатъчно храна :)

25.05.09
19:11

Ето какво са дроп серии http://www.belchohristov.com/2715.html

28.05.09
07:53

Някакви прибзилители интервали на сваляне на кг. при дроп сериите? Колко тежести да сменям при една дроп серия - ориентировъчно?

28.05.09
08:53

Въпросът е: какво да променя за да порастна още от към мускулна маса?  Според мен сам си отговори в поста: Програмата, която използвам си е една и съща, като през тези 2-3 месеца съм увеличил тренировъчните тежести :) Аз бих ти препоръчал да пробваш 3 неща, които мен ме изваждат от всякакви застои:

- калоричен бум за кратък период от време. Пробвай 2-3 дни в седмицата (а може дори и един) да консумираш колкото можеш повече храна. На пръв поглед звучи наивно, че тъпчене за кратък период от време ще даде добри резултати, но на мен ми помага много с растежа. Е, зависи как организма ти обработва храната и каква е храната и т.н.
- силова тренировка. Ако си тренирал сумати време за растеж, крайно време е да направиш блоково разпределение: 1 месец сила, 2 размер. Помага!
- суперсерии. Едно базово упражнение за размер, последвано от нещо изолиращо с малка тежест. Идеята е да се увеличи времето под напрежение на мускула. Дори може да пробваш с много бавни негативни части по 4-6 секунди на въпросното второ упражнение

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1