Ръце в един ден

26.05.09
18:44

От скоро правя бицепс-трицепс в един ден ето упражненията:
Тесен хват 4х8
Френско4х8
Третото е между кик-бек,дъмбел зад врат или въженце на скрипец
След трицепса правя бицепс:
Скотово/Прав лост 4х8
Концентрично 4х8
Ако имам сили правя и набирания с тесен подхват..
Въпроса ми е по-добре ли е ако смеся упражненията и какви суперсерии мога да вкарам примерно ?

26.05.09
19:24

Добави още едно упражнение за бицепс. Концентрираното при мен няма особен ефект. Ето няколко варианта за супер серии:

1. серия тесен хват, серия френско  х3                   серия тесен хват, серия скотово/прав лост х3
2. кик бек + прав лост/скотово  х3             може и        серия  френско, серия концентрирано  х3  
3. чуково+ концентрирано х3                             серия кик бек/серия дъмбел зад врат , чуково х3
Почивко по околко минута, не повече.
Остави набиранията за гърба.

Мнението беше редактирано от NRG на 26.05.09 19:26.

26.05.09
19:29

Според мен, прави тесен хват, после прав с щанга, след него френско, след това дроп серии концентрирано, след това кофички или скрипец за трицепс, и чуково или набиране с подхват и надхват за бицепс. Така най-добре ще ти се напомпи ръката. Успех!!

казано от NRG на 26.05.09, 19:24:

Добави още едно упражнение за бицепс.

Концентрираното при мен няма особен ефект.

Хехе ами ако човека има малко стаж,защо да му трябва още 1 упражнение.Познавам много хора които са на мнение че и 2 упражнения стигат ,ако са изпълнени добре.Пък и са му в 4 серии,аз правя 3 упр ама в 3 сери само сгъването с щанга/ дъмбели 4

При теб може и да няма,но при мене има  :) всеки е индивидуален

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 26.05.09 19:44.

26.05.09
20:20

Скотово + концентрирано доста блудкаво ми изглежда. Да наистина всеки е индивидуален, но без да пробва не може да разбере кое му влия най-добре :)
edit: и да трябваше да го попитам за стаж, години.. :)

Мнението беше редактирано от NRG на 26.05.09 20:34.

27.05.09
06:06

Стаж 6 месеца ,20 години ръцете ми вървят по принцип най-добре от всички мускулни групи особено последните 2 седмице като ги правя в един ден.

27.05.09
08:08

аз ги тренирам така;

1.тесен хват
4 x 8-10 повт.
2.дъмбел зад врата 3 x 8-10
3.кик бек 3,4 x 10-12

бицепс:
1.с прав лост от стоеж - 3x10
от време на време правя 21
2.сгъване - 3x 10 на ръка
3.концентрично 2,3 x 10

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1