Съвет за долната част на корема

28.05.09
18:18

Здравейте, тренирам в залата от г/д 6 месеца(започнах - 1.82см 72кг, сега 1.82 80кг)
Взимал съм протеин (на Explode) от 2рия до 5тия месец, но много неправилно, главно с цел спестявания. Това наложи да хапвам повечко и да не се ограничавам от хляб, сладки и други глезотийки. Вярно качих 5-6 кг за има няма 2 месеца, но не бяха чиста мускулна маса :) След всяка тренировка си правих корем, но само за горната част. Така горе ми се нацепи, а самият корем ми увисна. В началото не му обръщах внимание и продължих с обилното хапване, ама дойде време, в който вече проблема беше на лице. Преди месец - два реших да намаля яденето, да редуцирам хляба, спрях напълно протеина и започнах да отделям по 30 минути само за корем. Отслабнах с 1-2 килограма(много тегаво) но главно от торса - корема не намаля. В залата правя на лоста повдигане на краката 3х20, но горната част е стегната, а отдоло продължавам да съм като плондер. Съвети ако можете да ми дадете, ще съм ви благодарен.
ПС: Готов съм на бая жертви, но не обичам яйца.

28.05.09
18:50

Отговорът се крие в една дума - диета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1