29.05.09
05:59
Значи започнах да правя кардио.Купих си кофеин на таблетки(1 таб. 200мг) и изяждам половин или един грейпфрут на гладно.Правя го на гладно сутрин когато сам 2ра смяна кам 7,а когато 1ва в 6.
Когато се кача на велоаргометъра карам 4 мин. с 30 км/ч след това на всеки 2 мин правя по 30 сек. с над 40 км/ч и така до 30 мин.
Та въпроса ми добре ли е този метод на каране?
29.05.09
15:24
Колко стаж имаш с кардиото?Ако си съвсем начинаещ карай известно време с темпо да посвикне тялото и тогава пробвай такива тактики
Имам опит.Преди да почна да карам бягах след тренировка нямам проблем издържам на това просто се чудех дали е добър този метод.Дали ще е добре след няколко месеца да го правя 1 мин на скорост 1 на успокоение на пулса?
Имам един проблем с трапеца, но когато си снимам гърба ще кача снимката и ще пусна тема дано намеря решение.
29.05.09
19:06
Интервалната кардиотренировка е суперефективна, но най-добре да опиташ всички други методики, преди да стигнеш до нея. Когато тялото ти привикне, няма да има с какво повече да го стресираш. Това е методика за елитни лекоатлети, която води до увреждания на сърцето, въпреки че резултатите са впечатляващи.