Световната финансова криза-до колко се отразява в/у спортта

29.05.09
18:18

Здравейте,отдавна не съм отварял нова тема,но ето,че реших да го сторя.
От известно време посетителите във фитнес залата намаляха,а това наистина беше нетипично именно за тази зала,която посещавам.
До колко според вас кризата пречи на развитието на нашия спорт?А има ли подобно явление и във вашата зала?
Как мислите-увеличава ли се броя на хората,които типърва започват да се занимават с фитнес?

29.05.09
18:36

Естествено , че кризата удари абсолютно всички отрасли , това беше неизбежно. А колкото до последния ти въпрос : Увеличава се  много повече и с по-ниска възрастова граница . Повлияни от реклами , приятели или просто от суета , все повече млади хора влизат в залата . Сега не мога да кажа , че всички се задържат в нея , защото след първия месец и малко повечето се отказват , поради ред причини. Според мен има нарастване , виждам го в залите , виждам го по детските площадки на лостовете , децата се занимават със спорт и това е радващо. Друг е въпросът , че в такава рецесия парите не стигат и родителите са принудени да спрат децата си от редовни тренировки , но това ще отмине. Най-важна според мен е мотивацията на децата , която трябва да получават .

Темата е много актуална , дано не я заключат и стане една добра дискусия :)

Мнението беше редактирано от Гошко на 29.05.09 18:37.

GA

29.05.09
18:42

Ако намалят малко цените на картите,ще се наместят нещата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1