Cell-Tech Hardocre

ГА

28.05.09
07:09

Cell-Tech Hardcore е революционен креатин. Тази формула е най-бързо освояващата се от организма и най - добре развитата креатинова форумла на пазара. Чрез уникалната “наномолекулна хипердисперсионна технология” Cell-Tech Hardcore започва да работи незабавно и пренасища мускулите Ви с креатин. Няма друга креатинова формула която да работи по - добре от Cell-Tech Hardcore. От MuscleTech обещават да покачите за 7 дни 3,5кг мускулна маса!!! Също така твърдят, че ще вдигате с 15 кг повече от лежанка, както и 23кг повече за бицепс?! Само този, който не е опита Cell-Tech Hardcore, само той може да отрича резултатите.

3.5кг за 7 дни ? Наистина ефектът такът ,какъвто е описан ли е или ?

28.05.09
07:14

Хах реклами брат ... Въпреки че не съм го опитвал всичко е толкова нереално че ...

За мен само моното си остава гаранция за покачване на теглото :D Неска пих 5 грама и съм покачил 2+ кг :D Това си е вода де ама пак кг летят ;)

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 28.05.09 07:29.

Jopeto16 хубаво е да споменеш къде си чел, тази глупости за да знаем дали информацията е достоверна по източника и.

ЕД

28.05.09
08:33

Най-вероятно го пише на етикета!

28.05.09
09:35

казано от Иван Шишманов на 28.05.09, 07:49:

Jopeto16 хубаво е да споменеш къде си чел, тази глупости за да знаем дали информацията е достоверна по източника и.

Е достоверна ли е според теб? 4 кг ММ и за една година не може да ги качиш..

Ами има хора които казчват 4 кг за месец, такива дето свалят 4 за седмица, такива дето и за година немогат божа работа. Пък и това не зависи само от добавката факторите са десетки. Това за 15 лежанка и 23 бицепс е повече от смешно. Finish First явно не си доловил ироничния тон. Исках да знам откъде е инфото, ако е било от някой ползвал добавката значи е ползвал и други добавки, с който пак неможе да качи 23 кг (как пък ги сметнаха)на бицепсите, ако е от производителя значи не струва пет пари.

Jopeto16 не вярвай на всички и на всеки, особенно ако е написано на етикета.

ГА

28.05.09
19:45

Това го дава като инфо производителя ;)
P.S. Ест... , че ме вярвам :)

29.05.09
07:31

Вижте сега, производителят казва 3.5 КИЛОГРАМА, никъде не е споменато, че е чиста мускулна маса.
Така че не се нахвърляйте веднага, че лъжат и т.н. И да възможно е да качиш 3.5 КГ за седмица.

29.05.09
07:44

Абе Jopeto , какви са тия твойте цели ? Това е поне петата тема , в която питаш за различни видове добавки , от които реално погледнато нямаш нужда. На 16 години си , тепърва се развиваш , какви са тия креатини ? Та дори и стаж нямаш в залата , на добавките се хвърляш . Храни се , тренирай и спри да гледаш реклами !

ГА

29.05.09
15:50

казано от Гошко на 29.05.09, 07:44:

Абе Jopeto , какви са тия твойте цели ? Това е поне петата тема , в която питаш за различни видове добавки , от които реално погледнато нямаш нужда. На 16 години си , тепърва се развиваш , какви са тия креатини ? Та дори и стаж нямаш в залата , на добавките се хвърляш . Храни се , тренирай и спри да гледаш реклами !

Бате първо и аз и брат ми пишем от една и съща регистарция.
Второ никъде не съм споменал , че искам да си взимам тази добавка.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

29.05.09
17:40

От MuscleTech обещават да покачите за 7 дни 3,5кг мускулна маса!!!

Те също така казват, че Декстър Джаксон никога вече няма да тренира без Нано Вапор :) ЛОЛ
ебати тъпата компания

DR

30.05.09
09:28

ОМГ, то аз за последната година с мега якото хранене и трениране, без почти да спирам монохидрата качих 7кг а те за 7 дни половината :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1