Смяна на програма

31.05.09
16:04

Смятам да си сменям програмата скоро време,но немога да го измисля как да стане.Вмомента тренирам по 4дневна - 1.Гърди,Бицепс;2.Рамо,Трицепс,Корем;3.Почивка;4.Гръб,Трапец,Предмишница;5.Почивка,6.Крака,Корем;7.Почивка.Иска ми се новата така да я направя,че да мога да тренирам бицепс и трицепс в 1 тренировка,а това означава,че програмата ми трябва да бъде 5 пъти седмично,а пък няма да има нужното възтановяване понеже залата където тренирам не работи в неделя.Предложете ми варианти коя друга мусколна група да “раздробя”,за да стане сплита 4днвен?

ПО

31.05.09
16:32

-Гърди, корем
-Бицепс, трицепс
-Гръб, трапец
-Рамо, крака
Почивките между дните си ги определяш според възстановяването...При мен тази програма работи много добре

31.05.09
17:19

рамо и крака не ти ли идва на нагорнище? би ли казал упражнения за крака и рамо които си съчетал?

При мен ето тая проработи доста добре
С нея видимо доста ми напредна рамото
По Гърди+Предно и средно рамо
Вт Почивка
Ср Гръб+Задно рамо
Че Почивка
Пе Крака+Корем
Съ Трицепс+Бицепс
Не Почивка
От гърдите предното рамо е вече поизморено и по-добре прави раменни преси зад врат шот акцентират малко повече на средното,а предното само колкото да се доизцеди + едно разтваряне за средно рамо.Гръб и задно рамо стават някои интересни варианти за суперсерия

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 31.05.09 17:58.

31.05.09
18:00

казано от IronFreak на 31.05.09, 17:55:

При мен ето тая проработи доста добре
С нея видимо доста ми напредна рамото
По Гърди+Предно и средно рамо
Вт Почивка
Ср Гръб+Задно рамо
Че Почивка
Пе Крака+Корем
Съ Трицепс+Бицепс
Не Почивка
От гърдите предното рамо е вече поизморено и по-добре прави раменни преси зад врат шот акцентират малко повече на средното,а предното само колкото да се доизцеди + едно разтваряне за средно рамо.Гръб и задно рамо стават някои интересни варианти за суперсерия

тренирал съм по същата програма,на мен не ми влияе добре :) чакам отговора на Пожарникарчето

тренирал съм по същата програма,на мен не ми влияе добре :) чакам отговора на Пожарникарчето

Неслучайно при всеки е индивидуално :) Ами незнам братле, на пожарникарчето е ОК ,освен ако не целиш да качваш яко маса в бедрата.Друг вариан е Гърди и Гръб и се правят мн суперсерии така, ама е още по-трудно от рамо и крака и трябват доста опит,много стабилно хранене и добавки

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 31.05.09 18:06.

ПО

31.05.09
19:10

Значи упражненията гледам да ги сменям ...правя едно две задължителни и другите ги сменям
1.Гърди и корем
-Хор. лег(щанга или дъмбели)
-Полулег(щанга)
-Полулег(дъмбели)
-Флайс
-Коремни преси
-Вдигане на краката от вис(само че от лост)
2.Бицепс, трицепс
-Лег тесен хват
-Френско(седнало положение с опора за гърба)
-Скрипец
-Скотово
-Бицепсово сгъване на наклонена лежанка
-Чукчета
3.Гръб, трапец
-Набирания с широк хват пред гърди
-Чукове
-Мечка
-Мъртва тяга
-Трапец с дъмбели
4.Крака, корем
-Клек
-Лег преса
-Бедрено разгъване и сгъване
-Коремни преси
-Вдигане на краката от вис(само че от лост)
-Молитва
Общо взето това е, но пак ти казвам че обичам да разнообразявам с упражненията, вкарвам понякога и суперсерии. Специално за краката не са ми приоритет и ги тренирам леко с малко кг. Не обичам да правя крака. Даже до скоро изобщо не ги тренирах с тежести, ами само с бягането и плуването колкото се товарят.

Мнението беше редактирано от Пожарникарчето на 31.05.09 19:13.

31.05.09
19:32

изпусна рамото и краката,за които по специално питах,но още по добре цялата програма само да напишеш и рамото.и последно с краката ли ти е рамото?също прасец не тренираш ли ?

Мнението беше редактирано от Sentetic на 31.05.09 19:33.

ПО

31.05.09
19:40

Хах грашката е моя извинявай, крака и рамо е последния ден. Краката съм ги писал.
Вкарвам и малко супер серии при рамото
-Раменни преси с дъмбели
-Повдигане на ръцете напред/Повдигане на ръцете встрани(супер серии)
-ако имам сили след супер сериите правя и задно рамо с дъмбели на пейка

Мнението беше редактирано от Пожарникарчето на 31.05.09 19:41.

31.05.09
19:43

по твоята програма ще съм може малко да си я фиксна ще я разгледам пак.значи прасеца не  го тренираш ти ?

ПО

31.05.09
19:47

Значи пак ти казвам че не обичам да правя крака...или като ги правя ги правя с нежелание...понякога даже правя само рамо и корем в последния ден. Иначе ходя да бягам, тренирам пожароприложен спорт(бягане скачане и др.), плувам и достатъчно си ги товаря. Все пак не искам някакви големи буци на краката ;)

31.05.09
19:53

ясно,благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1