01.06.09
16:14
Изправен сам пред голяма дилема кажете ми как да започна преди тоест зимата ходих 1 месец на фитнес но се отказах поради лични причини. Сега вече сам добре и нямам притеснения почвам фитнес сериозно вече си зех карта и искам да попитам каква програма да почна .МЕрки 167 55 кг Цел ММ . Сплит или крагова .Крагова сам се спрял на тази http://www.bb-team.org/workout/1291/. Но ако трябва СПЛИТ моля обяснете какав или направо дайте.Благодаря.
Пишеш с отвратително много правописни грешки, много бие на учи.
И според мен все още не знаеш правилното изпълнение на упражненията - научи ги за 1 седмица всичките които са включени в програмата, и тогава я започни. Определено трябва да е кръгова ....
Кръгова, твърдо + препоръчително е някой да ти покаже правилното изпълнение на упражненията.
01.06.09
16:50
знам как се изпалняват правилно .И така добре от всичко разбрах тренировката ще е крагова.А протеина ще е nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=36
02.06.09
04:25
14 НОЕМВРИ 15 ;)
Ако все още не си си похарчил парите за протеин, може и да качиш нещо.
Ако си го взел протеина - прецакан си, момко.
bahti sme6nata raota 4esno…. ne moga da povqrvam ... kak mom4etata po 14 15 god ... se dahat da zimat dobavki pff….........za kade barzete da zaqkvate .... kat tolkova iska6 bii si injeckieti i 3 meseca 6te si ma6ina kat iska6 tc….
02.06.09
13:11
ЛТСС все още не сам ги похабил чакам мнения.
02.06.09
13:19
Човече, в този форум има 25865 регистрирани потребителя. Мислиш ли, че останалите 25864 човека знаят как се качва само мускул, без мазнини и почти без пари, и просто си висят тук във форума чакайки ти да влезеш и да ти споделят Върховната Тайна, след което да се самоубият ритуално, защото смисълът на живота им е да те светнат как става работата?
Доста хора ти казаха: яж и тренирай! Без стероиди, които е БРУТАЛНО да се ползват при твоите почти 15 години, е невъзможно това, което искаш. Но дори и дупето ти да стане на лейка от инжекции - пак ще трябва да ядеш доста...
Има една подобна тема, където един младеж на твоите години търсеше мнения. На мен лично ми хареса че го посъветваха да се запише на спорт. Според мен, това е най-добрият вариант за теб. Примерно Бокс, Борба, Карате (без значение какво)..... поне за около година и тогава като пич можеш да влезнеш във фитнес залата :D
02.06.09
21:10
И аз съм 15. Имам в ку6ти много уреди тренирам 3 пъти в седмицата да подържам форма. С нищу не са тровя и играя футбол от 11 год. Мога да кажа 4е за на6та въздраст фитнеса е малко рано. Както в по горното мнение вика бокс , борба или карете или не6ту друго но фитнес ( яко да тренира6 ) не сега според мен !
Ли4но Мнение !!!