01.06.09
21:06
Трябва ми малко информация за този продукт.
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 02.06.09 17:00.
01.06.09
21:15
казано от tonu на 01.06.09, 21:10:
? Каква информация - суроватъчен бленд ...
Имам предвид , продукта добър ли е , има ли по-добри варианти и т.н.Търся просто мнение от потребители , които са използвали този продукт.
P.S. За да не отварям нова тема , бихте ли ми казали , колко мазнини/въглехидрати/протеин трябва да приемам на ден за покачване на теглото , в момента съм 76кг ( Цел- 85кг. )
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 01.06.09 21:18.
Ами по добри варианти винаги има ;) Аз съм пил кукис-а на ОН, направо с мъки го допих. Погледни протеините на Syntrax/Nectars/, уникални вкусове, 0гр въглехидрати и мазнини в доза. Не вярвам да има по-добро и вкусно от Nectars.
А ако търсиш алтернативен вариант на ОН може да видиш на NOW Foods Уей Бленда.
Мнението беше редактирано от tonu на 01.06.09 21:28.
казано от tonu на 01.06.09, 21:23:
Ами по добри варианти винаги има ;) Аз съм пил кукис-а на ОН, направо с мъки го допих. Погледни протеините на Syntrax/Nectars/, уникални вкусове, 0гр въглехидрати и мазнини в доза. Не вярвам да има по-добро и вкусно от Nectars.
А ако търсиш алтернативен вариант на ОН може да видиш на NOW Foods Уей Бленда.
и аз знам ,че кукис енд крийм никак не са хубави,аз съм с рич чоклейт или дабъл не помня вече и вкусът му е превъзходен,имам и едни 5 либри мока капочино ,но още не съм ги почнал...
02.06.09
14:34
Щом целта ти е 9 кг. отгоре, NECTAR не е за тебе. 100% Whey на ON става, но ако си под стриктен хранителен режим за покачване на маса. Ако искаш да качиш тези килограми по-бързо ти препоръчвам гейнър.
Можеш да си направиш един стак за маса, като задължително включи креатин.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.06.09 14:34.
02.06.09
14:45
Изхождам от там, че съдържа 0 мазнини, 0 въглехидрати + това е чист суроватъчен изолат и е по-подходящ, когато чистиш. Не казвам, че не можеш да го включиш в диетата си за маса и че не е подходящ - може, но при положение, че имаш наистина добра и стриктна диета за покачване според мен /и аз ползвам суроватъчен изолат като качвам, но с диета и хранене през 2-3 часа/ + това зависи как искаш да качваш - чисто, с повечено мазнини и т.н. Тъй като съм почти сигурен, че момчето, което ще качва няма да е на строга диета за покачване на маса написах нещата по-горе. Ако съм прав с гейнър ще има по-голям ефект.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.06.09 16:12.
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 02.06.09, 14:34:
Щом целта ти е 9 кг. отгоре, NECTAR не е за тебе. 100% Whey на ON става, но ако си под стриктен хранителен режим за покачване на маса. Ако искаш да качиш тези килограми по-бързо ти препоръчвам гейнър.
Можеш да си направиш един стак за маса, като задължително включи креатин.
Защо мислиш така?
Глупости, какво по-хубаво от това, че е чист изолат с 0 карбс и фатс ?
Слагам въгл. квито си искам.
С всякакъв протеин може да се качва и сваля !
02.06.09
14:52
казано от emzo на 02.06.09, 14:49:
Глупости, какво по-хубаво от това, че е чист изолат с 0 карбс и фатс ?
Слагам въгл. квито си искам.
С всякакъв протеин може да се качва и сваля !
Не при всеки!
Още веднъж глупости.Падате ми в очите !
Nectar + Carb Slam
Nectar + Carbo Gain
Изказването Ви е неуместно, не е на място и трябваше да бъде модерирано, но ще го оставя !
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 02.06.09, 14:34:
Щом целта ти е 9 кг. отгоре, NECTAR не е за тебе.
Излагате се! А би трябвало да разбирате от хранителни добавки! И с какво няколкото грама въглехидрат в доза биха помогнали?! И какво против чистия изолат при покачване на маса?! И с чист изолат съм качвал и с бленд и само с концентрат. Протеинът, като протеин затова е отделна добавка.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.06.09 16:00.
02.06.09
16:02
казано от Jopeto16 на 01.06.09, 21:15:
казано от tonu на 01.06.09, 21:10:
? Каква информация - суроватъчен бленд ...
Имам предвид , продукта добър ли е , има ли по-добри варианти и т.н.Търся просто мнение от потребители , които са използвали този продукт.
P.S. За да не отварям нова тема , бихте ли ми казали , колко мазнини/въглехидрати/протеин трябва да приемам на ден за покачване на теглото , в момента съм 76кг ( Цел- 85кг. )
Никой не ми отговори на P.S. ?
02.06.09
16:03
Защото на такива въпроси всеки от нас е отговарял по над 10 пъти най - малко.
Влез в сайта на изданието и попрочети малко, там има тема за всичко. Използвай търсачката.
02.06.09
16:09
:)
Айде да не почваме да спорим. Не съм казал, че не може да се качва със суроватката! Прочетете ми вторият пост, за да не се повтарям.
При положение, че най-вероятно момчето няма да е на специална диета за покачване на маса, искате да кажете, че колкото ще качи със суроватъчен изолат, толкова ще качи и с хубав гейнър? Ми... не съм съгласен...
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.06.09 16:15.
02.06.09
16:21
казано от emzo на 02.06.09, 16:14:
Повтаряй се, ВСЕКИ ще качи и СВАЛИ без значение ИЗОЛАТ ли е или КОНЦЕНТРАТ !
Да се насочим към смисъла на темата - кое е по-подходящо в неговия случай за маса!
При положение, че най-вероятно момчето няма да е на специална диета за покачване на маса, искате да кажете, че колкото ще качи със суроватъчен изолат, толкова ще качи и с хубав гейнър? Ми... не съм съгласен...
Ами по принцип с гейнър сигурно ще качи повече, но трябва да се има предвид, че повечето са фрашкани със захар. Например в гейнъра на ОН в доза има 20гр. захар. А не е добре човека да си покачва кръвната захар толкова много. Според мен по-добре с протеин. Ще качи наистина по-малко, но ще е по-чисто, а и по-здравословно. Така мисля аз поне, а всеки си решава за себе си.
Наистина се излагате и то много! Реално мускулна маса се качва от протеин не от въглехидрати - и във всяка една ситуация няма нищо по-добро да имаш чист източник на протеин - защото винаги можеш да го комбинираш с въглехидрати които са много по евтини от протеина и по-лесно достъпни. Това са елементарни неща и като вносители би трябвало да ги знаете - направо ме шашнахте честно...
В момента Сила БГ предлагат отделно въглехидрати - карб слам които са чудесни за добавка към всеки протеин даже мисля и NOW имаха такъв продукт.
Да с гейнер може да качи бързо, но какво ще качи - мускул или мазно това е въпроса?
02.06.09
16:53
Не виждам смисъл от тази тема.Моля за КЛЮЧ !