Бърз въпрос за Optimum 100% Whey

Темата е заключена.
ГА

01.06.09
21:06

Трябва ми малко информация за този продукт.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 02.06.09 17:00.

01.06.09
21:10

? Каква информация - суроватъчен бленд ...

ГА

01.06.09
21:15

казано от tonu на 01.06.09, 21:10:

Имам предвид , продукта добър ли е , има ли по-добри варианти и т.н.Търся просто мнение  от потребители , които са използвали този продукт.

P.S. За да не отварям нова тема , бихте ли ми казали , колко мазнини/въглехидрати/протеин трябва да приемам на ден за покачване на теглото , в момента съм 76кг ( Цел- 85кг. )

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 01.06.09 21:18.

01.06.09
21:23

Ами по добри варианти винаги има ;) Аз съм пил кукис-а на ОН, направо с мъки го допих. Погледни протеините на Syntrax/Nectars/, уникални вкусове, 0гр въглехидрати и мазнини в доза. Не вярвам да има по-добро и вкусно от Nectars.
А ако търсиш алтернативен вариант на ОН може да видиш на NOW Foods Уей Бленда.

Мнението беше редактирано от tonu на 01.06.09 21:28.

02.06.09
06:50

http://www.muscleandstrength.com/store/100-whey-gold-standard.html - дясно!

02.06.09
14:22

казано от tonu на 01.06.09, 21:23:

Ами по добри варианти винаги има ;) Аз съм пил кукис-а на ОН, направо с мъки го допих. Погледни протеините на Syntrax/Nectars/, уникални вкусове, 0гр въглехидрати и мазнини в доза. Не вярвам да има по-добро и вкусно от Nectars.
А ако търсиш алтернативен вариант на ОН може да видиш на NOW Foods Уей Бленда.

и аз знам ,че кукис енд крийм никак не са хубави,аз съм с рич чоклейт или дабъл не помня вече и вкусът му е превъзходен,имам и едни 5 либри мока капочино ,но още не съм ги почнал...

ЕД

02.06.09
14:34

Щом целта ти е 9 кг. отгоре, NECTAR не е за тебе. 100% Whey на ON става, но ако си под стриктен хранителен режим за покачване на маса. Ако искаш да качиш тези килограми по-бързо ти препоръчвам гейнър.

Можеш да си направиш един стак за маса, като задължително включи креатин.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.06.09 14:34.

02.06.09
14:42

Какво значи NECTAR не е за тебе ? Няма такова нещо !!!

ЕД

02.06.09
14:45

Изхождам от там, че съдържа 0 мазнини, 0 въглехидрати + това е чист суроватъчен изолат и е по-подходящ, когато чистиш. Не казвам, че не можеш да го включиш в диетата си за маса и че не е подходящ - може, но при положение, че имаш наистина добра и стриктна диета за покачване според мен /и аз ползвам суроватъчен изолат като качвам, но с диета и хранене през 2-3 часа/ + това зависи как искаш да качваш - чисто, с повечено мазнини и т.н. Тъй като съм почти сигурен, че момчето, което ще качва няма да е на строга диета за покачване на маса написах нещата по-горе. Ако съм прав с гейнър ще има по-голям ефект.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.06.09 16:12.

02.06.09
14:45

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 02.06.09, 14:34:

Щом целта ти е 9 кг. отгоре, NECTAR не е за тебе. 100% Whey на ON става, но ако си под стриктен хранителен режим за покачване на маса. Ако искаш да качиш тези килограми по-бързо ти препоръчвам гейнър.

Можеш да си направиш един стак за маса, като задължително включи креатин.

Защо мислиш така?

02.06.09
14:49

Глупости, какво по-хубаво от това, че е чист изолат с 0 карбс и фатс ?
Слагам въгл. квито си искам.
С всякакъв протеин може да се качва и сваля !

ЕД

02.06.09
14:52

казано от emzo на 02.06.09, 14:49:

Глупости, какво по-хубаво от това, че е чист изолат с 0 карбс и фатс ?
Слагам въгл. квито си искам.
С всякакъв протеин може да се качва и сваля !

Не при всеки!

02.06.09
15:48

Още веднъж глупости.Падате ми в очите !

Nectar + Carb Slam
Nectar + Carbo Gain

Изказването Ви е неуместно, не е на място и трябваше да бъде модерирано, но ще го оставя !

02.06.09
15:56

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 02.06.09, 14:34:

Щом целта ти е 9 кг. отгоре, NECTAR не е за тебе.

Излагате се! А би трябвало да разбирате от хранителни добавки! И с какво няколкото грама въглехидрат в доза биха помогнали?! И какво против чистия изолат при покачване на маса?! И с чист изолат съм качвал и с бленд и само с концентрат. Протеинът, като протеин затова е отделна добавка.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.06.09 16:00.

ГА

02.06.09
16:02

казано от Jopeto16 на 01.06.09, 21:15:

казано от tonu на 01.06.09, 21:10:

Имам предвид , продукта добър ли е , има ли по-добри варианти и т.н.Търся просто мнение  от потребители , които са използвали този продукт.

P.S. За да не отварям нова тема , бихте ли ми казали , колко мазнини/въглехидрати/протеин трябва да приемам на ден за покачване на теглото , в момента съм 76кг ( Цел- 85кг. )

Никой не ми отговори на P.S. ?

02.06.09
16:03

Защото на такива въпроси всеки от нас е отговарял по над 10 пъти най - малко.
Влез в сайта на изданието и попрочети малко, там има тема за всичко. Използвай търсачката.

ЕД

02.06.09
16:09

:)

Айде да не почваме да спорим. Не съм казал, че не може да се качва със суроватката! Прочетете ми вторият пост, за да не се повтарям.

При положение, че най-вероятно момчето няма да е на специална диета за покачване на маса, искате да кажете, че колкото ще качи със суроватъчен изолат, толкова ще качи и с хубав гейнър? Ми... не съм съгласен...

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 02.06.09 16:15.

02.06.09
16:14

Повтаряй се, ВСЕКИ ще качи и СВАЛИ без значение ИЗОЛАТ ли е или КОНЦЕНТРАТ !

ЕД

02.06.09
16:21

казано от emzo на 02.06.09, 16:14:

Повтаряй се, ВСЕКИ ще качи и СВАЛИ без значение ИЗОЛАТ ли е или КОНЦЕНТРАТ !

Да се насочим към смисъла на темата - кое е по-подходящо в неговия случай за маса!

При положение, че най-вероятно момчето няма да е на специална диета за покачване на маса, искате да кажете, че колкото ще качи със суроватъчен изолат, толкова ще качи и с хубав гейнър? Ми... не съм съгласен...

02.06.09
16:26

Ами по принцип с гейнър сигурно ще качи повече, но трябва да се има предвид, че повечето са фрашкани със захар. Например в гейнъра на ОН в доза има 20гр. захар. А не е добре човека да си покачва кръвната захар толкова много. Според мен по-добре с протеин. Ще качи наистина по-малко, но ще е по-чисто, а и по-здравословно. Така мисля аз поне, а всеки си решава за себе си.

02.06.09
16:40

Наистина се излагате и то много! Реално мускулна маса се качва от протеин не от въглехидрати - и във всяка една ситуация няма нищо по-добро да имаш чист източник на протеин - защото винаги можеш да го комбинираш с въглехидрати които са много по евтини от протеина и по-лесно достъпни. Това са елементарни неща и като вносители би трябвало да ги знаете - направо ме шашнахте честно...

В момента Сила БГ предлагат отделно въглехидрати - карб слам които са чудесни за добавка към всеки протеин даже мисля и NOW имаха такъв продукт.

Да с гейнер може да качи бързо, но какво ще качи - мускул или мазно това е въпроса?

ГА

02.06.09
16:53

Не виждам смисъл от тази тема.Моля за КЛЮЧ !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1