03.06.09
11:30
Значи не съм много много по фитнеса,но когато имам време си права по някое друго упражнение у нас.Значи въпроса ми е как е по добре да права упражненията? Всеки ден да права упражненията по повече серии и повторения за определена група мускули( примерно ръце), или да права по по малко повторения и серии,но за всички групи (ръце,гърди,крака,гръб и др.).А и бихте ли ми предложили някакви упражнения,които да са ми от полза,щото както вече споменах не знам кой знае колко :).
Благодаря ви предварително ;)
бе ти правописа го остави.Кажи нещо по темата.Дай некви мнения,предложения нещо.
с една гира 5 кила и хол 30 кв м. :) Ма нали ви викам че не искам да се задълбочавам много.Просто когато нема какво да права и ми прещраква и треа да са изразходва енергия.Та мисълта ми е дали може да ми кажете някакви простички упражнения.Хода да търча, на набирания,лицеви опори и коремни преси, ма съм сигурен че пропускам доста други видове преси и глупости.А и хубаво ли е да права сичко на веднъж?!?!
Човече , прави си всички групи в една домашна тренировка :)
праиш лицеви опори 3-4 серии по max
(можеш да си сложиш краката на леглото или стол за да промениш ъгъла)
с гирата си правиш странични разтвараня за рамо 3х10
коремни преси 4хmax
набиране за гръб
клаканя , напади
кофички на пейка или стол (импровизираи)
бицепса незнам как ще го праиш с 1 гира 5 кила...
това е от мен.Дано сам помогнал
04.06.09
08:10
Освен това, което каза колегата за домашно също няма да е зле, ако имаш някое даскало в близост до тебе да правиш едни лостове за 20-30 минути...колкото да раздвижиш хубаво мускулите.
Като напреднеш се насочи към упражнения като дълбоки клекове на 1 крак (пистолети), лицеви на 1 ръка, преси от handstand… Усложнявай упражненията не като добавяш бройки на повторенията, а като променяш стойката на изпълнение към по-небалансирана и съответно по-трудна. От много повторения кой знае какъв ефект няма да има.
Много мерси момчета! Тва дето ми трябваше го разбрах.Радвам са че помогнахте ;) Ако нещо потрябва, надявам се сте насреща.Айде живи и здрави и се машини да излезат от вас ;)
07.06.09
00:06
http://www.scoobysworkshop.com в сайта има вси4ко от дома6ни ословия до фитнес роботи