No Xplode и Cellmass

ГА

14.05.09
10:07

Кое да си взема No Xplode , Cellmass или и двете.
Ако кажете и от къде +1 :) .

Темата беше редактирана от Георги Асенов на 14.05.09 10:45.

14.05.09
10:11

Има толкова много теми , че нова е излишна. Ако напишеш горе вдясно Cellmass , може би ще имаш по-добър резултат ;)

ГА

14.05.09
10:17

казано от Гошко на 14.05.09, 10:11:

Има толкова много теми , че нова е излишна. Ако напишеш горе вдясно Cellmass , може би ще имаш по-добър резултат ;)

Може би , ако ми беше отговорил щеше да е най-добре.
Все пак съм в правото си да попитам или се бъркам ?
Всеки ден стават промени , може качестово да се е променило , цените , нови продукти - по-качестеви и по-добри от споменатите от мен по-горе  и т.н.

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 14.05.09 10:18.

казано от Jopeto16 на 14.05.09, 10:17:

казано от Гошко на 14.05.09, 10:11:

Може би , ако ми беше отговорил щеше да е най-добре.

Всъшност той ти е отговорил, но ти не си разбрал. Имаш ли представа колко дразнещо и отегчително е всеки ден да се пише по едни и същи теми, и всеки ден да влиза някой тинейджър като теб да пусне питането си с претенциите, че му е право да пита и да получава отговор и то какъвто той иска да чуе. За какви промени говориш !?!?Продуктите с времето си променят качеството към по добро а цените към по малки, това е стремежа на всяка фирма по света. Хайде моля те научи се малко сам да търсиш информация не е трудно и отнема минутки

14.05.09
11:15

Ванка, не знам защо си мислиш, че само тинейджър питат глупави въпроси(не визирам автора) !? Знанията на човек в дадена насока не винаги зависят от възраста ! :)

П.С. Към Автора : Ако можеш да си позволиш и двете - СУПЕР ! Двата продукта са направени за да се взимат заедно ( не че не може поотделно) Азотен буустер + Креатинова матрица.Ако имаш финанси  само за едното аз бих ти препоръчал Селмас-а.

Мнението беше редактирано от Владимир на 14.05.09 11:15.

казано от Владимир92 на 14.05.09, 11:15:

Ванка, не знам защо си мислиш, че само тинейджър питат глупави въпроси(не визирам автора) !?

Да аз също задавам глупави въпроси макар отдавна да не съм тинейджър ужж, но като използвах думата “тинейджър” нямах предвид човек който задава глупави въроси.Тинейдцърите се характеризират и с други характерни неща освен задаването на глупави въпроси.

ГА

14.05.09
15:41

казано от Иван Шишманов на 14.05.09, 11:26:

казано от Владимир92 на 14.05.09, 11:15:

Ванка, не знам защо си мислиш, че само тинейджър питат глупави въпроси(не визирам автора) !?

Да аз също задавам глупави въпроси макар отдавна да не съм тинейджър ужж, но като използвах думата “тинейджър” нямах предвид човек който задава глупави въроси.Тинейдцърите се характеризират и с други характерни неща освен задаването на глупави въпроси.

Айде стига с тоя OFF-Topic *срахте темата.
Поръчах си и двете , ако може някой да сподели резултати постигнати с комбото No Xplode + Sellmass

14.05.09
15:47

Резултатите са високи , зависи от режима ти ( хранителния ) + тренировките и упоритостта ;) Комбинацията е добра , захващай хран. режим и след месец сподели резултата ;)

ГА

14.05.09
15:53

казано от Гошко на 14.05.09, 15:47:

Резултатите са високи , зависи от режима ти ( хранителния ) + тренировките и упоритостта ;) Комбинацията е добра , захващай хран. режим и след месец сподели резултата ;)

Това е нещо друго БЛАГОДАРЯ (отговор точно по темата , без отклонения ) ! +1

P.S Ако може някой да даде резултати, като см. и кг. ще му бъда много благодарен !
P.S Какво ще кажете за No Xlpode + SellMass + Geiner + Amino ?

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 14.05.09 16:20.

DK

14.05.09
19:52

миии
на 14ти ден на цикъл с  1 кутия нокс 2 селмас и 5 кила голд стандарт на оптимум съм на 1ви тоя месец започнах.
ям като разпран. 200г протеин минимум на ден, карбса не го броя но предимно картофи, ориз,царевица. ям и сладко ама не се омазвам.
засега съм 6 кила нагоре 3 санта на ръцете (студени).
нататъка... квото сабя покаже...
понеже кафета не съм пил редовно никога през живота си - най много по 2-3 на месец (поне с тва си го обяснявам) такова адско главоболие ме переше първите 10 дена от нокса че не е истина.. тука 3-4 дни позатихна работата да чукна на дърво ама напрежението в главата остава  доста време след като го пиина

Мнението беше редактирано от dakata kaburov на 14.05.09 19:56.

MY

14.05.09
19:55

казано от dakata kaburov на 14.05.09, 19:52:

миии
на 14ти ден на цикъл с  1 кутия нокс 2 селмас и 5 кила голд стандарт на оптимум съм на 1ви тоя месец започнах.
ям като разпран. 200г протеин минимум на ден, карбса не го броя но предимно картофи, ориз,царевица. ям и сладко ама не се омазвам.

A талията увеличила ли ти се е? Корема?

DK

14.05.09
19:57

естествено.
но си има периоди за качване, има си периоди за чистене.
с ген като моя чисто качване на маса не съществува

14.05.09
20:18

казано от Jopeto16 на 14.05.09, 15:53:

казано от Гошко на 14.05.09, 15:47:

Това е нещо друго БЛАГОДАРЯ (отговор точно по темата , без отклонения ) ! +1

P.S Ако може някой да даде резултати, като см. и кг. ще му бъда много благодарен !
P.S Какво ще кажете за No Xlpode + SellMass + Geiner + Amino ?

Ще останеш предоволен от комбото на BSN.
Естествено, че можеш да го комбинираш с гейнър и амино,
само гледай да пиеш нокса на празен стомах поне 2 часа след последното предтренировъчно ядене.
Иначе може да си го купиш от официалния вносител на BSN.
Сега мисля, че тече промоция на сайта им - bodyart-bg.com
Успех.

ГА

15.05.09
19:13

Днес ги получих и ги пробвах , не мога да дам все още мнение , но ми хареса ефекта , а е едва 1 доза.
Така като ги сметнах No Xplode - 27дни ; CellMass - 20 дни , та въпросът ми е 1седмица ще карам само на No Xplode + Geiner + Amino пак е добра комбинация нали ?

P.S CellMass - засилва нощния метаболизъм , в период на качване това добре ли ще е ?

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 15.05.09 19:19.

DE

15.05.09
20:00

казано от dakata kaburov на 14.05.09, 19:52:

миии
понеже кафета не съм пил редовно никога през живота си - най много по 2-3 на месец (поне с тва си го обяснявам) такова адско главоболие ме переше първите 10 дена от нокса че не е истина.. тука 3-4 дни позатихна работата да чукна на дърво ама напрежението в главата остава  доста време след като го пиина

Я, я.. я пак ?
3 санта за 14 дни ?
Сигурно и гръдната от 110 на 125 се е покачила ?
Или бъркам ?

DK

17.05.09
16:30

бъркаш...

17.05.09
18:13

Ае аз съм на 5 ден от Нокса (пия и Сайз Он от преди това ) и днес имах адско главоболие цял ден .. Дано поотихнат скоро болките .

DE

17.05.09
18:25

казано от dakata kaburov на 17.05.09, 16:30:

бъркаш...

Нормално е да бъркам. Ти със стероиди не можеш да постигнеш 3 см на ръцете за 14 дни, ако ще да се просереш от ядене.
Нормално е да бъркам, да.

DK

19.05.09
18:54

казано от death на 17.05.09, 18:25:

казано от dakata kaburov на 17.05.09, 16:30:

бъркаш...

Нормално е да бъркам. Ти със стероиди не можеш да постигнеш 3 см на ръцете за 14 дни, ако ще да се просереш от ядене.
Нормално е да бъркам, да.

axa ok

20.05.09
06:55

Здравейте,не зная дали този въпрос е за тук,нотемите които разгледах за No-xplode бяха затворени и не можех да напиша нищо в тях.Вчера си купих No-xplode от един магазин в София за много добра цена,обаче между фолиото което херметически затваря капачката и самата капачка имаше прах.Казаха ми че може да е от пакетирането да е останало отвън и май бяха последни бройки и за това ги намалили.Срока на годност е до 09/09.Като го отварях лепенката беше залепена много добре и навсякаде плътно.капачката  не мърдаше,обаче след отварянето установих че тази прах нее от пакетирането,а капачката не е била завита не 100 % и при транспорта може би се е получило така.Въпроса ми е трябва ли да има лепенка под капачката и дали No-xploda може да се е развалил,изветрял или нещо подобно.Мерси за отговорите предварително

20.05.09
06:57

Не , това е от транспорта . Сигурно си си взел от старата формула и за това е толкова малък срока на годност . Имаш време още пий го смело няма проблеми . ;)
ПП: И на мен някои добавки са ми били така .

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 20.05.09 06:58.

20.05.09
07:26

Мерси много.не зная коя формула и колко време е стоял там,но щом и на други хора им се е случвало значи не е нешо фалшиво и т.н.

ГА

20.05.09
07:34

Темата е за ключ.

20.05.09
10:14

казано от Petar_84 на 20.05.09, 07:26:

Мерси много.не зная коя формула и колко време е стоял там,но щом и на други хора им се е случвало значи не е нешо фалшиво и т.н.

Като го погледнеш фронтално и долу в ляво под надписа какво пише - CEM3 или AVPT?
CEM3 e старата формула, AVPT е новата.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 20.05.09 10:15.

20.05.09
14:59

пише CEM3.Сега ако се разровя в нета може и да намеря разликата между технологиите и да разбреа че новата е по-добра,което е логично и да се нервирам само,така че ще си го пия тва,пък каквото стане:)

20.05.09
16:07

СЕМ3 също работи страхотно (специално за ескплоуда). аз бях много доволен от нея, а и досега не съм пил по-як азотен бустър.

20.05.09
17:52

Това е че уж знам Английски, а не мога да схвана как точно този СЕМ3 се пие.пише да се пие в тренировъчни дни от 1-3 лъжички,а в нетренировъчни по една лъжичка,ама не мога да разбера колко точно в тренировъчни дни.По самопреценка ли,на килограми ли се гледа.Мерси на всички дето ме светват как стоят нещата с този продукт

20.05.09
18:11

Започваш от 1 лъжичка. След известно време ако започне да не ти действа минаваш на 2, респективно на 3 лъжички. Ако още от началото не го усещаш много много - си минаваш на 2 лъжички.

ГА

04.06.09
18:30

Почнах да взимам NoXplode по 2 лъжички на прием(от 1 не усещам ‘‘power’’ :) ).Вкусът му обаче е много сладък до непоносимост , като се сетя , че е време да го пия и :х . Днес едва,едва съм го изпил , разтварям го в 250мл вода.Ако някой знае,как и по какъв начин вкусът му да не е толкова сладък да казва.
Благодаря Ви !

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 04.06.09 18:31.

04.06.09
18:51

казано от Jopeto16 на 04.06.09, 18:30:

Почнах да взимам NoXplode по 2 лъжички на прием(от 1 не усещам ‘‘power’’ :) ).Вкусът му обаче е много сладък до непоносимост , като се сетя , че е време да го пия и :х . Днес едва,едва съм го изпил , разтварям го в 250мл вода.Ако някой знае,как и по какъв начин вкусът му да не е толкова сладък да казва.
Благодаря Ви !

Пий 2 пъти по 1 лъжичка.От 500мл вода няма да гръмнеш  ;-P

DE

04.06.09
18:51

Разтвори го в повече вода. Аз 1 лъжица правех в 300, ти 2 в 250 :)

ГА

04.06.09
19:35

250мл на лъжичка исках да кажа , тоест общо 500мл вода.

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 05.06.09 07:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1