Три упражнения

05.06.09
09:49

Някой, ако може да ми каже 3 упражнения за рамо(предно, средно, задно) за обем, ако има такива.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:57.

05.06.09
09:59

Раменни преси с дъмбели, странично разтваряне с дъмбели, разтваряне с дъмбели от наклон.

05.06.09
17:43

Да питам и аз тук,да не отварям нова тема за предно рамо с какво упражнение да сменя изнасянето на дъмбели/лост през тяло ,понеже ще почвам нова прогама и само това ми остана да измисля.

05.06.09
18:00

Раменни преси.

05.06.09
20:18

раменни съм правил винаги и винаги ще правя.говоря за упражнение подобно на изнасянето на лост през тяло което акцентира на предното рамо

Ами ако искаш добро упражнение за предно рамо,може би най-доброто ти си го споменал.Иначе упражненията,които Петко К е изброил са едни от ефективните.Аз съм включил точно тези и имам голям напредък в рамото(можеш да видиш в галерията ми).За предно рамо не правя вече,понеже то достатъчно се натоварва като правя гърди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1