На колко време да сменям програмата?

Здравейте!От около 2 месеца и половина съм с една програма,мислите ли че е време малко да я разменя?И ако не,на колко време да я сменя :)

05.06.09
17:45

Нещо ,което работи не се сменя.

ПО

05.06.09
18:08

Може просто да вкараш малко суперсерии

05.06.09
18:20

Аз сменям програмата на всеки 4-5 месеца.

05.06.09
19:01

Аз карам с една и съща програма вече 9 месеца, въртя си упражненията, вкарвам дроп серии, после супер серии, и така..гледай да напредваш с самата програма и да ти действа максимално добре. Успех ;)

Просто ефекта,който чувствах в началото е по-слаб..иначе гледам от време на време да разнообразявам упражненията :)

Дроп серийте са хубав принцип,но недават чак толкова драстична промяна.Супер серийте непроменят нищо освен,че свършваш тренировката по-бързо.Единствено смената на упражненията и ъгъла на изпълнение дават максимално ново натоварване върху мускула.След това може да се добавят принципи като споменатите дропсерии или незаключване на ставата при някой упражнения или натоварвания над 85% от максимума при многоставните упражнения.

06.06.09
11:47

казано от 666_Deni_666 на 06.06.09, 06:38:

Дроп серийте са хубав принцип,но недават чак толкова драстична промяна.Супер серийте непроменят нищо освен,че свършваш тренировката по-бързо.Единствено смената на упражненията и ъгъла на изпълнение дават максимално ново натоварване върху мускула.След това може да се добавят принципи като споменатите дропсерии или незаключване на ставата при някой упражнения или натоварвания над 85% от максимума при многоставните упражнения.

Това може да важи за тебе, а за други не..няма да загуби нищо ако пробва всичките методи, и с който най-много напредва с него да тренира. :)

06.06.09
11:52

Мдам, ще стане на луда калинка. :)

Аз съм от повече от година на една програма с малки промени. Не мисля да я сменям в скоро време.

Неговоря за промяна на всички упражнения,а сманя на 1-2 най-много.”Луда калинка”....ти да не си 1 клас.

06.06.09
14:04

Изказването ми, не беше адресирано до теб, но щом имаш нужда да ме апострофираш - да, 1 клас съм. :P

06.06.09
14:15

Аз всяка седмица тренирам един и същ сплит но всеки път с различни упражнения? Греша ли ?

Мнението беше редактирано от Наско на 06.06.09 14:46.

GO

06.06.09
15:45

По темата...

Чувал съм , че се сменя на 2 месеца.

07.06.09
09:42

pone na 6 meseca e hubavo da se smenq i da se prai po4ivka pone 2 sedmici

Петко К - хубаво ще е поне да пишеш на кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 07.06.09 09:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1