Слаба китка

MO

07.06.09
19:20

Здравейте,пускам тема за китка,но не за обема или нещо от сорта а затова,че  е много слаба и имам предвид конкретно в канадската борба много лесно ми поддава и съответно много лесно падам,някой може ли да ми препоръча някакво упражнение за да подобря малко “силата” в китката?

07.06.09
19:35

То не е от китката,а от предмишницата => прави предмишница

07.06.09
19:58

Първо научи техниката преди да правиш изводи, разбира се ако вече не си се научил да играеш канадска борба. Преди няколко месеца се смятах за абсолютния слабак, дори момичета ме биеха, но не от нямане на сила а от незнания. Разпитай насам-натам, не всичко е сила. Да, и тя е решаваща, но не тя е всичко. Както казах, бях най-слабия десетокласник, сега след като заучих техника, т’ва-онова без проблем ги бия повечето.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.06.09 19:59.

MA

07.06.09
20:45

а някой би ли споделил тактика или други полезни неща

MO

07.06.09
21:17

Ами да ти кажа чесно знам защото с мен е един приятел който стана републикански и ми обяснява всичко,така че спокойно мога да кажа,че не е от това...

08.06.09
06:50

Предмишница и рамо ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1