09.06.09
15:43
Здравейте хора.. Аз съм нов в този форум, но наистина съм впечатлен от полезната информация която човек може да намери тук :)
И така.. имам аз едно въпросче свързано с коремните мускули :) Значи на 14 съм, и от две години интензивно тренирам баскетбол, но попринцип нямам кой знай какво тяло.. От две седмици обаче, се реших да тичам за Fatburn ( и аз си имам мазнинки все пак :P ) Правя принципно 30 минути леко бягане с постоянно темпо. Също така работя с една програма Air Alert 3 която е за vert. leap.. И да ви кажа честно имам чуството, че и корема ми се натоварва от тези упражнения. И сега съм се решил да почна някоя тренровка и за корем.. Може да ви звучи банално, ма и аз искам плочки :D
И тъй де.. Моля ви се да ми дадете най-добрите и полезни неща който трябва да спрзвам за един добре изглеждащ корем. Постоянен съм и няма да имам проблеми :) Така че давайте програми, диети, упражнения и там каквото има. Мерси предварително
Височна: 175 см
Тегло: 64 кг
Талия: 82 см
:(
Темата беше редактирана от Marty на 10.06.09 14:29.
09.06.09
16:08
Тренирай си корема ,но се старай освен това да стигнеш 75 талия.Плочките ще се появят. ;] На 82 талия няма как.
Тренировки за корем в интернет - милиони. Ползвай търсачка.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 09.06.09 16:09.
09.06.09
20:55
Странна работа. Ти тренираш интензивно баскетбол, а искаш да отслабваш заради някакви пусти плочки? В баскетбола не трябва да си вейка.. вярвам че знаеш за какво ти говоря. Безмислено е. Просто си избери - или едното или другото.
Тренирай си корема, ще развиеш мускулите си, но е въпрос на диета за да ги извадиш.
Да death, найстина си прав. В б-балл найстина се иска доста маса и височина за да можеш да играеш ефективно и агресивно на едно по-високо ниво :) Но също така има баскетболисти с много атлетични и очертани тела, постигнати от доста фитнес. Е вярно е, че аз не мога да си позволя някой упражнения в фитнеса, заради растежа, но мислех че мога да направя плочки :) БЕЗ ДИЕТА! найстина за един добър растеж се иска много храна, особено на моята възраст. Но найстина тренеровка на корема нема да навреди, може да не очарте плочките, но все пак ще има ефект :)
10.06.09
04:01
Не съм чувал, да има спорт в който да няма диета.
10.06.09
14:04
Освен ако не си надарен генетично в тази зона (а по снимката си личи, че не си) ще се нуждаеш от диета, за да ги извадиш.