12.06.09
20:29
Преди месец си купих Super Mass Gain: http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/7
Качих два сантиметра на бицепса, сега си взех http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/5 ; Въпроса ми е кое е по - добре да взимам от двете искам до края на Август да съм качил с още 8 сантиметра , да ли ще е възможно ако взимам само една от тези добавки? 61 килограма съм висок съм 1.80, вдигам всеки ден без Събота и Неделя.
Кое е по-добро и от кое ще има по - голям резултат.
Това е наи-качествената марка на пазара.Може би 80 ще качиш от нея.
п.п маитапя се да не повярва някои.
По темата - марката е пълен боклук и ако говориш да качаш 8 см бицепс,толкова хората качат години а ти искаш до август,е съжелявам ще ти разбия мечтите и ще ти кажа,че нема да стане да отидеш на моренце като нацепените батковци в залата.
12.06.09
20:37
Ти какво би ми препоръчал, какви добавки , като протеин и креатин?
В момента ръката ми е 36 сант. искам да я кача на 43/44 поне.
Мнението беше редактирано от 7eNa7a на 12.06.09 20:39.
Ми ще тренираш,ще ядеш(правилно говорим :D) и след няколко години ако си сериозен ще ти стане 42 ръката.Относно добавките - насочи се към американски марки - NOW,ON,ASN,MEGA PRO,SYNTRAX,SCIVATION,PRIMAFORCE .. бла бла
Само не си мисли че тези 2 санта на ръката си ги качил от боклуците на нутрим :D
казано от 7eNa7a на 12.06.09, 20:29:
Преди месец си купих Super Mass Gain: http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/7
Качих два сантиметра на бицепса, сега си взех http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/5 ; Въпроса ми е кое е по - добре да взимам от двете искам до края на Август да съм качил с още 8 сантиметра , да ли ще е възможно ако взимам само една от тези добавки? 61 килограма съм висок съм 1.80, вдигам всеки ден без Събота и Неделя.Кое е по-добро и от кое ще има по - голям резултат.
хахахаха - голям оптимист си бил - тези сантиметри за месец и половина абсурд да ги качиш, ако ще каквито и да е стероиди да вземаш - не говоря за добавки, а за стероиди. друг е въпроса, че ако не ядеш, каквото и да пиеш, няма да постигнеш нищо друго, освен олекване откъм финанси. не знам дали си си мислил, че 8 см на ръцете, означават поне 20кг нагоре. нали се сещаш, че не говоря просто за килограми, а за килограми чисто месце ;) що не се сети за тези сантиметри преди година? ;) в твоя случай и синтол няма да ти свърши работа даже.
13.06.09
06:06
Дори не е летен защото лятото е започнало вече по скоро месечен :). 7eNa7a, ако искаш ръката ти да стане 44 см първото нещо с което трябва да се въоръжиш и то до зъби и търпение, адско търпение.
13.06.09
06:27
Търпението го има, ми случвало ми се е да ходя на ден по 2ва пъти и то от двата пъти по 2ва час. Взимах само едни енергийни прахчета. Ок, разбрах няма да може за толкова малко време, но какво бихте ми препоръчали да взимам, само да не е нещо над 200 лв като за начало, по нататък и повече, но искам точни производители и линкове към това което да взимам. Надявам се да помогнете.
Или стандартното креатин+протеин(+амино/глутамин/таурин може) или някои стак на BSN,Gaspari ако не си зимал креатин,направи 1вия вариянт.
13.06.09
08:50
7eNa7a напротив точно това да ходиш на ден по пет пъти по три часа е най висша форма на липса на търпение.
Ако нямаш хранителен режим, състави си - безценно! :)
Гейнер - Muscle Juice
Аз ти препоръчвам обаче суроватъчен протеин + набавяне на въглехидратите от храна.
13.06.09
11:17
Благодаря, наистина може да нямам много голямо търпения, но някой път имам чувството, че трябва да отида и да по спортувам малко. Знам, че е малко глупавичко, но трябва да го преодолея това.
Отново благодаря на всички.
13.06.09
12:44
Ако изядеш едно цяло агне, веднага ще качиш 20кг. Ако oцелееш ще станеш велик!
Мнението беше редактирано от MachineHead на 13.06.09 13:06.
14.06.09
23:00
казано от 7eNa7a на 13.06.09, 06:27:
Търпението го има, ми случвало ми се е да ходя на ден по 2ва пъти и то от двата пъти по 2ва час. Взимах само едни енергийни прахчета. Ок, разбрах няма да може за толкова малко време, но какво бихте ми препоръчали да взимам, само да не е нещо над 200 лв като за начало, по нататък и повече, но искам точни производители и линкове към това което да взимам. Надявам се да помогнете.
От претрениране не само че няма да качиш,ами и ще свалиш. Тея 8 санта може би за 2-3 години сериозно трениране може да ги вземеш, а тея 200 лв най-добре иди ги изхарчи за пилешко,това ще ти е най-разумната покупка в живота
ПП:
да купуваш бг марки все едно си си купил пакет брашно,даже от брашното може да качиш повече