кога,къде,колко?

03.02.05
21:42

темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=36891#36891

Имам едно въпросче към вас.
Можете ли да ми кажете,къде мога да изкарам курс за
фитнес инструктори? Колко пъти годишно и колко струва?
И само в София ли има? Издават ли сертификат?
Ще съм ви благодарен ако ми отговорите.

03.02.05
22:49

в НСА има дават ти и нещо като диплома/сертификат накрая
поздрави

П.С незнам нищо повече преди около година мой приятел искара там заради докумета щото заминаваше за Америка

03.02.05
22:51

Ами в Национална спортна академиа  при доц.  Владимир Боянов  ръководител на катедра културизъм и  фитнес :) мисля че 2 пъти годишно  го правят като единия маи  беше през януари ,обикновенно пускат обява в Олимп.  240 кинта  беше през лятото -2 седмици е + съботите и неделите. освен в софия другаде не съм чувал. издават се сертификати които са уникати тоест ако го загубиш после духаш супата иначе със тоя сертификат може и в чужбина да  бачкаш

04.02.05
01:36

Много Ви благодаря за информацията.
И аз с такава цел го искам този документ.
Като се легализира на съответния език и като му
направиш копие няма проблеми.оригинала остава в къщи в рамка :D
А и заличка имам идея да си направя за вбъдеще (далечно) :D
Абе аз да го изкарам този курс пък документа все ще потрябва :?

За точност на датите ще запитам момчетат от ‘’Олимп’‘.

Поздрави :D

RH

04.02.05
02:47

сигурни ли сте че тоя сертификат се признава и в чужбина

04.02.05
09:59

Едвали в някоя зала в чужбина ще ти го признаят братле!
по-здрави

04.02.05
10:51

rhcp сигурен съм че се признава :) даже и познавам няколко човека дето  бачкат като такива. Е ако отидеш  в Америка няма да ти  го признаят ама там не признават  шофьорската книжка пък кво остава за останалото. 

skarhead тва лято имаше поне 5 човека дето са  дошли само щото имат зала или ще си правят. а за курса незнам дали  тия от Олимп ще знаят  ако искаш ще ти дам на  Боянов телефона  да си го питаш ти ама на  ЛС

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1