03.02.05
21:42
темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=36891#36891
Имам едно въпросче към вас.
Можете ли да ми кажете,къде мога да изкарам курс за
фитнес инструктори? Колко пъти годишно и колко струва?
И само в София ли има? Издават ли сертификат?
Ще съм ви благодарен ако ми отговорите.
в НСА има дават ти и нещо като диплома/сертификат накрая
поздрави
П.С незнам нищо повече преди около година мой приятел искара там заради докумета щото заминаваше за Америка
Ами в Национална спортна академиа при доц. Владимир Боянов ръководител на катедра културизъм и фитнес :) мисля че 2 пъти годишно го правят като единия маи беше през януари ,обикновенно пускат обява в Олимп. 240 кинта беше през лятото -2 седмици е + съботите и неделите. освен в софия другаде не съм чувал. издават се сертификати които са уникати тоест ако го загубиш после духаш супата иначе със тоя сертификат може и в чужбина да бачкаш
Много Ви благодаря за информацията.
И аз с такава цел го искам този документ.
Като се легализира на съответния език и като му
направиш копие няма проблеми.оригинала остава в къщи в рамка :D
А и заличка имам идея да си направя за вбъдеще (далечно) :D
Абе аз да го изкарам този курс пък документа все ще потрябва :?
За точност на датите ще запитам момчетат от ‘’Олимп’‘.
Поздрави :D
04.02.05
02:47
сигурни ли сте че тоя сертификат се признава и в чужбина
rhcp сигурен съм че се признава :) даже и познавам няколко човека дето бачкат като такива. Е ако отидеш в Америка няма да ти го признаят ама там не признават шофьорската книжка пък кво остава за останалото.
skarhead тва лято имаше поне 5 човека дето са дошли само щото имат зала или ще си правят. а за курса незнам дали тия от Олимп ще знаят ако искаш ще ти дам на Боянов телефона да си го питаш ти ама на ЛС