Мнения за програмата..

14.06.09
20:36

Здравейте!На 17 години съм,176,69-71кг..Тренирам над 7-8 месеца..Искам да попитам какво ще кажете за такъв вид програма,като съотношеня време възстановяване,дни и дали ще има ефект..

Понеделник:Гърди
Вторник:Гръб
Сряда:Празник-Почивка
Четвъртък:Ръце
Петък:Крака и Рамо

Мисля,че няма да има голям ефект за гърба,след тренировката за гърдите..Благодаря на тези,който ще се отзоват..

Поздради :)

Аз тренирам по подобна , само че местата на гърди/гръб и ръце/крака,рамо за разменени в дните.Определено така е добре и аз съм доволен,усещам,че се възстановявам достатъчно и тренировките ми са пълноценни.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 14.06.09 20:44.

Щом видя крака+рамо и вече ми става ясно колко “тежко” тренирате.Това е може би една от най-глупавите тренировки.Първо защото продължава прекалено много време и второ за тренировка за крака трябва да дадеш 100% от себе си,а ако преди това си изхабил енергия с при раменете това няма да стане и обратно ако поравиш крака(ама както си трябва) и след това рамене ще движиш лоста с оплезен език.Според мен има 2 тренировки в които трябва да се тренира по 1 група.Това са крака и гръб.Ако искаш да тренираш пак по 4 дни можеш да сложиш бицепса при гърдите и трицепса при раменете или обратно,но ако е първия вариант гърба трябва да е преди гърдите+бицепс.

Понеделник:Гръб
Вторник:Гърди+бицепс
Сряда:Празник-Почивка
Четвъртък:Рамене+трапец+трицепс
Петък:Крака

И аз съм тренирал така и добре се възстановявах.

На мен краката не са ми приоритетна група,затова тренирам така.И не виждам никакъв проблем да се тренира рамо след това,аз лично нямам никакви проблеми.Рамо съм тренирал и в отделен ден и постиженията са ми еднакви.

казано от RogerF на 15.06.09, 07:52:

На мен краката не са ми приоритетна група,затова тренирам така.И не виждам никакъв проблем да се тренира рамо след това,аз лично нямам никакви проблеми.Рамо съм тренирал и в отделен ден и постиженията са ми еднакви.

И аз съм на същото мнение..До сега така съм ги тренирал заедно,ефект има и то не малък.. :)

Както и да тренирате - първите месеци имате най-голям прогрес. Въпросът е после да продължите началния тласък, а не да заложите бомби в по-нататъшното развитие.

15.06.09
08:22

Ако тренирате крака както си трябва, няма шанс след тях да си помислите да тренирате друго, те са най-силната и голяма мускулана група, особено ако тренираш високоинтензивно, е тъпо да тренираш крака с друго. а ако залата ти е любимото място за прекарване на свободното време и киснеш с часове, то ок ако желаеш прави и 3 мускулни групи :)

Ами аз ги тренирам така повече от 8 месеца,тренировката не излиза повече от час.Понякога час и пет-десет минути максимум.А прогрес имам,особено за рамото.

Тука е момента да вметна,че имам проблеми с колената и затова не си давам зор на клековете,но на другите уреди,изцеждам максимално.

казано от arniman на 15.06.09, 08:22:

Ако тренирате крака както си трябва, няма шанс след тях да си помислите да тренирате друго, те са най-силната и голяма мускулана група, особено ако тренираш високоинтензивно, е тъпо да тренираш крака с друго. а ако залата ти е любимото място за прекарване на свободното време и киснеш с часове, то ок ако желаеш прави и 3 мускулни групи :)

Така е! Е, 3 групи може да се правят, само ако става въпрос правилно подбрана тренировка за рамото с ръцете (макар повечето да претренират ръцете с поне двойно повече от нужното).

15.06.09
08:36

казано от Oranje на 15.06.09, 08:30:

казано от arniman на 15.06.09, 08:22:

Така е! Е, 3 групи може да се правят, само ако става въпрос правилно подбрана тренировка за рамото с ръцете (макар повечето да претренират ръцете с поне двойно повече от нужното).

Точно така, и аз тренирам рамо заедно с бицепс и трицепс

Добре де,но въпроса ми беше за гърба,дали ще има ефект,като го тренирам след гърдите..Днеска направих първата тренировка,тоест гърдите.. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1