[Log]MAN Scorch v3 + DS Lean Xtreme - Снимки

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.06.09
18:01

Ами може, то ... Абе emzo аз очаквах от теб критики пък ти така да ме разочароваш :) А иначе, ако правя някое и друго стакче за сваляне(като се знам това ще е след година, а сигурно и повече) има голяма вероятност да пробвам DCP-то. Просто нямаше как да го поръчам, защото го намирах в он-лайн магазини, но като не съм поръчвал от тях и незнаех как ще е доставката, дали ще плащам мито, ДДС и т.н.

Мнението беше редактирано от difference на 12.06.09 18:31.

15.06.09
03:38

Съжалявам, че не писах, снимките са в галерията. Тези, на които пише преди са преди месец(преди да почна бърнърите), сорка за качеството на 2-3 снимки ама нещо му стана, а и аз мърдах и ...

П.П. Абе има една снимка от преди 3 месеца исках да я кача, на два пъти я качих и пак не ми я показва в галерията. Е вярно, че на нея нарочно съм воден ама ... все пак :)

Мерки:
Прасец - 41(преди), 40(сега)
Бедро - 58.5(преди, по средата), 57(сега, по средата), 62(сега, горе)
Коремна обиколка - 89.5(преди), 79(сега)
Талия - Не я мерих, но е била г/д 2.5-3 см. по-малка от коремната, 76.5(сега)
Ръце - 38.5(д), 39(л) (преди), 37.5(д), 38(л) (сега)
Гръдната обиколка не я пиша, защото сам я меря и ...

Мнението беше редактирано от difference на 15.06.09 03:49.

15.06.09
07:24

Браво,сериозна разлика,но и 3 месеца си е доста време.Хубавите неща стават бавно наистина.Сега още 1 месец и си на прага да изкараш плочките.
10 см Талия си е сериозна работа.

15.06.09
10:52

Всъщност всичко стана за малко повече от месец и половина. Първия месец почти нищо не бях свалил(водата малко преди това я махнах и остана малко за този 1 месец), нагаждах се към диетата от ВВД към РБР към НВД и накрая въртене на въглехидрати. А иначе 1 месец да, но незнам, доволен съм, а и малко почивка :)

П.П. Само да добавя, че снимките на корема са в отпуснато състояние(освен онази в огледалото).

Мнението беше редактирано от difference на 15.06.09 11:43.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1