Искам да ми препоръчате програма!

15.06.09
16:56

Здравейте!
Вече от 6 месеца тренирам и от около 4 месеца въртя 1 програма и смятам че е време малко да я сменя!
Значи тя беше 4 пъти в седмицата!
Понеделник

Гърди 
Изтласкване на дъмбели от полу лег
Изтласкване на щанга от лег
Флайс
Трицепс
Избутване на горен скрипец
Екстензия от лег
Екстензия с въже

Вторник

Крака
Клекове
Напади с гири
Лег екстензии
Сгъване от лег
Повдигане на пръсти от стоеж

Четвъртък

Рамо
Раменни преси с щанга
Странични разтваряния
Изнасяне на дъмбели пред тялото
Странично разтваряне под наклон
Повдигане на дъмбели за трапец

Петък

Гръб
Придърпване на горен скрипец
Гребане с дъмбел
Мечка
Дърпане на хоризонтален скрипец
(Не правя мъртва тяга защото кръстът ми е слаб)

Бицепс
Сгъване с щанга
Сгъване от полулег
Хамър сгъване

Та който е по напред с тренировките и може да ми даде съвети как да променя тренировките си да споделя

Благодаря!

15.06.09
18:09

1гърди 2гръб 4ръце 5крака+рамо/////1гърди+предно,средно рамо 2гръб+задно рамо+трапец 4ръце 5крака

21.06.09
08:54

Имам още 1 въпрос за да не правя нова тема!
Има ли добър ефект ако се изберат упражнения само за маса?

TR

21.06.09
15:54

Да ,но все пак има едно правило: Маса се прави на маса . Така ,че не разчитай само на упражненията без правилна храна няма да имаш ефект. Много са упражненията за рамо. За крака нямате ли лег преса в фитнеса ?  Вместо мъртва тяга може да правиш хипер екстензий(не ,че го замества ами поне тренираш същия мускул).

22.06.09
08:33

За съжаление няма лег преса ама какво да се прави. А аз искам някой ако може да състави горе доло програма за мен, като гледа каква е била тренироката ми до сега!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1