15.06.09
18:34
Имам проблем с гърдите-отпуснати и увиснали са(направо изглеждат като женски ), а точно след месец заминавам за море.Бихте ли ми казали кои са най-ефективните упражнения, които мога да правя у нас-имам лежанка+флайс уред.Имам малък проблем с килограмите, но дори и изчистен(без шкембе, паласки и т.н) гърдите не мърдат и това си е... :S
Изчетох доста, но въпреки това предпочитам да споделите личния си опит.
Благодаря предварително!
не съм се сбласквал с такъф проблем кат твоя но мисля че основно да не са усинали се иска лежанка и кофички .... щото кофичките стягат точно долната част кадето ти висят..... така аз го разбирам ... :)
Махни сланините от гърдите да видим дали пак ще висят. Ако нямаш мазнини на гърдите и пак са ти големи и увиснали значи имам лоша новина - ти си наполовина жена.
Хаха фрийк не го нагрубявай така... Просто трябва да поотслабне и всичко ще си пасне :)...
15.06.09
19:29
Ако нямаш много мазнини,а гърдите са все така ми намирисва на гинекомастия.Много мъже имат и не е болка за умиране,но е доста грозно.Гинекомастия може да се получи от много неща и се отстранява оперативно,незнам може и някакви други технологии да има но попринцип е така.Ето ти една стара тема може да ти помогне нещо нз http://www.bb-team.org/forums/viewthread/4569/
хммм... не мисля че съм с гинекомастия...дано да не съм де... нервиии...
Какво ще ми препоръчате за максимален ефект, засега имам кофички и лежанка, достатъчно ли е?
За един месец тамън нищо няма да направиш - нито ще ги оформиш, нито можеш качествено да отслабнеш, нито да ги напълниш с чиста маса, че да добият вид. Потърпи края на морето, когато ще имаш време да се задълбочиш, сори.
15.06.09
20:59
Но не ти пречи да опиташ,все пак нищо няма да загубиш..иначе наистина за 1 месец..малко късно си се сетил :)
Според мен, ти нямаш почти никакви мускули на гърдите, а само мазнина(по твоите думи съдя, най-добре качи някоя снимка, да ти помогнат хората) => прави лежанката с различни наклони и както казаха тичай, коремни преси и ако можеш скачай на въже. Но пак казвам сложи една снимка, да разберем за какво става въпрос!
Брат ми не се сещай за спорт само покрай морето и единствените цици дето ще гледаш ще са на мацките. Със здраве!
17.06.09
22:37
казано от freak? на 15.06.09, 18:51:
Махни сланините от гърдите да видим дали пак ще висят. Ако нямаш мазнини на гърдите и пак са ти големи и увиснали значи имам лоша новина - ти си наполовина жена.
ахахахахааахха
човека може да е взимал много химия и да е получил гинекомастия.