15.06.09
12:12
Здравейте на всички!
Аз тренирам от около 2 месеца, за този перод постигнах доста добри резултати (около 10 кг. отгоре)
Искам да попитам за покачвне на още маса по-бързо кой е по-удачния вариянт :
3 дневен сплит :понеделник (гърди, бицепс) , сряда (гръб, трицепс) , петък(рамо, крака)
или понеделни, сряда и петък упражнения за (гърди,дицепс,гръб,трицепс,рамо и крака ) в всяка от тренировките
Според вас кой от двата варианта би трябвало да даде по-добър резултат. Аз тренирах около 1 месец по втория вариант (доста доволно) и после минах на 3 дневен сплит и от тогава някак си спрах да качвам само ги поддържам килограмите
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 11:13.
15.06.09
12:24
По-добър е този варянт 3 дневен сплит :понеделник (гърди, бицепс) , сряда (гръб, трицепс) , петък(рамо, крака), но ако ще бързаш, по-добре въобще не го почвай!
15.06.09
12:29
Аз не бързам и съм решил много сериозно да се занимавам защото имам нужда да напълнея, мисълта ми беше да избера по-подходящия вариант, който ще дъде по добри резултати
15.06.09
12:36
Ако ти трябват само килограми(не мускули) - яж,яж,яж,яж,яж,яж и пак яж. Това е за килограмите , мускули се качват бавно. Тренирай , яж ,спи и нещата ще станат с времето.
Май, май си имаме арни тук ние ми... Да не взимаш стероиди? :D Аз за 4 месеца вместо да кача 10 килограма, свалих 5 килограма, но поне ми се оформи тялото, а не съм дебел, и почти нямам мазнини, мисли му...
16.06.09
06:39
Не! Пиях единствено креатин и един български гайер на нутрим. Обеснявам си толкова много килограми с това, че никога преди това не бях тренирал и организма ми беше доста лишен от всякакви физически натоварвания