03.02.05
19:20
мисля да тренирам 3 дена 1 ден почивка
гърди , трицепс
гръб,бицепс
крака ,рамо
все пак с храна и зоб мисля че за 96 часа трябва да се възстановява мускула
даите съвет
ако има малко акъл не е проблем и няма да го претовари. това е много популярна комбинация, не че аз я предпочитам де..
:)
Щом има наркотик ще ми е трудно да отговоря но все пак мисля че е достатъчно с по 3 упражнения да се въстановиш но преди да си почнал напиши си стажа и тренировката щото ако си някой начинаещ по добре не гази в тия дълбоки води на зоба
Абе при стероиди тренировката и храненето и въобще целият процес протича по друг начин. Тогава неможеш да се водиш по едини и същи режими по, които си бил и преди цикала. Тогава всичко се прави в движение и се решава в движение- Кое е по-добре за мен? . Примерно еди кога си се чустваш с яко тесто и ти се тренира яко е тогава тренировката ще има яко ефект, но после требе яко почивка и да можеш да използваш тестостерона да анаболизира. Просто трябва сам да преценяваш, а и ще има моменти когато хормоните са променливи и някога може и да не се тренира или по друг начин с големи почивки и т.н. . Общоприето е след курса около 3 седмици, да не правиш базови упражнения, а леки такива само машини или по изолирани, които не изискват много с големи почивки междо сериите.
по-здрави
И аз съм против стероидите! Но тук опсъждаме тренировкаа, а стероидите са си нещо за, което той да си мисли и да си решава.
по-здрави
Така е обсъждаме тренировката но няма да е лошо да направим още един опит да го откажем от тях, защото освен че са вредни и с непредвидими последици мнозина си мислят че само като ги пият ща нарастнат а всъщност без здрава тренировка даже по здрава от обикновеното трябва впредвид въстановителните сили на организма а да не говорим че някои даже и не знаят повечето упражнения за тренировка но бързат със стероидите (по лесния път,но често и задънена улица) а и опасноста не си струва според мен няма да ставаме профита ако ще ставаме го оправдавам този факт но да се вземат когато се изчерпат генетичните възможности на индивида тогава ще има много голяма полза от тях и то с малки дози.Аз лично не съм вземал именно поради този факт може и да вземам някога но ще бъде тогава когато вече нищо не мога да постигна със стандартната тренировка,хранене,почивка
Апсолютно те подкрепям, а политиката на модераторите и моята е против стероидите и влагане на сили в развитие на натуралният бодибилдинг. Аз моето мнение по въпроса доста често съм го споделял. То е апсолютно като твоето, че зимането на стероиди безцелно и без полза от това парична или някаква друга, която да си струва е безмислено. А и съм на мнение, че генетичният връх се постига някаде около 42-5г. е дотогава имаме доста време. Въпреки, че силовите атлети си подобряват постиженията дори и след тази възраст, но за бодибилдинг е по-трудно.
по-здрави
[quote author=“Sunder”]мисля да тренирам 3 дена 1 ден почивка
гърди , трицепс
гръб,бицепс
крака ,рамо
даите съвет
Тренирах така много е натоварваща но със зоб става(имам предвит хр. добавки)
Аз правех 3тр. 1поч. 3тр. 2поч 3тр. 1поч.
Номоже и така 3тр. 1поч. 2тр.1поч.1тр.1поч. и пак същото става по 5тр. на седмица
[quote author=“raiders”][quote author=“Sunder”]мисля да тренирам 3 дена 1 ден почивка
гърди , трицепс
гръб,бицепс
крака ,рамо
даите съвет
Зоб е съвсем друго нещо само да уточня не е хранителни добавки
22.02.05
14:01
raiders я кажи имаше ли голям ефект щото при мене имаше и то доста голям а знаеш ли че по този сплит тренира и ronnie coleman?
преведено
head_hunter
[quote author=“fit_m”]raiders я кажи имаше ли голям ефект щото при мене имаше и то доста голям а знаеш ли че по този сплит тренира и ronnie coleman?
преведено
head_hunter
Еми има как да няма но е малко тежичко, сега съм на друга програма но след 2месеца пак ще я повтора. След доста ексерименти и опити стигнах до това решение така да тренирам.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“raiders”][quote author=“Sunder”]мисля да тренирам 3 дена 1 ден почивка
гърди , трицепс
гръб,бицепс
крака ,рамо
даите съвет
Зоб е съвсем друго нещо само да уточня не е хранителни добавки
Хайде сега каква значи “зоб”???
24.02.05
23:11
Хранителна добавка със странични ефекти :D . Готини работи дето си ги боцкаш в дупето и ставаш голям, силен и готин, а след няколко месеца - мазен, гаден, със сърдечни и чернодробни проблеми и много други проблеми(в зависимост от това каква “хранителна добавка” си избрал).
:lol: :lol: :lol: ае бате твоите постове направо ме разцепват от хилеж ЕВАЛА :lol:
бях забравил тоя пост
сега съм на зоб и тренирам така
1гърди бицепс
2гръб трапец
3рамо трицепс
4крака
5 ден почивка
6 отначало
———-извън темата—————
и кво си зобкаш ако не е тайна :)
————————————————-
иначе по темата един приятел транира подобно
точно по време на зоб и резултатите му беха доста завидни :wink:
програмата ми харесва но си мисля че ще е по добре ако имаш възможност да вкараш една почивка по средата 8)