17.06.09
16:59
Ще гласувате ли въобще и коя партия ще подкрепите ?
Интересно ми е какви са убежденията и възгледите на много от съфорумците. Дано стане хубав диалог :)
Темата беше редактирана от emzo на 17.06.09 19:16.
17.06.09
17:01
Аз няма да гласувам за никоя партия ще гласувам ПРОТИВ няколко партии. Важно е да гласувам, макар и за някой който няма да спечели нищо.
Иване не си прав! Трябва да се гласува,защото това е начина да промениш нещо,което не ти харесва в държавата.Чрез по-масово гласуване,ще се елиминират тези купувания на гласове.А и сега има партии,които не са се изявявали досега и все още има шанс да се промени нещо в България.
По темата,аз лично и надявам се повечето българи да гласуват за някои от тези така наречени “десни” партии,понеже сегашните ни управници,достатъчно си нацапаха гащите и е време нЕкой да ги избърше.
Аз се колебая главно м/у “Герб” и “Атака”,но на изборите,ще видим.
17.06.09
18:21
Няма да гласувам за някой, който пишеше “Дръж се, стари друже!” на Милошевич, докато НАТОвските самолети биеха Сърбия, плюеше ЕС и НАТО, а после стана пръв НАТОвец и се изкара, че той е въвел България в НАТО и ЕС.
Ще гласувам за някой, който е учил, преподавал и разбира от политика и икономика, защото това трябва на една държава.
Няма да гласувам за някой, който с парите от данъците ми ще си купи летяща чиния.
Ще гласувам за някой, който всяка седмица излизаше по ТВ и даваше отчет какво е направил.
Няма да гласувам за някой, който толквоа прозрачно ме управлява, че обещаният от него завод за боклук е напълно прозрачен - гледаш през него и не го виждаш.
Ще гласувам за някой, който при сигнал в недиите за корупция във върхушката веднага уволни половината правителство.
Няма да гласувам за някой, който хвали и награждава уличените в корупция.
Ще гласувам за някой, който ни вкара в ЕС и НАТО, нищо, че вече не бе на власт, когато официално влязохме.
Няма да гласувам за някой, който вместо да уволни назначените по шуробаджанашка линия чиновници, назначи още.
Ще гласувам за някой, който взе държавата на пенсия, с която да си купиш няколко хляба и я остави на пенсия, с която да си купиш над 100 хляба.
Няма да гласувам за някой, който каза, че няма да има материални претенции към България, а после някои гори даже двойно си ги взе.
Ще гласувам за някой, който не допусна косовари и албанци да влязат на наша територия.
Няма да гласувам за някой, който за 4 години ходи само в братските республики, а никой уважаван европейски или световен лидер не го покани.
Ще гласувам за някой, който не се поколеба да каже скрилата доста истина фраза: “А ако са виновни!” - за мен правдата е над роднинството.
Няма да гласувам за някой, който играе тенис и дебелее.
Ще гласувам за някой, който играе тенис и слабее.
...
Истината далеч не тече от байрам ТВ и шоуто на гологлавия, нито от вестник ‘Труд’...
ЗА КОЙТО И ДА СЕ ГЛАСУВА, ДОКАТО ХОРАТА В БГ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ - НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!
17.06.09
18:44
Казвам аз, че Костов е гениален политик, но хората са чели вестник Труд :lol: . Викторе точно за Атака бих се колебал по скоро между ДПС и БСП което никога няма да стане ама никога. Това, че гласувам за някой който няма да спечели не е загуба на гласа ми, това пак променя нещо, най малкото математически и статистически.