Syntrax Fyre или нещо друго?

Прескочи до:

16.06.09
07:01

Ако свалиш толкова, то ще е и мускул. Мисля че около 3кг си е стабилно за месец.
Пък и това е много относително, изхвърлил ли си излишната вода ? Какъв типаж си и т.н.

16.06.09
08:05

С предния карнитин за 1 месец свалих 8или9 килограма общо за ся съм свалил 13 и преди 1 седмица почнах новия карнитин и затова ми е интересно..как мога да разбера дали съм изхвърлил ненужната вода? :) А на другия въпрос до колкото го разбрах дали лесно свалям? - Не много защото не се потя толкова добре.. :(

17.06.09
21:41

Добре, а води се спор във форума, кое е по-добро: Fyre-а или БСН Astro Phex. Най-добре ще е ако има някой ползвал и двата продукта да се изкаже.

12.05.10
11:51

казано от tra^la^la на 15.06.09, 20:56:

казано от Иван Шишманов на 14.06.09, 20:38:

Slim Extreme е адски опасен бърнър колкото и да го хвали вносителя му. Само в този форум има няколко човека които се отказаха да го пият, защо ли

Иван Шишманов,откакто пи Митотропин на Гаспари и не остана доволен,си повел някаква акция “харесвам само един бърнър,останалтие не струват”.А сега даже говориш(се заяждаш) и за продукт който не си пробвал.
Слим Екстриим е единмного силен бърнър и вероятно може да е опасен за някои малоумници които не знаят как да действат с подобни добавки-но повечето неща са така(може да си отрежеш ръката с автоматичния трион,може да си извадиш окото с химикала,може да предозираш лекарство/бърнър и да пукясаш).
Няма ли да е хубаво да спреш да пишеш постове които отиват на заяждане?  :)

Аре като толкова умен и начетен и това,че “знаеш как се използва СХ” ми кажи защо го спряха и забраниха от употреба???

12.05.10
13:43

Нищо му няма на Slim Xtreme.
Въпреки, че е спрян все още има десетки места на които се намира. Мой познат е на 2ра опаковка и е доволен.Човека си топи шпембето, даже без да тренира и без диета.

SX не го намирам абсолютно никъде,не знам кои са тиа десетки места :)

12.05.10
15:06

Който търси намира. :)

12.05.10
15:50

Щом е спрян, значи има защо.

И не мога да разбера, интересувате се от продукт, който е спрян нарочно от производство, И питате за това във форум с мото “здравословен начин на живот”... нещо не ми се връзва, но всеки сам за себе си избира.

На света няма нищо случайно.То и в някой други популярни продукти има психотропни вещества, каквито се предполагаше , че има в SX, затова се доверявайте на доказани марки , а не новаците в брашна, протежета на бодибилдинг.ком.

казано от Dobromir Metodiev на 12.05.10, 11:51:

Аре като толкова умен и начетен и това,че “знаеш как се използва СХ” ми кажи защо го спряха и забраниха от употреба???

Ами виждаш тогава как билдерите от форума ми се подиграваха и изведнъж не видиш ли като гръм от ясно небе (ясно не за всички) се оказа, че фактите просто доказаха думите ми написани няколко месеца по рано.
Иначе лично на мен ми е писнало да чета идиотски мнения из форума от типа:

“Нищо му няма на Диазепама, има хиляди аптеки където корумпирани псевдо аптекари могат да ти го продадат без проблем кво като  е с изтекъл срок на годност или е забранен за продаване като тревата и белото.  Мой познат е на половин опаковка  и се чувства страхотно. По цял ден  е весел, даже без да спре тревата, алкохола и да се разведе.”

Само, че по умни и хора спецове в областа от повечето от нас тук са казали, че не бива да се продава на разни тиинове, пубери и на всеки които си поиска. Пък още по умни от тия хора са казали, че SX небива да се продава и толкова.

13.05.10
07:28

Ako пък си мислите, че другите добавки, които пиете нямат забранени съставки ..........
Въпрос на време е някой да открие нещо в реномираните марки.

Всъщност въпрос на пари и конкуренция :lol:

13.05.10
09:05

казано от emzo на 13.05.10, 07:28:

Ako пък си мислите, че другите добавки, които пиете нямат забранени съставки ..........
Въпрос на време е някой да открие нещо в реномираните марки.

Всъщност въпрос на пари и конкуренция :lol:

Така е, ама СХ беше много явен.Много ме кефеше качеството в него, че си “машина” цял ден.Не ми се приспиваше,както обикновенно след като обядвам (работя на бюро и очите ми се затваряха след обяда :)))А бе все едно си нашмъркан :))),не че знам какво е!

13.05.10
09:30

Fyre по-добър ли е от Mitotropin като бърнър?

13.05.10
09:38

Това за Sx е индивидуално.Аз например го пия сутрин на гладно+кафе без захар и най вече цял ден ми се пие яко вода.Малко съм изнервен и се потя повече.Но пак ми се спи и не усещам кой знае каква енергия.Даже ако съм бачкал цял ден яко тежка работа и в 18 часа след работа се опитам да ида да тичам не става работата.А Fyre от еднократен прием на 2 хапа+кафе след 30 мин усещам яка енергия и загряване и не ме свърта на едно място.

25.02.13
23:18

Изразявам лично мнение, продуктите на Синтракс според мен не струват! Пил съм Fyre преди около две години, и нищо от “чудодейните” му свойства, които тука му преписваха не видях! Същата работа е и с “много вкусния” Matrix - по-голяма шльокавица не бях пил. Аз лично не виждам смисъл от приема на фетбърнери, склонен съм да мисля че действието им се базира по-скоро на самовнушение, отколкото на реални качества. Всичките боклуци които съм изпил, вместо да ми дадат енергия, ме правеха парцал, с едно единствето изключение Термонекса на БСН! Що подигравки отнесох, че бил женски бърнер, че бил слаб, че не знам какво си, но реално от него имах действително полза. И все пак, мисля че бърнера е излишен :)

25.02.13
18:08

След като се разрових из форума, доста положителни отзиви видях за продукта Fyre. Но ми се иска да попитам дали този продукт вече е остарял, и дали има на пазара по-ефикасна добавка от този тип ? Четох също така за OxyElitPro и SlimFX, но се колебая.. Към какво бихте ме насочили? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1