18.06.09
17:04
Здравейте имам въпрос значи имам коремче и паласки и искам да ги махна, но без диета, по принцип съм слаба и тежа 43-44
и представете си ако сваля килограми на какво ще заприличам!!!!!! предложете ми някакви упражнения или нещо друго ще съм ви много благодарна
Без да свалиш кг единственият друг начин е оперативно,с упражнения се създава мускулатура и ефкета върху мазнините е съвсем малък.
Все пак кажи колко си висока,тези кг може да са ти съсем малко в повече и да не е толкова фатално ако свалиш малко.
Може и да качиш малко снимки така ще получиш по добри съвети какво да направиш и до каква степен.Иначе единственият начин за сваляне на мазнини е диета+ кардио тренирвка.
18.06.09
19:58
Тичане/колело/плуване/планина (някакъв тип кардио, който ти е приятен) + хубаво хапване. 43 кила не се поддържат с нормално хранене, а глад. Кажи си примерно какво ядеш на ден. Нещо ме съмнява, че си на пакетче солети, 2 салати и една ябълка, ама ГОЛЯМА... Само с малко ядене и липса на физическа активност мога да си те обясня...