корем и паласки

18.06.09
17:04

Здравейте имам въпрос значи имам коремче и паласки и искам да ги махна, но без диета, по принцип съм слаба и тежа 43-44
и представете си ако сваля килограми на какво ще заприличам!!!!!! предложете ми някакви упражнения или нещо друго ще съм ви много благодарна

18.06.09
17:54

Без да свалиш кг единственият друг начин е оперативно,с упражнения се създава мускулатура и ефкета върху мазнините е съвсем малък.
Все пак кажи колко си висока,тези кг може да са ти съсем малко в повече и да не е толкова фатално ако свалиш малко.
Може и да качиш малко снимки така ще получиш по добри съвети какво да направиш и до каква степен.Иначе единственият начин за сваляне на мазнини е диета+ кардио тренирвка.

18.06.09
18:57

ами висока съм 156см

18.06.09
18:57

и даже съм под нормата малко са ми не в повече

18.06.09
19:58

Тичане/колело/плуване/планина (някакъв тип кардио, който ти е приятен) + хубаво хапване. 43 кила не се поддържат с нормално хранене, а глад. Кажи си примерно какво ядеш на ден. Нещо ме съмнява, че си на пакетче солети, 2 салати и една ябълка, ама ГОЛЯМА... Само с малко ядене и липса на физическа активност мога да си те обясня...

19.06.09
18:24

честно да си кажа никога не съм гладувала винаги си хапвам доста добре !!!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1