едно въпросче : правилно ли е да тренирам така ?

MU

19.06.09
09:44

Значи въпроса ми е относно тренировките ми,мисля че не оставям тялото ми да почива достатъчно.
тренирам така : 1 ден Само Гърди ( долна,горна и флаис )
2 ден Гръб (набирания,мъртва тяга,чукчета и на скрепец)
3 ден Рамо
4 ден ръце
5 ден корем и крака
По принцип 6 тия ден почивам,но понякога се налага да вкарам почиката между дните които трябва тренирам.
След корем и крака наследващия ден пак започвам наново.Храня се както трябва(поне така мисля,от една година и 4 месеца
се ровя по саитовете) сега вземам само креатин :) малко набързо се опитах да обясня,но вярвам разбрахте к’во искам да попитам..
Благодаря ....

Темата беше редактирана от mufc на 19.06.09 09:45.

Поне според мен,5ти ден тренирай ръце,а 4ти ден крака,за да имаш време за възстановяване.Можеш да направиш и така:
1 ден Само Гърди ( долна,горна и флаис )
2 ден Гръб (набирания,мъртва тяга,чукчета и на скрепец)
3 ден Рамо
4 ден корем и крака
5 почивка
6 ден ръце

MU

19.06.09
11:00

Благодаря ще го пробвам.искам да попитам и за хранене след тренировка(рових по саита но не намерих това което ме интерсува с точност) Значи тренирам и след трен. ям 1 бананче,после креатина и след като си приготвя (15 мин) ям пилешко,картофи или 5,6 белтъка с извара. И си мисля че нещо е не правилно ,ако може на кои да ми даде съвет кога да пия КРЕАТИНА,КОГА БАНАНА И СЛЕД КОЛКО ВРЕМЕ ХРАНЕНЕТО. Четох подобни въпроси но не можах да направя правилния извод от отговорите (сорри ако не му е тук мястото на този въпрос ) МЕРСИ !!!

Креатина и банана,веднага след тренировка.Другото ядене след 25-30 мин ;)

MU

19.06.09
16:09

Отново благодаря..

19.06.09
16:32

Дори може и храненето да ти е след 1 час след като си тренирал, но извара след тренировка не е добра идея, по - добре ако нямаш протеин на пудра хапвай веднага след трен. червено месо (напр. пилешки бут)

MA

19.06.09
16:55

казано от Траян Атанасов на 19.06.09, 12:51:

Креатина и банана,веднага след тренировка.Другото ядене след 25-30 мин ;)

еее 25-30 мин са много малко, аз дори някога чакам да минат 2 часа+

То ти можеш да чакаш и 10ч.Ама зависи кое е правилно,всеки си знае неговото.

MU

22.06.09
14:16

Чудя се за седмия ден,дали да почивам или да почна наново,по принцип не почивам освен ако не съм прекалено изморен,к’во ще кажете Вие...

22.06.09
14:49

Почивка естествено!

24.06.09
08:20

Защо не сложиш краката и корема при рамото? Ако пък не желаеш наистина 7мия ден е най-добре да почиваш.

MU

24.06.09
14:59

защото съм забравил да напиша,че правя Рамо + трапец ,ако ги пъхна там тряя да стоя 2 часа в залата ;) . Иначе ви благодаря за съдеиствието...

Мнението беше редактирано от mufc на 24.06.09 14:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1